.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: .....

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Нищо не е станало,объркала си се.Щом обичаш настоящият ти приятел му го покажи и докажи.Разбираемо е да му стане кофти,след като си му казала,за това твое притеснение за бившия.Постави се на негово място.Да сте далече и той да ти кажа същото нещо,как ще се почувстваш?Няма ли да ти е тежко?
    Извини му се,докажи му,че го обичаш и бъдете щастливи!
    Успех!

Адските филми. На колко си?
    Колкото повече пазиш едно нещо - толкова по-голяма е вероятността да се развали. Законите на Мърфи. Вместо да се навиваш за глупости и да пълниш съответно и главата на приятеля си с такива, се вземи в ръце, пази си връзката и й се наслаждавай. Гаджето ти досега е било в чужбина, ала-бала, издържали сте сума ти разстояние и месеци, съхранили сте си отношенията и обичта, и накрая всичко да отиде по дяволите за едното нищо. Стегни се!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    На тази възраст не можеш и недей мисли за нещо сериозно от сорта,че ще си с него цял живот.Колко неща още те чакат.........

Супер фен Аватара на radeberger
    Правиш драма за някаква глупост.

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Правиш драма за някаква глупост.
    Много си прав,така е .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Момиче,спри да се филмираш...Не си прецаквай отношенията с момчето заради някакъв глупак от миналото.Сама се навиваш стрес та стрес...нали сте двамата с приятеля ти,за да решавате проблемите си заедно?Айде спри,че ...направо събуждаш у мен някво съжаление.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мацка,като те гледам ти си мой набор,на една възраст сме...Аз си имам едно златно правило,което 99,99% действа-"На мъж НЕ се казва ВСИЧКО!" Тема като бивши и нещо свързано с тях НЕ се казва..!!! Той нито те е питал,нито е щял да разбере..Кой те бие през устата,че да му го издрънкаш?Хубаво е да сте и приятели и да си споделяте,но трябва да се научиш кое да казваш и кое да спестиш И това не е като да го излъжеш,просто като знаеш,че,ако му кажеш нещо такова ще го нараниш просто НЕДЕЙ !

ПС:Пише се биВш,а не биФш...И най-добре извини му се,обясни му,че нямаш чувства към бившия и му кажи колко много го обичаш и ще оправиш нещата
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Мацка,като те гледам ти си мой набор,на една възраст сме...Аз си имам едно златно правило,което 99,99% действа-"На мъж НЕ се казва ВСИЧКО!" Тема като бивши и нещо свързано с тях НЕ се казва..!!! Той нито те е питал,нито е щял да разбере..Кой те бие през устата,че да му го издрънкаш?Хубаво е да сте и приятели и да си споделяте,но трябва да се научиш кое да казваш и кое да спестиш И това не е като да го излъжеш,просто като знаеш,че,ако му кажеш нещо такова ще го нараниш просто НЕДЕЙ !

ПС:Пише се биВш,а не биФш...И най-добре извини му се,обясни му,че нямаш чувства към бившия и му кажи колко много го обичаш и ще оправиш нещата
    ..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_to
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93

Съжалявам за правописната грешка,по принцип не допускам лесно такава.
    Права си,но аз не мога така без да му споделя всичко ,което ме плаши,незнам такава съм явно.Иначе благодаря за съветите Аз вече му казах,че към бившия нищо не изпитвам.Работата е там,че остана ли сама ми е супер зле.Изгубила съм желание да живея
    И аз имах подобен проблем с привързването...Но осъзнах,че животът не се определя само от един човек-днес го има,утре вече не...И понякога няколко такива на пръв поглед "безобидни" споделяния от твоя страна,могат да ти костват връзката,като се натрупат
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Избий си всички лоши мисли от главата. Сама казваш, че си притеснителна и може би точно това притeснение да не се разделите те кара да си мислиш глупости. Според мен всичко е излишно втълпяване.

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Избий си всички лоши мисли от главата. Сама казваш, че си притеснителна и може би точно това притeснение да не се разделите те кара да си мислиш глупости. Според мен всичко е излишно втълпяване.
    ...

Като се замисля и аз съм така. Стряскам се и се притеснявам за какво ли не, но това е излишно и със силна воля премахвам страховете. Когато мислиш, че нещо лошо ще се случи.. сама привличаш лошото към себе си и съм твърдо убедена в това. Дойдат ли ти лоши мисли просто ги игнорирвай!

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Като се замисля и аз съм така. Стряскам се и се притеснявам за какво ли не, но това е излишно и със силна воля премахвам страховете. Когато мислиш, че нещо лошо ще се случи.. сама привличаш лошото към себе си и съм твърдо убедена в това. Дойдат ли ти лоши мисли просто ги игнорирвай!
    да

Много странно. Нямаш нищо към бившия ти , искаш само приятеля си и в същото време ти се появява образа на онзи бивш и ти се стресирваш. Нешо не мога да разбера за какво иде реч от какво чак толкова си се стресирала.

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Много странно. Нямаш нищо към бившия ти , искаш само приятеля си и в същото време ти се появява образа на онзи бивш и ти се стресирваш. Нешо не мога да разбера за какво иде реч от какво чак толкова си се стресирала.
    От това да не навредя на връзката ни и да не го загубя. Много съм тъжна и постоянно плача.Самотна съм.Само ми е той,родителите ми ги няма.Целият ми живот никога не ми се е струвал по-безсмислен.

Спри да мислиш негативно, за самоубийства, че ще нараниш другите, че животът ти е безсмислен. Не се впрягай толкова за такава глупост. Сама казваш, че към другия не изпитваш нищо, а това, че ти е трепнало нещо, когато си го видяла, е нормално- все пак нали си го харесвала някога Обичайте си се с приятеля ти и не се тормози излишно

добре,че си откровенна с момчето и си му споделила всичко ...
    нз на какво се е дължило това чувство,може би този другия да не се намеси и да ти промени отношението към твоя...
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си