.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88

Тема: Тя хърка!

ако искаш ще дойда да си сложа хуя в устата и с се ташаците докато спите и проблема е решен

Супер фен
    Град
    увас ;p
    "Мъркаш като лъвица с последен стадий на туберкулоза"

темата ти не е за тук, а за приятелката мога да ти дам съвет (изпитан е): започне ли да хърка, значи не е в удобна позиция и не може да диша свободно, затова й дръпни леко възглавницата или я побутни (без да я събаряш от леглото) за да се намести, и би трябвало да спре.

[quote="Vlado93"]
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Забий и един "мъжки полов орган" в устата

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Да ти има човек проблемите .. Нека си хърка .. Ти пърди да я дразниш ..
    хахаххахахаха
    ще обурне работата,че хърка от твойте газове

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4e_to
    1-во Изразяваш се грубо!Тя ти е приятелка въпреки всичко подхождай с малко любезност!Дори да хърка,нима го прави нарочно?Това е човешко,а ти си прекалено ограничен.Говори с нея и следващия път ,ако пак кърка ощипи я леко да се събуди и така,какво толкова за едно хъркане,да ти имам и проблема мен.
    +1

Поговори с нея за това как стоят нещата и намерете заедно някакво решение на проблема ... все пак сте двойка !

П.С. : Не виждам нищо забавно, нито пък смислено в това с "половия орган" ..

То какво деликатно да казваш,давай направо,пък и тя сигурно си го знае.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Кажи й да те научи как да хъркаш като нея

Супер фен Аватара на Di
    обърни я на другата страна
    помага
    изпитан метод
    не се изказвай неподготвен,прасе

-----------------------------------------------------------

готина тема е, когато не ти си потърпевш, но не знам. звучи малко тъпо, но в една серия на малкълм един старец имаше ужасни кошмари и рийвс само трябваше да го погали по ухото, за да успокои. не ми се вярва да работи, но нищо не ти прачи да пробваш
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Цитирай Първоначално написано от Vetrogon
    готина тема е, когато не ти си потърпевш, но не знам. звучи малко тъпо, но в една серия на малкълм един старец имаше ужасни кошмари и рийвс само трябваше да го погали по ухото, за да успокои. не ми се вярва да работи, но нищо не ти прачи да пробваш
    Ото

И Френсис го успокояваше :P

просто поговорете и и обясни че това харкане те влудява и че неможеш така после и купи едни лентички има в аптеката дет се слагат на нослето и няма да харка ако не другия пат като захарка и бии една шия не базикам се поговорете и намерете някав компромис ( примерно тя да спи на терасата )

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Казваш й , че хърка, като за начало. Явно не са й вадили сливиците.
    Също така повечето хора хъркат , като спят по гръб. Аз спя с майка ми и тя мног хърка. Като започне - не мога да я игнорирам, и аз спя и леко, и тихо. Почвам да я бутам докато не се обърне на една страна. Или сама я обръщам, ако се събуди - мами, хъркаш. Кажи й директно, че имате проблем.

Това жена да хърка е УЖАСНО и ОТВРАТИТЕЛНО. Естествено тя не е виновна , но е много много неприятно. Кажи й направо, тя от нейна страна няма за какво да се обижда. Ако не земе мерки - зарежи я, има хиляди други хубави момичета, които НЕ хъркат. Пък тя ще си намери някой като нея, на когото няма да му прави впечатление.

Повече от фен
    изтръгни и гръкляна и проблема ще се реши от самосебе си

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    HAhahayhahahaAHhaAHHAhaHAHAhaAHhaHAhahaHA, съжалявам не се вдържах.

По добре и кажи.

Град
    Някъде...
    Песни, танци, пияни шматки, еб*си цирка !

Мега фен Аватара на Neon
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Забий и един "мъжки полов орган" в устата
    +1

Фен
    Град
    Дряново
    Това не се лекува......Свиквай.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността

Re: Тя хърка!

Цитирай Първоначално написано от sw337y
    Привет, момчета! Имам сериозен децибелен проблем. Приятелката ми, това фино красиво създание, хърка като дядо ми след лют запой! Понякога си мисля, че има монтиран усилвател в гърлото. Вече не издържам, защото на всичкото отгоре имам много лек сън. Пробвах да се насмуквам здравата преди да си легнем, но не помогна особено, а все пак трябва и да се бачка. Веднъж пробвах да спя в другата стая, ама тя се събуди, а оправданието "Стана ми топло" не беше прието много добре. Та, въпросът ми е има ли деликатен начин да й го кажа, майка му и живот??? Нещо от сорта на "Мъркаш като лъвица с последен стадий на туберкулоза" или "Не знаех , че дъскорезницата до нас бачка вечерта"? И какво да правя, за да спре да хърка поне за 10 минути ,докато заспя? Да пляскам с ръце като олигофрен или да й забия един "мъжки полов орган" в устата, барем млъкне поне за малко...
    Човече, ти си най-добрия
    Schhh! Hear the silence...

тури и парцал в устата навлажнен с оцет

Град
    Lyon
    еми човек.. просто и кажи че хърка.. и че не можеш да заспиш.. дали ще и го кажеш ти или следващия и .. ко значение има.. все някой ще и го каже.. бъди пръв !!.. и ест любезно .. така че да не я обидиш
    :P
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Град
    Пловдив
    Моя приятел също хърка и , макар че и аз спя леко ...незнайно как но се унасям и заспивам докато го слушам как хърка свиква се ...вече и хъркането му обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си