- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя хърка!
ако искаш ще дойда да си сложа хуя в устата и с се ташаците докато спите и проблема е решен![]()
Спете в различни стаи или си купи тапи са уши...![]()
"Мъркаш като лъвица с последен стадий на туберкулоза"
![]()
![]()
![]()
темата ти не е за тук, а за приятелката мога да ти дам съвет (изпитан е): започне ли да хърка, значи не е в удобна позиция и не може да диша свободно, затова й дръпни леко възглавницата или я побутни (без да я събаряш от леглото) за да се намести, и би трябвало да спре.![]()
ще обурне работата,че хърка от твойте газовеПървоначално написано от Foreverbg
![]()
+1Първоначално написано от bonbon4e_to
Поговори с нея за това как стоят нещата и намерете заедно някакво решение на проблема ... все пак сте двойка !
П.С. : Не виждам нищо забавно, нито пък смислено в това с "половия орган" ..
То какво деликатно да казваш,давай направо,пък и тя сигурно си го знае.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
обърни я на другата страна
помага
изпитан метод![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-----------------------------------------------------------Първоначално написано от BiGBaDWolF
готина тема е, когато не ти си потърпевш, но не знам. звучи малко тъпо, но в една серия на малкълм един старец имаше ужасни кошмари и рийвс само трябваше да го погали по ухото, за да успокои. не ми се вярва да работи, но нищо не ти прачи да пробваш![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
ОтоПървоначално написано от Vetrogon
![]()
И Френсис го успокояваше :P
купи и това : http://www.topshop.bg/snor_gon-67034-p.html
просто поговорете и и обясни че това харкане те влудява и че неможеш така после и купи едни лентички има в аптеката дет се слагат на нослето и няма да харка![]()
ако не другия пат като захарка и бии една шия
![]()
не базикам се поговорете и намерете някав компромис ( примерно тя да спи на терасата
)
Казваш й , че хърка, като за начало. Явно не са й вадили сливиците.
Също така повечето хора хъркат , като спят по гръб. Аз спя с майка ми и тя мног хърка. Като започне - не мога да я игнорирам, и аз спя и леко, и тихо. Почвам да я бутам докато не се обърне на една страна. Или сама я обръщам, ако се събуди - мами, хъркаш. Кажи й директно, че имате проблем.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Това жена да хърка е УЖАСНО и ОТВРАТИТЕЛНО. Естествено тя не е виновна , но е много много неприятно. Кажи й направо, тя от нейна страна няма за какво да се обижда. Ако не земе мерки - зарежи я, има хиляди други хубави момичета, които НЕ хъркат. Пък тя ще си намери някой като нея, на когото няма да му прави впечатление.
изтръгни и гръкляна и проблема ще се реши от самосебе си![]()
HAhahayhahahaAHhaAHHAhaHAHAhaAHhaHAhahaHA, съжалявам не се вдържах.![]()
По добре и кажи.![]()
Това не се лекува......Свиквай.![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Човече, ти си най-добрияПървоначално написано от sw337y
![]()
Schhh! Hear the silence...
еми човек.. просто и кажи че хърка.. и че не можеш да заспиш.. дали ще и го кажеш ти или следващия и .. ко значение има.. все някой ще и го каже.. бъди пръв !!.. и ест любезно .. така че да не я обидиш
:P
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Моя приятел също хърка и , макар че и аз спя леко ...незнайно как но се унасям и заспивам докато го слушам как хъркасвиква се ...вече и хъркането му обичам
![]()