- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде в София подстригват добре?!
Интересува ме, защото съм решила да си сменя фризьорката ии не ми се рискува на принципа "проба - грешка" ..
таа .. къде се подстригвате и доволни ли сте?![]()
Препоръчайте ми някой хубав салон с прилични цени?![]()
п.п. признавам си не погледнах в търсачката за такава тема .. ако има дайте ми линк и нека заключат тази! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В Младост 3 има една фризьорка, от която съм много доволна.. намира се в блок 323а и се казва "Фризьорски салон Вили". На външен вид салона не е обзаведен модерно като някои други, но жената подстригва добре и на прилични цени. Надявам се да съм ти помогнала.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
амии благодаря ти .. явно ще си единствената .. (:Първоначално написано от RainbowGirl
Priceless .. <3
Леле, точно такава тема и аз щях да пусна...Искам фризьорка, която като и кажа два пръста, значи имам предвид два пръста хоризонтално разположени неее една педяВинаги така зверски ми отрязват косата, че думи нямам.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
няма защо.. ^_^Първоначално написано от Hilary_
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
познато .. само, че при мен не е само дължината, а и етажите не са така както искам!! ..Първоначално написано от gabi_94
![]()
п.п. MissNothing прати ми го на лично ако ти се занимава .. (:
Priceless .. <3
Амии .. аз от 3-4 пъти вече се постригвам в Sky City - Венера . Взимат ми към 14 лв ( за измиване на коса + постригване и ако са на кеф те изправят с сешоар / правят на вълнички ;дд ) , абе доволна съм , всеки път по-добре ;дд . Сега пак ще се постригвам там , ама още не съм си харесала прическа![]()
![]()
в гео милев има много добра фризьорка която наистина си разбира от работата подстригва много добре ; и като и кажеш два пръста точно два пръста ти реже ... ноо утре ще ти дам повече информация че сега не се сещам точно а го имам адреса някъде записан![]()