Бях пуснала още една такава тема в която обесних положението на мен и бившия ми как се скарахме заради едно момче и искам пак да сме заедно.. общите впечатления бяха,че има чувства към мен,но достойнството му е наранено.. Е след време той ме потърси,отидох в тях и стана така,че правихме работата.. След това не ме търсеше почти само си пишехме.. Днес се скарахме за това,че ми писна вече и му казах че ако ще ме търси само за това да забрави ( аз не искам само едно тъпо е**не от него,искам си го пак .. ) какви ли не глупости правих след като се разделихме,просто нямат брой вече.. И след като му казах че ме търси само за това той се ядоса,каза че ако е така ще ме търси всеки ден,щом си мисля такива глупости нямало да ме търси вече,все едно не се познаваме.. Аз му казах,че просто не го показва,че след последния път не е направил нищо все едно само за това ме е викнал.. А по принцип показва по много начини,че му пука за мен,не знам дали не иска да сме заедно заради моята грешка,но докато ми пишеше тези неща след като му казах това той каза " как може да си го мислиш по дяволите :@ пък и да не мислиш че си само ти" мислих да му кажа,че знам че не съм само аз но ме е страх, ако го загубя .. ;( Какво повече да направя казва ми че му пука за мен,често ми го и доказва,но ми е шибано заради това .. надявах се поне след като стана това нещо в тях да се оправим,но не .. не стана и дума за това .. и поради тази причина сякакви мисли ми се въртят в главата