- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Любима дреха
Реших да пусна тема за любимите дрехи на всеки . Просто ми стана интересно да видя всеки какви дрехи предпочита .Ако смятате че темата е тuпа - ключ![]()
![]()
Що да е тъпа? Напротив....![]()
Суичър ми е любимата дреха.![]()
Ехааа, колко отровно![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
За съжаление нямам снимка от зад, за да видите, какъв пост-модернистичен сюрреалистичен пейзаж съм сътворил с нокти, косми и кафява боя![]()
Grumpy old madman
prilepnati dynki,kecove,teniska (ne mn 6iroka)![]()
Da jiveesh e hubavo, no kogato ima zashto, ima za kakvo i kogato ima za kogo...
Дънките ми - сиви и с много ръбове, прилепнали. А любимия ми потник е един тип турска роба, който никой друг не ми харесва.![]()
Всичките ми корсети и ризи![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Едни корави дънки . Бате , преди две години си ги купих и още си ги нося![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Може и снимки да пускате.да стане по ясно за какво става дума![]()
любим цвят-черно
дънки черен панталон къси дънки тениски потници бански![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
любима дреха.да видим...
сиви дънки
един лилав пуловер
и един тъмно син потник с дупка отпред
спортно сако и кецовеПървоначално написано от Chery
зависи за къв случай става въпрос все пак но не харесвам строго официалните стилове на обличане
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Така ми се иска да го видя.Първоначално написано от Nadelina
НЕВЕРОЯТНИ САПървоначално написано от Canis_Dirus
АДРЕС,бързо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Имам един панталон много тънък - за лятото.Черен е с цикламени ръбове(пришито е с такъв конец)и две много сладки цикламени копчета отпред.С ужасно ниска талия е и обожавам как ми седи много го обичам.Направо е страхотен
,нямам никакви забележки към него,още в магазина,след като го облякох се влщбих в него
.А ако знаете как се радвах като продавачката ми каза,че много хора са го пробвали и не са могли да влязат в него,а на мен ми стана перфектно (а е размер S)
![]()
Нямам любими дрехи.
Имам само любими, късметлийски чорапи - лилави със звездички.
Напоследък съм се пристрастила към роклите. Вече съм си купила цели две. Аз преди не носих, но нещо ми се промени вкусът.![]()
Блаа, сетих се за няколко работи. Една блуза с три четвърт ръкав, тъмносиня, с якичка и от средата до горе има много копчета. Много си я обичам. (Убийте ме, не знам как се пише "три четвърт"...)
Едни дънки, които са ми от декември 2007, а са ми така любими. Нищо че вече са леееко избелели.![]()
Една лилава полу-ризка на Only, с къс ръкав е.Наричам я полу-риза, защото копчетата почват от средата.
Иииии късите ми гащи на Only. <3
![]()
Любими..да.
Едни изтъркани дънки Lee, едно късо яке и една бяла фланелка, която от носене е станала сива![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
една карирана ризка (червено и черно) и едни тъмни дънки, такива широкички, обаче ми са малко дълги, а ме мързи да ги подгъвам и единия крачол се скъса долуаа, и естествено тениската на Гънс с жълтия кръг : D
Еххх спомних си за любимите ми дънки, бяха много готини и ми седяха супер, за жалост не издържахаскъсаха се след 2 год интензивно носене...още ми е мъчно за тях, дори не съм ги изхвърлила....старата любов ръжда не хваща.
![]()
Всички дрехи са ми любимитеее и обувки
ОБИЧАМ ОБУВКИИИ ОБИЧАММММММММ![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?