Цитирай Първоначално написано от dunce
Цитирай Първоначално написано от spainnn
Цитирай Първоначално написано от yahhooo
Браво на spainnn разбира ги момчето, боксьорите като излязат от залата и в съблекалнята веднага слагат космодиска. Кажи им на тея новаци, който четат книжки и гледат филми за бойни изкуства по цял ден, да не ти ги обясняват на тебе тея....

Тоя е безнадежден случай оставете го, чул е от някой батко, че боксьорите били изгърбени и само това ще вика, три страници спорите с него и му давате примери, той не та не.....
ае паляк майкати е безнадежден случай ама никой не ти казва нищо .... не са ми казали , че са изгърбени познавам 1 приятел който тренира от 5 години кик бокс и говоря за него също преди по диема даваха интервю с разни боксьори и те бяха изгърбени .......... а ти си тъпо копеле багерист
копеленцето не спира да лала пред компютъра, най ме е яд на такива педалчета, които се отварят в нета, изчезвай от форума, че само спамиш и пишеш тъпотии. На всички им писна от тебе, боклук.

и майкати е боклук ама никой не и казва нищо нали бе помяр на всички им писна от тебе палячо не ми се прай по нета щото само мишките като тебе говорят така педал смачкан спри с спама ти си един голям лаладжия през компа си много силен нали бе хлапе