- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! :( "Мамино синче" на 28!
Das Feuer liebt mich
Ами да поеме тя инициативата тогава. Нали знаете, че мъжете не са много по организирането на екскурзии и т.н. Аз това не го виждам като чак такъв проблем. Човека може дори да не се е усетил, че сестра ти се е обидила и сигурно ходи с родителите си, защото така му е по-лесно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Моя баща бил същия, все залепен за майка си. А майка ми все се сърдела. Ама ей ги сега двамата, 17 години женени.![]()
Мисля си, че ако сестра ти седне и организира една екскурзия за 3-4 дена и после застане и му каже всичко пред свършен факт "Еди кога си отиваме еди къде си, всичко е уредено" няма да ѝ бъде отказано.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На 28?
Аз бих го зарязала.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от Hayashi
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Мъж станал на 28 години и още е в полите на майка сиУжъс!
Да го зарязва докато е време,защото я чакат много нерви с тоя човек!
А защо пък един път не се жертва и да прекара повече време с родителите му?
Иначе момчето най-вероятно прекарва почивката си изцяло на техни разноски и затова не иска да плаща отделно за себе си и за сестра ти.
Според мен е "малко" странно ти да му се ядосваш и ти да му държиш сметка. Това са отношения между двама души малко или много. Сестра ти къде е била през всичките тия 5 години, че не се е усетила какъв човек има до себе си? Пробвали ли са да говорят? Като изключим лятната ваканция, какви са им отношенията по принцип?
странно,че сестра ти ходи с него...обикновено такива мамини синчета обичат единствено майките си (великият им идеал за жена)Както и да е, аз не бих за занимавала с такъв
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Да, момче е. Годините са някакви числа, постъпките са важни.Първоначално написано от BlackMeow
Сестра ти не очаква някой да плаща за нея, но приятеля й си мисли, че така ще стане, затова и най-вероятно бяга от отговорност.
mArMaLaDkA, те бяха във Виена не отдавна сестра ми си покри всичко съвсем сама, даже от родителите ни почти не взе пари!
Много благодаря на всички за мненията!![]()
Das Feuer liebt mich
Първоначално написано от sladkish_14
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Шот сте тъпи кифли, бихте зарязали човек с който сте от 5 години без дори да се пробвате да го промените![]()
БолнотоКоте
^ Хората се променят по свое собствено желание, а не заради нечии болни амбиции.
Така към всички девойки, които бяха зарязали младежа: абсолютно грешно, ако човека е достоен, държи се уважително към жената, независимо, че е привързан към майка си. Обикновено момче, което уважава майка си ще уважава и зачита и жена си. Ако момче мрази или не уважава майка си няма да уважава и приятелката или жена си. Изпитала съм го на гърба си с бившия ми, който не смяташе майка си за нищо. Съответно се разделихме...