- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене на коса
[i]Искам да попитам как да си накъдря косата.Само да отбележа,че нямам маша и не искам да е с ролки.Един път пробвах с пресата..elite JR-854 , стана но после пак се изправи.Някакви идеи?
прбваай с бира![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Намокри си косата и си я сплети спи така и на сутринта си я разплети.После сложи отгоре лак и готово...Друг вариант...с молив и преса за коса-навиваш си кичур на молив или нещо подобно такова дълго и после натискаш отгоре с пресата ама стоиш така няколко секунди...Косата ти става на букли,обаче си е голяма игра.Просто след всяко къдрене,когато решиш да се кърдиш си слагай лак за коса и такам.
с молив .... домакинско фолио ..... с парцалчета![]()
мн избор имаш
Пяна и дифузер, плитки, някакво кокче, ама с него ще стане по-скоро начупено. Ама с каквото и да пробваш няма да държи супер много. На теб с преса колко ти издържа?
Сладурчо, винаги съм искала да знам как става по този начин... Може ли малко да ми разясниш?Първоначално написано от Sladurchoo
Мерси предварително!
![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
aм с преса .. значи като си пусна горния пласт и ми са изправя долнияПървоначално написано от MissNothing
с белтък също става
от яйце. Не гори косата и е къдрава докато не я измиеш :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Взимаш една вилица с правоъгълна дръжка , не с кръгла , навиваш кичур около нея , това навитото го стискаш с пресата за няколко секунди \ минути (зависи колко ти е мощна пресата) . Става много яко![]()
И аз така си я къдряПървоначално написано от SuNsEt
но не е нужно да я миеш за да я намокриш а само леко я овлажни, и си сплети малки плитки по цялата коса на сутринта и разплиташ и си с къдрава коса
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Ето как става къдренето с хартийки:
http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A
Ако не искаш да си прекалено къдрава, можеш да се накъдриш един ден преди това и тя косата ти ще се поотпусне.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
Аз си прилагам един друг метод когато не ми се занимава с пресата ми и с машата и когато съм се сетила късно вечерта , та той е следния: къпя си косата / може и само да я намокриш се тая / след това взимам си ластици и си разделям косата в зависимост на колко големи къдрици искам да ми е / аз си взимам 4 големи ластици,става и с малки силиконови, но е много занимавка/ после хващам кичур коса и го въртя докъто стане нещо като плитка само, че не го сплитам въртя го на ляво или на дясно на където искаш няма значение и го събирам като топка и го овъртам с ластика и връзвам така си правя цялата коса и лягам да спя и на сутринта ми стават много хубави къдрициуспех
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
+1Първоначално написано от Lian4ety
Иначе друго. Както тя го обясни увиваш кичур коса обаче не го навиваш на топка, ами придържащ за малко пресата по дължината ми, пръскаш лак и пускаш. Като си направиш цялата коса, минаваш с пръсти през нея, без да я сресваш и става много симпатично :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Откъсва се парче от домакински фолио за печене и се навива на руло като молив с такава дебелина.Навива се косата на фолиото и се загрява с пресата и се отвива. После се пръска с лак за коса и така. Моята коса е къдрава обаче на много малки къдрички и първо я изправам с преса и като се направи един къдрав един прав кичур като се редуват става много ефектно като за края на учебната година,излизане за по-официални случей и така![]()
![]()
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Аз преди да легна си изсушавам косата, колкото да не е мокра на другия ден, хващам я отдолу и усуквам до края нагоре и я закрепям с шнола или с малки фибички в края. В крайна сметка се получава нещо като френски кок. И спя така и като я пусна на сутринта стават много красиви вълни..и така не се губи обема ии не ти се сплесква косата във формата на възглавница![]()
![]()
Anita Blake forever!! <3