.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88

Тема: Тя хърка!

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Купи й ленти против хъркане, дето се слагат в носа.
    Не върви да си пъхаш нещо по ноздрите докато спиш... има си специялни лепенки за носа ,които отварят ноздрите и подпомагат лекия сън
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Като за начало спри да говориш толкова грубо по неин адрес. Тя не е виновна, че хърка, а и бас хващам, че щом не те е предупредила, тя самата не знае, че е така. С най-обикновени и прости думи й кажи, че хърка, примерно: "Не знам дали си се усещала, но хъркаш доста силно. Не искам да те обиждам, но наистина не мога да го игнорирам, не можем ли да направим нещо по въпроса?" Ако е човек на място, ще го приеме съвсем спокойно и ще се постарае да оправи положението.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Купи й ленти против хъркане, дето се слагат в носа.
    Не върви да си пъхаш нещо по ноздрите докато спиш... има си специялни лепенки за носа ,които отварят ноздрите и подпомагат лекия сън
    Така ли? Добре.

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив

Re: Тя хърка!

пробвай, и двамата ще сте доволни

С 2-те лапи ф анала

свири подсвиркай си и веднага ще спре повярвай МИ !!!!!!
    "Да обичате не значи да гледате един в друг, а да гледате заедно в една посока."

Причината за хъркането е езика блокиращ отчасти дихателните пътища. Най-добрия начин е да я накараш да спи по корем, за да се отпусне езика напред и по тозин начин ще спре да хърка. Кажи и да избягва спането по гръб и ако се налага я преобръщай леко в случай, че се обръща да спи по гръб.

Град
    София
    Тва е темата!

Аз също хъркам когато съм болна. Научих го по доста забавен начин. Преди време в апартамента над нас се нанесоха нови съседи, започна страхотен ремонт. Във всичките им стаи едновременно имаше майстори които къртеха от зори до мрак дори в почивните дни. В един такъв почивен ден приятелят ми се беше събудил преди мен и когато и аз се събудих той ми каза "Бебчо, събудих се, защото съседите бяха започнали да къртят... Като се разсъних се усетих че те слушам ти как хуркаш, а тяхното къртене го беше заглушила!" Стана ми супер смешно, не се засегнах, то си е човещинка. Кажи на приятелката си по нормален начин за проблема, макар чр едва ли нещо ще се промени. Тя не хърка защото иска, а защото така реагира самия организъм. Може да й пречат сливици или както каза някой преди мен, езика. Лентите против хъркане също са вариант, но те не са особено ефективни по мои наблюдения и не на всеки действат, понеже може да има няколко причини за хъркането.
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

пърди да я дразниш това беше коментара

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Е хърка голяма работа.Аз имах едно гадже дето хъркаше пък не ми пречеше.Да дразнещо е момиче да хърка и е странно ама какво да се прави.Търпи я и не й казвай нищо, защото съм сигурен че ти също хъркаш.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    офф кажи й просто мило хъркаш и ми пречи после да работя от недоспиване и готово.....простак...!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако не е кой знае колко обидчива й го кажи направо като изключиш селските изказвания, които написа ..

Град
    Roma, Italia
    Много грубо говориш за нея.
    Кажи й, че хърка какво толкова се чудиш.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на djipsito
    (Nqmam kirilica)

Ne ste li 4uvali 4e se zapu6va nosa... kato po4ne da xyrka i zapu6i nosa... sigurno 6te se sabudi...

Град
    Roma, Italia
    ^ Да, да вземе да я задуши, че после за хъркане ...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    ^ Да, да вземе да я задуши, че после за хъркане ...
    hahha.. nqma, az sum probvala i deistva, probujda se (puska6 nosa ), posle pak zaspiva i spira da hurka... e, slu4valo se e pak da po4ne ama.. po-slabo, nz :d

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Темата е фейк според мене, прекалено много цинизми.
    Иначе на автора му е смешно и смята, че е шега работа, ама на 1 рожден ден щях да изкърта всичко точно заради подобно нещо. Обеснявам:
    Миналата година един приятел има РД и ще си го празунва в една къща, супер. Отиваме там като в една стая на 2 легла ще спим аз, моята приятелка, най-добрия ми приятел и неговата приятелка, супер. Вечерта ала бала музика пиене екстра и ще лягаме вече към 3 беше. Сутринта трябва рано да ставаме за съжаление... Та лягаме всички лека нощ това онова и те заспаха. Тука трябва да вметна, че аз заспивам бавно и трудно дори и да съм сам на легло, а с още 1 човек е някакъв ужас(единично легло). Та първо се отряза най-добрия ми приятел, да му казваме Страхил. Та Страхил закърти ама деликатно(спим глави до глави тъй че е на 2 педи от ушите ми). Не беше кой знае какво като шум. След това приятелката му и тя закърти, учудващо поне 2-3 пъти по силно от него... и тя беше още по близко до главата и аз тука започвам да се нервяяяя. Въртя се като ужилен в леглото щото не мога да си намеря място от жега, едни дебели одеала ама на жената студено и било, а от другата страна бригадата бачка с пълна сила, пробива дупки за бойлер, а Страхил кърти за ламиниран паркет... По едно време приятелката ми, да я наречем Ромелия(wtf?) ме сръга:
    - "Стига си шавал"
    - "Топло ми е." - аз.
    - "...заспивай." - тя.
    На акъла си - "...."
    Спрях да мърдам за да заспи... заспа и подпали Husqvarna-та... И аз само седя и усещам, че ако не стана до 10 минути от леглото, ще се свестя на стола за подсъдими и ще обеснявам: "И следващото нещо, което помня е че държах кървав нож и крака на Страхил ми беша в ръката а другата част от тялото му висеше от терасата...". За това станах след това пак лягах, пак ставах радио си пусках, телевизор гледах, допивах от масата разни неща...

