- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чекий рекорд за 1 ден ?
Ами кфо да ви кажа аз съм на 17 години и няколко месеца обичам след фитнес да удрям по една но рядко след фитнес ..... та въпроса е за 1 ден по колко се стигали МАХ аз веднъж нямаше кфо да правя и стигнах 8 за 1 ден![]()
Ти наред ли си,каква тема..?Объркал си раздела май.
а ти наред ли си тфа е просто тема не съм объркал раздела .............Първоначално написано от 7227
защото чекията не е секс :Д и говориме за рекорд ......Първоначално написано от 7227
Темата? Раздела? Рекорда?Първоначално написано от spainn
![]()
![]()
кое е странното на темата ? казах че раздела не е за секс щото чекията не е секс а и говориме се пак за рекордПървоначално написано от Nqkuf
Аз може да съм идиот,ама ти си 2 пъти повече!ОСвен мен и друг човек е писал,ама май си кьорав,освен че си тъп.
абе ти май си кьорав , освен че си тъп ....... аз кфо казах бе смешник че освен тебе само 1 човек е писал а не 10 че да викаш хората се изказаха бахти идиотаПървоначално написано от 7227
![]()
Вижда се кой е идиот.Не мисля да споря с тъпоумно същество като теб.Личи си,че това е целта ти да псуваш,храни и заяждаш.Прави си го на воля.Както виждаш не се заинтересоваха много хора от глупавата ти тема.
Успех!
Първоначално написано от 7227
абе да ти кажа на тоя свят едвали има по глупаво същество от тебе![]()
верно ли бе ? щом модератор не я е преместил или не е напрвил забележка значи не е за там беПървоначално написано от danibebi
Оф хайде трай си бе, отворко..![]()
От толкова "чекии" мозъкът ти е съкратил работата си двойно..
На бас, че темата е с единствена цел да покаже "ненадминатия" ти "рекорд"..
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
на бас че си тъп на гъз ...... не спами излишно + тфа като толко ти знае устата мини рекорда трай си .....Първоначално написано от wali00
на тебе от толкова седене пред кома мозъка ти се е изпържил бе 631 коментара бахти забилото лапе![]()
Ау.. Знаеш ли.. Аз живея, за да ти подобря измисления рекорд.. ТОЧНО..![]()
![]()
Замълчи, че не ми занимава със задръстени новаци като теб..
Според теб за 1 ден ли съм ги написал тия 600 коментара бе, умник..![]()
за 4 месеца е нормално ли е хахахха тогава щом не живееш за да ми подобриш рекорда няма нужда да прайш спам ............ живей си измисления живот май скоро ще имаш рекорд по писане на коментарПървоначално написано от wali00
![]()
++ и аз мисля т`ккаПървоначално написано от danibebi
![]()
![]()
awerw♥
Чекията и да не е секс, темата пак си е за ония раздел. Малко не върви да влезеш 'у дома' и да гледаш тема за чекии
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.