- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Чат за бойни изкуства
Ми тези, които познавам са 2ма, единият е към 1.70 по-дребничък, другият е 1.80 някъде.
Тайсън също е близо 1.80
Мухамед Али е около 1.90
Джордж Форман също около 1.90
Роки Марчиано е около 1.80
Джак Демпси е малко над 1.85
Шугър Рей Робинсън е 1.80
Не мисля, че има голямо значение колко са високи, но ето. Това не са мои предположения, току що проверих за височините им.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
нисък за тфа може би не е прегърбенПървоначално написано от FemaleBodyInspector
нз дали знаеш като е по висок човек е друго
![]()
аз съм 185 смПървоначално написано от Chacho
..... са при по ниските хора пирмерно 165 170 см е друго
2.20 друг път![]()
Тайсън е 1.82 и е най-лекия боксьор в тежка категория
Руският боксьор Николай Валуев (вдясно) удря 26 см по-ниския претендент Оуен Бек (Ям) при защитата на световната титла в свръхтежка категория версия Световна боксова асоциация (WBA). Валуев спечели с нокаут в 3-ия рунд. Той е най-високият и тежък шампион със своите 2,13 м и 146 кг.
Снимка:![]()
снимка в анфас абе нз аз ти казвам едно е да си 160 см едно е да си 185![]()
Също така Валуев е боксьора с наааааааай-слаба техника в целия святВсичко е благодарение на големия му ръст
![]()
Ако големия брат Кличко го спипа тежко му и горко![]()
Браво на spainnn разбира ги момчето, боксьорите като излязат от залата и в съблекалнята веднага слагат космодиска. Кажи им на тея новаци, който четат книжки и гледат филми за бойни изкуства по цял ден, да не ти ги обясняват на тебе тея....
Тоя е безнадежден случай оставете го, чул е от някой батко, че боксьорите били изгърбени и само това ще вика, три страници спорите с него и му давате примери, той не та не.....
ае паляк майкати е безнадежден случай ама никой не ти казва нищо .... не са ми казали , че са изгърбени познавам 1 приятел който тренира от 5 години кик бокс и говоря за него също преди по диема даваха интервю с разни боксьори и те бяха изгърбени .......... а ти си тъпо копеле багеристПървоначално написано от yahhooo
![]()
копеленцето не спира да лала пред компютъра, най ме е яд на такива педалчета, които се отварят в нета, изчезвай от форума, че само спамиш и пишеш тъпотии. На всички им писна от тебе, боклук.Първоначално написано от spainnn
МОМЧЕ
Първоначално написано от dunce
и майкати е боклук ама никой не и казва нищо нали бе помярна всички им писна от тебе палячо не ми се прай по нета щото само мишките като тебе говорят така педал смачкан спри с спама ти си един голям лаладжия през компа си много силен нали бе хлапе
![]()
и на всички ни писна от тфойте жалки теорийки ..... а как да не съм влизал в зала като по горе ти казвам , че ходя от 2 год и половина на фитнес напиши поне кфа зала фитнес ли кфа .......Първоначално написано от FemaleBodyInspector
да и не съм тренирал боен спорт и кфо нали за тфа питам бахти идиота
![]()
Не е добър замисъла на чата.
Пък и някои хора ще си заминат отново заради държанието си.
Чат може вкофата или тук във формана цивилизована* тема.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