Та така надявам се да съм успял да пресъздам поне малко от нервите, на които бях подложен.

Ми че като хъка та,хъркай и и ти,та да види какво е.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Така де, няма само тя да те репресира.

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Темата е фейк според мене, прекалено много цинизми.
    Иначе на автора му е смешно и смята, че е шега работа, ама на 1 рожден ден щях да изкърта всичко точно заради подобно нещо. Обеснявам:
    Миналата година един приятел има РД и ще си го празунва в една къща, супер. Отиваме там като в една стая на 2 легла ще спим аз, моята приятелка, най-добрия ми приятел и неговата приятелка, супер. Вечерта ала бала музика пиене екстра и ще лягаме вече към 3 беше. Сутринта трябва рано да ставаме за съжаление... Та лягаме всички лека нощ това онова и те заспаха. Тука трябва да вметна, че аз заспивам бавно и трудно дори и да съм сам на легло, а с още 1 човек е някакъв ужас(единично легло). Та първо се отряза най-добрия ми приятел, да му казваме Страхил. Та Страхил закърти ама деликатно(спим глави до глави тъй че е на 2 педи от ушите ми). Не беше кой знае какво като шум. След това приятелката му и тя закърти, учудващо поне 2-3 пъти по силно от него... и тя беше още по близко до главата и аз тука започвам да се нервяяяя. Въртя се като ужилен в леглото щото не мога да си намеря място от жега, едни дебели одеала ама на жената студено и било, а от другата страна бригадата бачка с пълна сила, пробива дупки за бойлер, а Страхил кърти за ламиниран паркет... По едно време приятелката ми, да я наречем Ромелия(wtf?) ме сръга:
    - "Стига си шавал"
    - "Топло ми е." - аз.
    - "...заспивай." - тя.
    На акъла си - "...."
    Спрях да мърдам за да заспи... заспа и подпали Husqvarna-та... И аз само седя и усещам, че ако не стана до 10 минути от леглото, ще се свестя на стола за подсъдими и ще обеснявам: "И следващото нещо, което помня е че държах кървав нож и крака на Страхил ми беша в ръката а другата част от тялото му висеше от терасата...". За това станах след това пак лягах, пак ставах радио си пусках, телевизор гледах, допивах от масата разни неща...

Та така надявам се да съм успял да пресъздам поне малко от нервите, на които бях подложен.
    мале нямаш си представа колко време са хилих

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Да ти има човек проблемите .. Нека си хърка .. Ти пърди да я дразниш ..
    xaxaxaxaxaxaaxxaxaaxaxxaxa

Супер фен Аватара на Bianc0
    Тая тема ме разсипа от смях...

Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Тая тема ме разсипа от смях...
    и мене

Re: Тя хърка!

Цитирай Първоначално написано от sw337y
    Привет, момчета! Имам сериозен децибелен проблем. Приятелката ми, това фино красиво създание, хърка като дядо ми след лют запой! Понякога си мисля, че има монтиран усилвател в гърлото. Вече не издържам, защото на всичкото отгоре имам много лек сън. Пробвах да се насмуквам здравата преди да си легнем, но не помогна особено, а все пак трябва и да се бачка. Веднъж пробвах да спя в другата стая, ама тя се събуди, а оправданието "Стана ми топло" не беше прието много добре. Та, въпросът ми е има ли деликатен начин да й го кажа, майка му и живот??? Нещо от сорта на "Мъркаш като лъвица с последен стадий на туберкулоза" или "Не знаех , че дъскорезницата до нас бачка вечерта"? И какво да правя, за да спре да хърка поне за 10 минути ,докато заспя? Да пляскам с ръце като олигофрен или да й забия един "мъжки полов орган" в устата, барем млъкне поне за малко...
    Ако тя се съгласи чрез хирургична намеса може да се спре хъркането и момчета, и при момичета.Мисля, че синусите трябва да се оперират, но не съм сигуре.По-добре питай някой лекар.Иначе идеята с пацата в устата не е лоша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си