.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Мега фен Аватара на Chacho
    Ми тези, които познавам са 2ма, единият е към 1.70 по-дребничък, другият е 1.80 някъде.

Тайсън също е близо 1.80
    Мухамед Али е около 1.90
    Джордж Форман също около 1.90
    Роки Марчиано е около 1.80
    Джак Демпси е малко над 1.85
    Шугър Рей Робинсън е 1.80

Не мисля, че има голямо значение колко са високи, но ето. Това не са мои предположения, току що проверих за височините им.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от FemaleBodyInspector
    Цитирай Първоначално написано от spainnn
    Chacho ще кажешли само колко са високи хората които познаваш боксьори и не са изгърбени , защото има значение
    между 150-160 горе долу. Виж Майк Тайсън например-162см и е по-висок от повечето
    нисък за тфа може би не е прегърбен нз дали знаеш като е по висок човек е друго

Maйк Тайсън е 2 и 20,а другите са една глава над него.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ми тези, които познавам са 2ма, единият е към 1.70 по-дребничък, другият е 1.80 някъде.

Тайсън също е близо 1.80
    Мухамед Али е около 1.90
    Джордж Форман също около 1.90
    Роки Марчиано е около 1.80
    Джак Демпси е малко над 1.85
    Шугър Рей Робинсън е 1.80

Не мисля, че има голямо значение колко са високи, но ето. Това не са мои предположения, току що проверих за височините им.
    аз съм 185 см ..... са при по ниските хора пирмерно 165 170 см е друго

2.20 друг път
    Тайсън е 1.82 и е най-лекия боксьор в тежка категория

Руският боксьор Николай Валуев (вдясно) удря 26 см по-ниския претендент Оуен Бек (Ям) при защитата на световната титла в свръхтежка категория версия Световна боксова асоциация (WBA). Валуев спечели с нокаут в 3-ия рунд. Той е най-високият и тежък шампион със своите 2,13 м и 146 кг.

Снимка:

Прегърбен ли е ?!?

снимка в анфас абе нз аз ти казвам едно е да си 160 см едно е да си 185

Също така Валуев е боксьора с наааааааай-слаба техника в целия свят Всичко е благодарение на големия му ръст
    Ако големия брат Кличко го спипа тежко му и горко

Той говореше са височина на боксьорите.

Голям фен
    Браво на spainnn разбира ги момчето, боксьорите като излязат от залата и в съблекалнята веднага слагат космодиска. Кажи им на тея новаци, който четат книжки и гледат филми за бойни изкуства по цял ден, да не ти ги обясняват на тебе тея....

Тоя е безнадежден случай оставете го, чул е от някой батко, че боксьорите били изгърбени и само това ще вика, три страници спорите с него и му давате примери, той не та не.....

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Браво на spainnn разбира ги момчето, боксьорите като излязат от залата и в съблекалнята веднага слагат космодиска. Кажи им на тея новаци, който четат книжки и гледат филми за бойни изкуства по цял ден, да не ти ги обясняват на тебе тея....

Тоя е безнадежден случай оставете го, чул е от някой батко, че боксьорите били изгърбени и само това ще вика, три страници спорите с него и му давате примери, той не та не.....
    ае паляк майкати е безнадежден случай ама никой не ти казва нищо .... не са ми казали , че са изгърбени познавам 1 приятел който тренира от 5 години кик бокс и говоря за него също преди по диема даваха интервю с разни боксьори и те бяха изгърбени .......... а ти си тъпо копеле багерист

Повече от фен

ае паляк майкати е безнадежден случай ама никой не ти казва нищо .... не са ми казали , че са изгърбени познавам 1 приятел който тренира от 5 години кик бокс и говоря за него също преди по диема даваха интервю с разни боксьори и те бяха изгърбени .......... а ти си тъпо копеле багерист
    копеленцето не спира да лала пред компютъра, най ме е яд на такива педалчета, които се отварят в нета, изчезвай от форума, че само спамиш и пишеш тъпотии. На всички им писна от тебе, боклук.
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    2.20 друг път
    Тайсън е 1.82 и е най-лекия боксьор в тежка категория
    Ахаха не усети сарказма май

Цитирай Първоначално написано от dunce

копеленцето не спира да лала пред компютъра, най ме е яд на такива педалчета, които се отварят в нета, изчезвай от форума, че само спамиш и пишеш тъпотии. На всички им писна от тебе, боклук.

и майкати е боклук ама никой не и казва нищо нали бе помяр на всички им писна от тебе палячо не ми се прай по нета щото само мишките като тебе говорят така педал смачкан спри с спама ти си един голям лаладжия през компа си много силен нали бе хлапе

Цитирай Първоначално написано от FemaleBodyInspector
    Spainn честно казано на всички ни писна от тебе и твоите теорийки, а даже не си влизал в зала... Жалко
    и на всички ни писна от тфойте жалки теорийки ..... а как да не съм влизал в зала като по горе ти казвам , че ходя от 2 год и половина на фитнес напиши поне кфа зала фитнес ли кфа ....... да и не съм тренирал боен спорт и кфо нали за тфа питам бахти идиота

Не е добър замисъла на чата.
    Пък и някои хора ще си заминат отново заради държанието си.

Чат може вкофата или тук във формана цивилизована* тема.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си