- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво повече да направя.. съсипах се за него вече ;(
Бях пуснала още една такава тема в която обесних положението на мен и бившия ми как се скарахме заради едно момче и искам пак да сме заедно.. общите впечатления бяха,че има чувства към мен,но достойнството му е наранено.. Е след време той ме потърси,отидох в тях и стана така,че правихме работата.. След това не ме търсеше почти само си пишехме.. Днес се скарахме за това,че ми писна вече и му казах че ако ще ме търси само за това да забрави ( аз не искам само едно тъпо е**не от него,искам си го пак .. ) какви ли не глупости правих след като се разделихме,просто нямат брой вече.. И след като му казах че ме търси само за това той се ядоса,каза че ако е така ще ме търси всеки ден,щом си мисля такива глупости нямало да ме търси вече,все едно не се познаваме..Аз му казах,че просто не го показва,че след последния път не е направил нищо все едно само за това ме е викнал.. А по принцип показва по много начини,че му пука за мен,не знам дали не иска да сме заедно заради моята грешка,но докато ми пишеше тези неща след като му казах това той каза " как може да си го мислиш по дяволите :@ пък и да не мислиш че си само ти" мислих да му кажа,че знам че не съм само аз но ме е страх, ако го загубя .. ;( Какво повече да направя казва ми че му пука за мен,често ми го и доказва,но ми е шибано заради това .. надявах се поне след като стана това нещо в тях да се оправим,но не .. не стана и дума за това .. и поради тази причина сякакви мисли ми се въртят в главата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако трябва да бъда кратка и точна,днес се скарахме за това,че му казах че ме търси само за едното ебане.. Той твърди,че не е така,но след последния път в тях когато правихме нещо не ми е показал че не е така.. ако беше сега щяхме да сме заедно,а сега сме скарани заради това,че съм казала че само за това ме търси,което по моето виждане е така !Първоначално написано от mArMaLaDkA
Еми най-вероятно. Според мен не си заслужава да човъркаш в миналото и да се занимаваш с бивши, и да позволяваш да те използват, освен ако не ти харесва, разбира се. Не ти е простил за грешките ти, докато сте имали връзка, не сте направили и двамата нужните компромиси и не сте положили съответните усилия, затова и всичко е приключило. В момента той чисто и просто се възползва от слабостта ти. Ако ти харесва секса - продължи да се виждаш с него, ако смяташ, че достойнството ти няма да се засегне, ако няма да се чувстваш като парцал после и прочие. Но не се надявай на нищо повече.
Не се влачи с него,все пак би трябвало да имаш някакво достойнство,нали?Остави го,ако не те потърси и не те попита какво ти е,значи няма смисъл да си с него(защото си личи,че тиискаш да си с него).Мисля,че можеш да си намериш момче,което да отговаря на чувствата ти както трябва...
Златното правило : "Бившите си остават...БИВШИ..." Когато веднъж една страница е затворена,тя трябва да си остане такава!В много редки случаи си заслиужава да направиш компромис,САМО,АКО човекът се е променил и го заслужава...Очевидно той НЕ го заслужава...Сама си прави изводите...
ПС:Ако мислиш,че един секс би могъл да ви сближи и да ви обвърже наново дълбоко се лъжеш...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Благодаря за отговорите.1вият път отидох по простата причина,че след като скъсахме си останахме приятели.. той беше на море,не се бяхме виждали и ме извика в тях да пием кафе.. понеже живеем на 5 мин път един от друг.. но след днес вече няма да се моля на никого,молих се на него,спрях,потърси ме.. сега няма да търся никого,ще го оставя да видя дали му пука за мен,ако не .. здраве да е![]()
Основна грешка! Молила си се...
НИКОГА НЕ СЕ МОЛИШ ЗА НИКОЙ И ЗА НИЩО!!!
Мда..той вече като е видял че му се молиш и му е станало ясно че ше може да си те повърти.Според мене направи следното,този път не отстъпвай и го остави да прави каквото си иска,ще видиш че след време като разбере как му е без тебе сам ще те потърси не само за секс :> запомни кавото прочиташ в моментаПървоначално написано от Nakadah
Can It All Be So Simple ?
Не е възможно да бъдете отново заедно, проумей го. Не те харесва грам, така че го отрежи и забрави толкова ли е сложно?![]()
Имам чувството , че описваш бившия ми приятел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
........................... Иначе по темата няма смисъл да се измъчваш заради него .. И аз бях така .. Направих всевъзможни неща .. Като тръгнем от това , че му показах , че го обичам истински чрез действия , до малоумни и тъпи неща ..... Той не разбра нито от едното , нито от другото ..
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Щом те взима, както ти се изрази "за едното еб*не" това значи,че този човек не струва,просто няма смисъл да се занимаваш с него и да си хабиш нервите за глупости. Гледай напред... ще срещнеш още много момчета.
Тая във всяко свое мнение реве за бившия си хахаПървоначално написано от bebkata
Can It All Be So Simple ?
Очевидно е,че иска само секс.Ти не го искаш,заради спорта,така че се откажи.
Според мен ти отмъщава! :P
1-во: Това, което ти е казал там (че ако говориш така ще спре да те търси) си е чисто оправдание ако реши изобщо да спре да общува с теб в бъдеще. Просто иска да стане така, че ако се случи да не обвиняваш него, а себе си.
2-ро: Според мен наистина те търси и те иска само за това, така че ти решавай!!!