- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помощ :( Не ми се отварят shortcut-ите
Причиних на личното съкровище ( лаптопа) една голяма глупост. Някой ми прати някакво нещо и аз не погледнах че това беше (не си спомням името).lnk и всички знаем че .lnk е разширение или незнам как се нарича точно за преките пътища и сега те не ми се отварят и ако тръгна да отварям някоя от иконите на десктопа те нали са преки пътища и като натисна примерно да си отвора Google Chrome и ми дава сеедно е някакъв повреден файл и Open with... От старт менюто си го отварям. Мога да отварям другите програми само ако ги намеря къде съм ги инсталирала и директно от .exe файла
Той естествено неможе да се сложи на десктопа и от там да си отварям защото може само от папката мисля, че знаете какво съм тръгнала да обяснавам. И тъй може ли да ми помогнете как да се справя с този проблем понеже е меко казано досадно да реша да отварям нещо и да се ровя в Local disk C... Надявам се на свестни отговори а не на някакви напатки защо съм го направила. Стореното е сторено... и благодаря предварително
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."