- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя хърка!
Не върви да си пъхаш нещо по ноздрите докато спиш... има си специялни лепенки за носа ,които отварят ноздрите и подпомагат лекия сънПървоначално написано от Moderatorius
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Като за начало спри да говориш толкова грубо по неин адрес. Тя не е виновна, че хърка, а и бас хващам, че щом не те е предупредила, тя самата не знае, че е така. С най-обикновени и прости думи й кажи, че хърка, примерно: "Не знам дали си се усещала, но хъркаш доста силно. Не искам да те обиждам, но наистина не мога да го игнорирам, не можем ли да направим нещо по въпроса?" Ако е човек на място, ще го приеме съвсем спокойно и ще се постарае да оправи положението.
свири подсвиркай си и веднага ще спре повярвай МИ !!!!!!
"Да обичате не значи да гледате един в друг, а да гледате заедно в една посока."
Причината за хъркането е езика блокиращ отчасти дихателните пътища. Най-добрия начин е да я накараш да спи по корем, за да се отпусне езика напред и по тозин начин ще спре да хърка. Кажи и да избягва спането по гръб и ако се налага я преобръщай леко в случай, че се обръща да спи по гръб.
Аз също хъркам когато съм болна. Научих го по доста забавен начин. Преди време в апартамента над нас се нанесоха нови съседи, започна страхотен ремонт. Във всичките им стаи едновременно имаше майстори които къртеха от зори до мрак дори в почивните дни. В един такъв почивен ден приятелят ми се беше събудил преди мен и когато и аз се събудих той ми каза "Бебчо, събудих се, защото съседите бяха започнали да къртят... Като се разсъних се усетих че те слушам ти как хуркаш, а тяхното къртене го беше заглушила!" Стана ми супер смешно, не се засегнах, то си е човещинка. Кажи на приятелката си по нормален начин за проблема, макар чр едва ли нещо ще се промени. Тя не хърка защото иска, а защото така реагира самия организъм. Може да й пречат сливици или както каза някой преди мен, езика. Лентите против хъркане също са вариант, но те не са особено ефективни по мои наблюдения и не на всеки действат, понеже може да има няколко причини за хъркането.
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
пърди да я дразниш това беше коментара
Ако не е кой знае колко обидчива й го кажи направо като изключиш селските изказвания, които написа ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много грубо говориш за нея.![]()
Кажи й, че хърка какво толкова се чудиш.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
(Nqmam kirilica)
Ne ste li 4uvali 4e se zapu6va nosa... kato po4ne da xyrka i zapu6i nosa... sigurno 6te se sabudi...
^ Да, да вземе да я задуши, че после за хъркане ...![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
hahha.. nqma, az sum probvala i deistva, probujda se (puska6 nosaПървоначално написано от gia_sena_mono
), posle pak zaspiva i spira da hurka... e, slu4valo se e pak da po4ne ama.. po-slabo, nz :d
Темата е фейк според мене, прекалено много цинизми.
Иначе на автора му е смешно и смята, че е шега работа, ама на 1 рожден ден щях да изкърта всичко точно заради подобно нещо. Обеснявам:
Миналата година един приятел има РД и ще си го празунва в една къща, супер. Отиваме там като в една стая на 2 легла ще спим аз, моята приятелка, най-добрия ми приятел и неговата приятелка, супер. Вечерта ала бала музика пиене екстра и ще лягаме вече към 3 беше. Сутринта трябва рано да ставаме за съжаление... Та лягаме всички лека нощ това онова и те заспаха. Тука трябва да вметна, че аз заспивам бавно и трудно дори и да съм сам на легло, а с още 1 човек е някакъв ужас(единично легло). Та първо се отряза най-добрия ми приятел, да му казваме Страхил. Та Страхил закърти ама деликатно(спим глави до глави тъй че е на 2 педи от ушите ми). Не беше кой знае какво като шум. След това приятелката му и тя закърти, учудващо поне 2-3 пъти по силно от него... и тя беше още по близко до главата и аз тука започвам да се нервяяяя. Въртя се като ужилен в леглото щото не мога да си намеря място от жега, едни дебели одеала ама на жената студено и било, а от другата страна бригадата бачка с пълна сила, пробива дупки за бойлер, а Страхил кърти за ламиниран паркет... По едно време приятелката ми, да я наречем Ромелия(wtf?) ме сръга:
- "Стига си шавал"
- "Топло ми е." - аз.
- "...заспивай." - тя.
На акъла си - "...."
Спрях да мърдам за да заспи... заспа и подпали Husqvarna-та... И аз само седя и усещам, че ако не стана до 10 минути от леглото, ще се свестя на стола за подсъдими и ще обеснявам: "И следващото нещо, което помня е че държах кървав нож и крака на Страхил ми беша в ръката а другата част от тялото му висеше от терасата...". За това станах след това пак лягах, пак ставах радио си пусках, телевизор гледах, допивах от масата разни неща...
Та така надявам се да съм успял да пресъздам поне малко от нервите, на които бях подложен.
мале нямаш си представа колко време са хилихПървоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaaxxaxaaxaxxaxaПървоначално написано от BiGBaDWolF
и менеПървоначално написано от Bianc0
![]()
Ако тя се съгласи чрез хирургична намеса може да се спре хъркането и момчета, и при момичета.Мисля, че синусите трябва да се оперират, но не съм сигуре.По-добре питай някой лекар.Иначе идеята с пацата в устата не е лоша.Първоначално написано от sw337y