.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Страх от обвързване...

Преди време се влюбих в едно момче наистина много го обичах той беше първата ми любов... ,но много ме нарани до такава степен ,че след него не почувствах нищо към никого ... дълго време не исках да се докосвам до друго момче.. , но преди може би седмица се запознах с едно момче към което изпитвам нещо различно и го харесвам и той мен също.. Но ме е много страх да не се получи като миналият път и отново да бъда наранена... Моля дайте ми съвет... :S
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Има още мнооого пъти да те нараняват.Това е истината.И ще плачеш,и ще те боли,и така нататък.Но това не значи че трябва да се откажеш от всички невероятни мигове които прекарваш с любимия човек,само защото може някой ден да свършат.Губи се красотата на живота.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    София
    Ако цял живот те е страх - цял живот ще си сама. Опитай, пък си имай едно на ум ... не се предавай изцяло още в началото - накрай го да ти заслужи доверието и ако е свестен всичко ще е ОК.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Всички хора се разделят рано или касно (е, има малко изключения), но това не значи, че не си заслужава да са щастливи заедно докато това се случи...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    така или иначе даже и да не е това момче,ти пак 6е срешнеш някой,който да те нарани,но трябва да продължиш напред,престани да мислиш и се остави на течението
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    От любовта рано или късно ВИНАГИ боли!Така,че дали ще е с този или с друг това е неизбежно..Но всичко си заслужава само заради прекрасното чувство да обичаш,прекрасните моменти и хубавите спомени,които остават...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

аз изпитах същото заради едно момиче и честно казано не мисля че съм се влюбвал истински до сега.имало е симпатии и привличане между мен и други момичета не съм чувствал любов или нещо от сорта.за това не съм и имал сериозна връзка до сега.

Мега фен
    Град
    <3
    Любовта живее чрез повторението, а повторението я превръща в изкуство. Освен това на всяка любов винаги се гледа като на първа. Смяната на обектите не пречи на искреността на чувството. Тя само го подсилва. Най-често животът ни подарява едно-единствено голямо преживяване и тайната е в това, да го повтаряш колкото е възможно по-често.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Любовта живее чрез повторението, а повторението я превръща в изкуство. Освен това на всяка любов винаги се гледа като на първа. Смяната на обектите не пречи на искреността на чувството. Тя само го подсилва. Най-често животът ни подарява едно-единствено голямо преживяване и тайната е в това, да го повтаряш колкото е възможно по-често.
    Отлично казано

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това се случва често на много хора.Ще ти мине позволи му да се доближи до теб.Риск печели, риск губи няма да е последния при всички условия

стани монахиня !
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Какво общо има страхът от обвързване със страха от нараняване?

Няма две еднакви любови - факт.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Стани кучка, постави го на мястото му , и ще си знаеш после, че няма да мръдне от там.Дърпай конците, покажи му мъжка сила на характера. Дейста безотказно при момичетата/жените, на които им стиска.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Стани кучка, постави го на мястото му , и ще си знаеш после, че няма да мръдне от там.Дърпай конците, покажи му мъжка сила на характера. Дейста безотказно при момичетата/жените, на които им стиска.
    Тва е абсолютна глупост, кво е направило момчето, за да се държи така с него.. ? Да бъде кучка с който трябва... който си е заслужил тва държание... мн сте велики иначе.. "големите кучки.." - смешно е.

А иначе... не мога да разбера толкова ли ви е слаба психиката...паднала си, ше поревеш, ше станеш... трупай опит, кво се халосваш и си набиваш филмите ?

Супер фен Аватара на Di
    и аз съм така
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite

Ами 2-те са взаимно свързани-като скачени съдове са Ако се обвърже ===> е логично,че рано или късно ще бъде наранена...

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Авторке,щастието и нещастието почти винаги вървят ръка за ръка.Мъчейки се да се предпазиш от нещастието изпускаш щастливите мигове и моменти.Опитай се да се абстрахираш от предишни ситуации и да продължиш нататък.Винаги съм мислел,че разликата между хората,които падат духом е във времето за което те се изправят.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite

Ами 2-те са взаимно свързани-като скачени съдове са Ако се обвърже ===> е логично,че рано или късно ще бъде наранена...
    Е, защо пък ще е логично да бъде наранена? Аз, например, с времето и опита спрях да имам романтично-нереалистични очаквания към любовта и приемам трудностите като нещо, което е там и трябва да бъде там. Евентуалният край също го има, защото е трябвало да го има. Единственият начин момче да ме нарани всъщност е повече в мен, отколкото в него - да си изградя определен образ за отношенията ни и изведнъж да се сблъскам със съвсем различно, студено нещо. Затова не трябва да се подхожда с очаквания към любовта.
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    "Поеми риска и загуби. Не поемайки риск ти вече си загубил. " ( това е едно късметче от фейсбук , но смятам , че е много подходящо за твоя случай ) Щом и двамата с въпросното момче се харесвате , трябва да опитате да бъдете заедно. Няма гаранция , че и той няма да те нарани , но не си струва да губиш човек който може би е подходящ за теб от страх , че ще те нарани .
    Memento mei, memini tui!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Има още мнооого пъти да те нараняват.Това е истината.И ще плачеш,и ще те боли,и така нататък.Но това не значи че трябва да се откажеш от всички невероятни мигове които прекарваш с любимия човек,само защото може някой ден да свършат.Губи се красотата на живота.
    Подкрепям
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си