Моля , някой който има фотошоп и е доволен от него (да е някакъв за по стар компютър), да ми каже откъде си го е изтеглил и да ми обясни по-подробно инсталирането...От няколко дни се ровя в сайтовете, много изтеглих, но нито един не можах да инсталирам![]()
![]()
Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете !
Сигурна съм, че темата ще бъде полезна не само на мен
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
http://zamunda.net/details.php?id=205337&hit=1 Аз съм с този и съм доволна .... избираш ".exe-то" и инсталирваш в папката където искаш.
Тая тема защо е в "Козметика и диети"?![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Щото с photoshop се правят козметични чудеса, а не трябва да спазваш никакви диетиПървоначално написано от Claymore
![]()
По темата: Аз съм с CS5, но щом искаш за по-стар компютър CS3 ще ти върши перфектна работа, до преди месец бях с него иии доста добра работа върши
![]()
Не мога да го сваляПървоначално написано от ira90
Пише ми ,, Свалянето на торент файла пропадна" (с Bit Comet съм)....
![]()
![]()
Знаеш ли колко CS3-ки изтеглих ??Не става-просто не става ! Най-големия проблем са кодовете ...Първоначално написано от sashow
![]()
![]()
хмм Пробвай да го свалиш с Flash Get.Първоначално написано от sweety11
Първоначално написано от ira90
Йеее, стана.. и то без всякакви кодове и номера...Много ти благодаря
![]()
Браво, радвам се, че съм ти помогнала.Първоначално написано от sweety11
![]()
и аз мого ти благодаря и аз си го рдъпнах с bit comet ауу много се радвам..![]()