- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Чат за бойни изкуства
Идеята дойде от smeshnik, в темата за сила на ударът, но така ще е по-прегледно. Който има намерение да се присъедни, да остави скайп тук или да изпрати на лично на мен, vaseto0o0, smeshnik или shinkyokushin.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от LifeFitness0
приема ме се всичко!!![]()
И кво си пишете,вавава тоя как го ритнах оня ден..хахаха
Can It All Be So Simple ?
мммм не точно май не ти са ясни работите не смятам и да ти обесняваммай си сбъркал и темата незнам къде беше темата за децата
![]()
http://vbox7.com/play:e8e346fa нека някой да каже как по точно се нарича този спорт айкидо ли е как е не ги знам ако някой знае нека да каже
в клипа пише айкидо но понеже има тема с бойните изкуства реших да питам да ми кажат дали е така
исках да те питам от това ли се състои предимно айкидото самозащита предимно ? мислех да се запиша ако някой тренира можели да ми каже нали требва да си зимам кимоно към колко пари е и всички неща колко излизат + тренировките за месец
много нереални ми изглеждат тея тряя някой на моята възраст да ме метне така и тогава ще повярвам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ае бе маняци нали ушким тренирате отговорете ми на въпросите които питах по горе![]()
майна аз съм 66 кг и на борба мятам треньора ми който е над 95Първоначално написано от awerw
Can It All Be So Simple ?
исках да те питам от това ли се състои предимно айкидото самозащита предимно ? мислех да се запиша ако някой тренира можели да ми каже нали требва да си зимам кимоно към колко пари е и всички неща колко излизат + тренировките за месец
Винг-Чун като че ли се доближава най-много до реалния бой на улицата... с такова впечатление съм останал.
мма не искам защото се изгърбваш при такав спорт кик бокс и бокс все трябва да си прегърбен и за тфа не искам ама като чух че айкидо 50 лв на месец се отказах и кимоно над 100 лв тфа не са малко пари ........ жиу жицу колко пари на месец е ????Първоначално написано от FemaleBodyInspector
Първоначално написано от Myrth
ако имаш представа колко пари са тренировките ? ако са към 50 лв няма да мога да хода![]()
40 лева за възрастни, имаше някакви намаления за ученици, но не и за студенти. Отнася се за Варна.
бах майка му за софия ако някой знае колко е да пише аз питах в един др форум да видим аз се надявам да е от сорта 20 , 30 лв на месец преди години тренирах баскет и ми зимаха 20 лвПървоначално написано от Myrth
и жиу жицу ли е същата работа 50 лв ?
кажи ми за жиу жицу цената и той ли е към 50 лв говоря за София тия неща ??? и как да няма прегърбване от бокса и кикбокса като винаги гледаш да си прегърбен виж някой по известен дето е тренирал мн време кикбокс се е прегърбил смисъл нали винаги там гледаш да си прегърбен ...... а за мма и той и е към 50 лв ??????Първоначално написано от FemaleBodyInspector
Като те гледам какъв си олигофрен, едва ли ще издържиш много време в залата. В айкидото има правила и норми, които лично на тебе ще са ти доста непонятни
ПП: Васе, при винг чуна няма такова нещо като да ти скочи в краката, атаката винаги е в контра, демек ще те изчака да тръгнеш напред и тогава ще ти влезе, което е доста лесно..
аа сетих се когато бях малък и един от моя клас се беше научил да казва жиу жицу и ме удряше в стомаха и така се биехме![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Айкидо е пич \/ .Аз тренирам и мога да ти кажа че е супер!!!
Не ги слушай тия необразованите.
мри бе паляк ти еба путката майчина хейтърска побъркано хипи таковаПървоначално написано от ZipFail
![]()