- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи кецове
Абе купих си еднитакива кецове ,обаче се чудя как точно да ги нося? ДАли да си тъпча крачола в тях или да си го пускам в/ху тях и да си стои като обувка?
Момче съм
![]()
мн са хубави![]()
и аз имам такива високи и си тъпча дънките, но за момче смятам, че ще е по-добре, ако си ги пуснеш.
Високи са, за да се вижда горния им край (тва, дето ти е около глезена). Тъпчат се дънките.![]()
мдам и междодругото, жестоки са !Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Честити да са ти.
И е по - яко да си натъпчиш дънките.Отгоре да си ги сложиш е някво.. странноза такива кецове.
Ама ти си момче и предполагам искаш да изглеждаш като такова. Много са яки кецовете, обаче си пусни дънките отгоре. Ако чак толкова искаш да се виждат все още можеш да носиш 7/8 дънки.Първоначално написано от PinkPan7her
Мен лично ми е много гейско да видя момче с натъпкани дънки в кецовете или там каквото е обул. Ако е комбинирано и с някои "фешън" цайси или розова тениска и става страшно![]()
Супер са
иии подкрепям горното мнение !!
На мен повече ми харесва дънките да са натъпкаин вътре.
Абе знам, че е глупаво, ама на вас смешно ли ви е като на кецовете връзките са вързани на панделки?Веднъж някой ми каза, че било супер смешно и ся се чудя дали да пъхам връзките вътре. Аз на маратонките ги прибирам, че супер много ме дразнят, май и на кецовете ще е тъй.
Първоначално написано от ecstazy
Много са яки![]()
И по двата начина стои добре, така че си ги носи както искаш...
MissNothing Аз винаги си прибирам връзките, не защото е смешно да са отвън, а защото мене много ме дразнят да ми стърчат![]()
Мерси за отговорите.Виждам ,че поражда интерес темата.Мисля да се допитам и до приятелки ся на 15 и ш видим
Май мисля да са натъпкани,все пак затова са високи както каза някой по-горе!
със здраве да си ги носиш,, много ми харесват, и не само на мен ! тъпчи ги, пускаи дънките отгоре, навивай ги, всякак стоят хубаво:P
Женско !
И аз съм си харесала едни такива ама съм момиче![]()
вие виждали ли сте такова чудо бе?!.. по-широки дънки натъпкани вътре!
смешна гледка.. не ви знам вкуса. махни най-горния ред от връзките и спускай крачола отвън и ако искаш да се вижда повече кеца остави езика отвън.
И мен така ме кефят. \Първоначално написано от PinkPan7her
/
тъпчат се в дънките ... и аз имам високи и правя точно така![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
вътре
тия хич не ми харесват.. ква им е марката изобщо?
ако дънките са ти тип цигара ( в което силно се съмнявам ) ги пъхни вътре. ако не са такива тогава послушай lenito_sf
WE ARE NOT ANGELS!
може ли да ми кажете откаде мога да си купя такива кецове или подобни..![]()
= ]
Високи са, защото моделът се води зимен и в него не влиза сняг.
Дънки в тях не се тъпчат, ако си момче!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Божеее ,ако си момче ги тъпчи вътре..адски готино седи ,като видя такъв и умирам ..![]()
\Първоначално написано от teenems
/
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()