.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Нападките настрана... недостатъкът на айкидото и каратето е, че нямат пълната гама техники, които покриват всички ситуации - докато във винг-чун присъстват ударни техники, ключове, работа на земя, работа с оръжие. И голямо многообразие от тренировъчни методики.
    това е отговор мерси за инфото

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Нападките настрана... недостатъкът на айкидото и каратето е, че нямат пълната гама техники, които покриват всички ситуации - докато във винг-чун присъстват ударни техники, ключове, работа на земя, работа с оръжие. И голямо многообразие от тренировъчни методики.
    С грешно впечатление си останал..
    В каратето има всичко - удари с ръце, крака, лакти, колена, хвърляния, подсечки, ключове, работа на земята...
    Зависи обаче какъв стил тренираш и какъв ти е треньора

Иначе да, айкидото се изчерпва до ключове и хръляния, може би и някой друг удар..

И само да добавя, не е важно да знаеш 100 техники за 1000 различни ситуации, важното е умееш 10, но да можеш да ги правиш във всяка ситуация (и все пак Винг Чуна е супер коравия стил за на улицата, признавам)

Всеки стил има приложима и неприложима част на улицата(признавам че при всеки стил %-тите са различни).Въпроса е какво искате-шутове и юмруци,ключове,борба...

Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Всеки стил има приложима и неприложима част на улицата(признавам че при всеки стил %-тите са различни).Въпроса е какво искате-шутове и юмруци,ключове,борба...
    мисля , че винг чун е по добре за самоотбрана на улицата примерно

Голям фен
    Чата започна тука а?

Така си мислиш.

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Чата започна тука а?
    щом няма модератори

Абе най-добре е да си комплексен боец Едно е са можеш да се бориш друго е да можеш да удряш, а съвсем различно е да можеш и двете

абе горе долу

Голям фен Аватара на xinfamous
    Аз пък ще ви кажа че кик-бокса е доминиращ спорт независимо къде,дали в смесена зала,на улицата или каквото и да било..за разлика от источните спортове където се тренира духа толкова колкото и тялото,където се медитира и се изисква концентрация по време на бой при кб-а ударите и техниката са задвижвани главно от агресията и желанието за победа над противника.Също така кб-а е основа на повечето ММА и K1 стилове.

За кво става въпрос..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=na0Gucw1qK0[/youtube]
    Can It All Be So Simple ?

абе пич от бокса и кик бокса не се ли изгърбва човек ?????

спаин почни каквото и да е бойно изкуство защото ше те научи на най-важното качество което липсва в тебе ----> ВЪЗПИТАНИЕ И ДИСЦИПЛИНА!!!!!! Мился че беше у шопско бате затва ето ти http://www.kankukai.org/ клуб с най-добрата репутация в София

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Аз пък ще ви кажа че кик-бокса е доминиращ спорт независимо къде,дали в смесена зала,на улицата или каквото и да било..за разлика от источните спортове където се тренира духа толкова колкото и тялото,където се медитира и се изисква концентрация по време на бой при кб-а ударите и техниката са задвижвани главно от агресията и желанието за победа над противника.Също така кб-а е основа на повечето ММА и K1 стилове.

За кво става въпрос..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=na0Gucw1qK0[/youtube]
    За бой - може би, ама до едно време. След 10-15 години тренировки, тялото спира да се развива, както е било след 1-2 години, и тогава като не развиваш психиката, си оставаш дотам.
    Навсякъде се изисква концентрация по време на бой, а агресията само пречи на трезвото мислене...когато вниманието ти е насочено само към това как да разбиеш главата на шибаняка отреща, едва ли ще видиш откъде е дошъл тоя крак в зъбите ти
    Хубаво е да има хъс и боен дух, агресията и злобата само пречат на представянето..

Иначе на Мирко съм му голям фен...тотално спокойствие, изключителна концентрация и тайминг по време на мач - инстински боец. ( м/у другото е и много интелигентно момче - в момента мисля че е депутат в Хърватия )

shinkyokushin и на тебе ти липсва ВЪЗПИТАНИЕ И ДИСПЦИПЛИНА ама никой не ти казва нищо кой знае от кое село си ........

Цитирай Първоначално написано от FemaleBodyInspector
    Цитирай Първоначално написано от spainnn
    абе пич от бокса и кик бокса не се ли изгърбва човек ?????
    Човек на тебе на какъв език трябва да ти се обясни че говориш глупости
    От спорт няма как да се изгърбиш, най-много да се оправиш ако имаш проблеми
    според мен борец в повечето случаи би победил кикбоксьор
    иначе източните изкуства (без муай тай ) като цяло са пародия на бой
    добре бе ти говориш са пълни глупости от спорт не се изгърбвало да ама от спорт до спорт има разлика нали така ......... от бокса понеже повечето време си с вдигнат гард и гледаш ддз си се прегърбил невиждашли много известни личности боксьори примерно които са гърбави ? да не говориме ,че човек като е по висок при бокс и кик бокс ще се прегърби много лесно за мма нз

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    покажи ми един боксьор, който е прегърбен?
    Този който не пада, не се изправя.

ами много не съм наясно смисъл с имената защото не го следя но чат пат като прещтраквам каналите по кабеларката се случва да попадам на такива мачове по бокс и кик бокс и след тях естествено има интевюта и самите боксьори ми изглеждат , че ходят гърбаво да те питам знаешли колко пара са по мма тренировките там мисля , че няма прегърбване

Град
    Столицата
    От кой град си?

Цитирай Първоначално написано от smeshnik
    От кой град си?
    София

Град
    Столицата
    аз тренирам бойно самбо, което си е ММА и таксата за месец е 60 лева за тренировки от понеделник до петък
    за други клубове не мога да ти кажа, разрови се в нета

Ако някой мускули са слабо развити може да се получи изгърбване
    Аз така получих дисбаланс м/у мускулите на дясното рамо

Цитирай Първоначално написано от spainnn
    ами много не съм наясно смисъл с имената защото не го следя но чат пат като прещтраквам каналите по кабеларката се случва да попадам на такива мачове по бокс и кик бокс и след тях естествено има интевюта и самите боксьори ми изглеждат , че ходят гърбаво да те питам знаешли колко пара са по мма тренировките там мисля , че няма прегърбване
    Тебе ако 10 рунда та бият ще лазиш по земята
    еми и ти ще лазиш по земята тука говориме за прегърбване ...... че се получава така и не говоря за интервю след мача ами в отделни предавания няколко дни след мача примерно като ходят са изгърбени

Мега фен Аватара на Chacho
    Познавам боксьори, гледал съм боксьори, измежду тях няма изгърбени. Мачът си е мач.

Мухамед Али - http://www.shots1960s.com/images/muhammad-ali.jpg
    Шугър Рей Робинсън - http://latimesblogs.latimes.com/.a/6...dede970b-500wi
    Maйк Тайсън - http://www.boxnews.com.ua/photos/660...BrideWeigh.jpg
    Джордж Форман - http://boxingclassics.net/images/george_foreman.jpg
    Джак Демпси - http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Dempsey_1.jpg
    Rocky Marciano - http://natkin.net/wp-content/themes/...20Marciano.jpg

Мисля, че са достатъчно примери за боксьори с добри фигури и непрегърбени.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мене и повече са ме били
    Повярвай ми тва дето седи на компютър те изгърбва повече
    повярвай зависи от стола и дали тренираш нещо 2 години и нещо как ти се струва фитнес

Chacho ще кажешли само колко са високи хората които познаваш боксьори и не са изгърбени , защото има значение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си