.

Виж резултатите на анкетата: Според вас надежни ли са презервативите?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Зависи от марката!

30 49,18%
  • Не!

3 4,92%
  • Да!

28 45,90%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Надежни или не ?!

Според вас надеждни ли са презервативите.Имали ли сте случай на скъсване.Мислите ли,че можете да бъдете спокойни с тях.Възможно ли е според Вас да истърват през обръча.Има ли по-добър начин,който да дава по-добра протекция? Какво мислите?

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Няма смисъл от тази тема..... ДА НАДЕЖНИ СА , НЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ МАРКАТА
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Според мен презер от 20 ст. не може да даде протекцията на презерватив от изпитаните марки на световният пазар.Освен удобството,мосля са променени и редица други показатели при тях.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rafaelostz
    Според мен презер от 20 ст. не може да даде протекцията на презерватив от изпитаните марки на световният пазар.Освен удобството,мосля са променени и редица други показатели при тях.
    Слагаш 2-3-4 от тях и да видиж ква надежност имат...
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Много ясно че има надежност бе..
    Боже! Каква тема, потресена съм ..
    Бургас

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не ползвам често презервативи,но колкото пъти съм ползвала никога не са се късали и все пак мисля че марката е важна

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Зависи от марката на чувала много ясно.

Град
    София
    и какво ? ще видите гума за 12 лева на която пише °TM и ще си ги купите и накрая ще се окажат поредния боклук ?

До тука презерватив ,които ми го подариха на концерта на сити тв излезе по-надежден от дурексите ,които си бях купил от аптеката.... 2 от 6 се скъсаха (дурекс) а едва ли безплатното което раздават е по-качествено от това за което даваш по 1.15 за бройка...

и какво ? ще видите гума за 12 лева на която пише °TM и ще си ги купите и накрая ще се окажат поредния боклук ?

До тука презерватив ,които ми го подариха на концерта на сити тв излезе по-надежден от дурексите ,които си бях купил от аптеката.... 2 от 6 се скъсаха (дурекс) а едва ли безплатното което раздават е по-качествено от това за което даваш по 1.15 за бройка...
    Всеки цвят дурекс е за различен случай и дава различна протекция..ако си по екстремен купваш черния..не може да си купиш сенс и да очакваш протекция при див секс!Черните са най-дебели!

Re: Надежни или не ?!

Според вас надежни ли са презервативите.Имали ли сте случай на скъсване.Мислите ли,че можете да бъдете спокойни с тях.Възможно ли е според Вас да истърват през обръча.Има ли по-добър начин,който да дава по-добра протекция? Какво мислите?
    Ако не се чукате като животни да надежни са ,ама има и случай да се скъсат при много груб секс (макар и рядко )
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    12 лева за капут няма да дам, ако ще да е ръчно произведен и подписан от Дейвид Бекъм.
    Durex UltraThin (червените) ми вършат идеална работа и досега не са се късали нито веднъж. Наскоро пробвах черните на Vitalis, но бяха прекалено дебели и усещането никак не ми хареса.

Град
    София

Всеки цвят дурекс е за различен случай и дава различна протекция..ако си по екстремен купваш черния..не може да си купиш сенс и да очакваш протекция при див секс!Черните са най-дебели!
    Ползвам Classic не съм животно не права животински секс... Не мисля ,че и позите в които го правехме са някакви кой знае какви... Мисионерска и Ездачка..

Banned Повече от фен
    Не са надежДни, винаги се забременява, ако ползваш презерватив!

Мега фен Аватара на babity
    Пълни глупости! Презервативите от 20 ст са точно толкова тествани, колкото и тези от "световните" ви марки. Разликата? Че тези от 20 ст се купуват повече, докато в по - малки аптеки Дюрекс (или други в същия ценови диапазон) заседяват, а за ваше сведение, латекса старее дори и да не му е изтекъл срокът на годност. Избора си е личен де, но разликата между евтините презервативи и Дюрекс, Спортекс етц е само в производителя и в това, че за вторите, плащате и опаковката.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Зависи от марката,от Durex съм доволна.

Каквито и презервативи да се ползват, все предпазват.. Разликата между евтините и по-скъпите (и качествени) кондоми е в степента на предпазване, която осигуряват..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Град
    Някъде...
    зависи от марката на гуматаа!
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    На мен за 2 години само 2 пъти са ми правили номер-с единия стана белята,с другия не...Но като цяло са надеждни,но за мен зависи от марката-аз признавам само Дюрекс
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София
    Надеждни Ок, не на 100 %, но са добра потекция
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Durex-a при мен са се късали 5-6 пъти. А тези от 20 ст - нито веднъж! Не мога да си го обясня, ама се доверявам на евтините и досега не съм имала нито един проблем с тях.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Durex-a при мен са се късали 5-6 пъти. А тези от 20 ст - нито веднъж! Не мога да си го обясня, ама се доверявам на евтините и досега не съм имала нито един проблем с тях.
    Съгласна съм. Единственият път когато ми се е случвало презерватива да се скъса беше когато ползвахме от така наречените "маркови презервативи" (не си спомням Durex или Sportex беше)... Но с тези от 20ст никога не съм имала проблеми.

Надеждни ли са зависи от марката, но ръка за ръка с презервативите трябва и хапче анти бебе
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Надеждни ли са зависи от марката, но ръка за ръка с презервативите трябва и хапче анти бебе

Трябва си , не се знае кога ,какво може да се случи

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy

Трябва си , не се знае кога ,какво може да се случи
    Ей, не ти ли омръзна да ме цитираш
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Цитирай Първоначално написано от babity
    Пълни глупости! Презервативите от 20 ст са точно толкова тествани, колкото и тези от "световните" ви марки. Разликата? Че тези от 20 ст се купуват повече, докато в по - малки аптеки Дюрекс (или други в същия ценови диапазон) заседяват, а за ваше сведение, латекса старее дори и да не му е изтекъл срокът на годност. Избора си е личен де, но разликата между евтините презервативи и Дюрекс, Спортекс етц е само в производителя и в това, че за вторите, плащате и опаковката.
    \/
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си