.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88

Тема: Тя хърка!

Пич до ся толкова проста тема не съм чел! Кво има да и кажеш че хърка кат ПОР ?

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    говори с нея..
    като си страхливец тогава спи си до "дъскорезницата"..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Да хърка, аз спя като пън.

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Да ти има човек проблемите .. Нека си хърка .. Ти пърди да я дразниш ..

napravo me razbi we

Re: Тя хърка!

Цитирай Първоначално написано от sw337y
    Привет, момчета! Имам сериозен децибелен проблем. Приятелката ми, това фино красиво създание, хърка като дядо ми след лют запой! Понякога си мисля, че има монтиран усилвател в гърлото. Вече не издържам, защото на всичкото отгоре имам много лек сън. Пробвах да се насмуквам здравата преди да си легнем, но не помогна особено, а все пак трябва и да се бачка. Веднъж пробвах да спя в другата стая, ама тя се събуди, а оправданието "Стана ми топло" не беше прието много добре. Та, въпросът ми е има ли деликатен начин да й го кажа, майка му и живот??? Нещо от сорта на "Мъркаш като лъвица с последен стадий на туберкулоза" или "Не знаех , че дъскорезницата до нас бачка вечерта"? И какво да правя, за да спре да хърка поне за 10 минути ,докато заспя? Да пляскам с ръце като олигофрен или да й забия един "мъжки полов орган" в устата, барем лъкне поне за малко...

spored men po dobre da i go kaje6 napravo mislq 4e tq nqma da ti se rasurdi

К'во лъже ... ако е баш такава красавица каквато я описваш няма как да хърка .. против законите на природата е

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Град
    София
    Пробвал ли си да свиркаш тихичко. Това е безотказан метод. Моя като почне да хърка и му подсвирвам и веднага спира.
    "Advice is what we ask for when we already know the answer, but wish we didn't."

Ами просто говори с нея деликатно и намерете решение. Има лепенки, спрейове, капки и много други неща, които могат да помогнат.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Да ти имам проблемите мойта говори и става на сън . Веднъж я прибирах от стълбите тя спи аз я питам къде отиваш , а тя ми вика отивам на опера . Такаче има и много зле ;D
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

2010...
    >w>
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Да ти имам проблемите мойта говори и става на сън . Веднъж я прибирах от стълбите тя спи аз я питам къде отиваш , а тя ми вика отивам на опера . Такаче има и много зле ;D
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Лентички за хъркане . Ако не помогнат- шут в дупето и да спи в килера.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата е от преди година, според мен автора отдавна се е "справил" с проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си