- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Припадали ли сте ? О.о
Веднъж съм припадала. Бях неразположена и явно ми беше паднало кръвното. Просто си стоях на вратата пред нас и си говорих с приятелка и изведнъж ми причерня и паднах. Майка ми беше в другата стая и каза че съм се строполила на земята, и странното беше, че като се свестих не ме болеше никъде. Бях малко неадекватна и объркана 1-2 мин.![]()
Да. Веднъж. Не бях яла 3 дена, по заповед на докторите. Не стига, че съм слаба, ми тогава съвсем ме довършиха... Ходех и аз не знам с какви сили и просто паднах. Имаше много хора, добре че майка ми ме хвана, иначе главата ми щеше да е разбита.
Първоначално написано от Moderatorius
Ебаси "компетентните" доктори .. :Х
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ами само един път в банята,понеже се къпя с много гореща вода.Както си се къпя аз и изведнъж ми става адски горещо,лошо и ми причерня.Надигнах се на пръсти да отворя малкото прозорче,което се намира точно над мивката.И само се протегнах и след тва нищо не помня.Просто съм припаднала и съм си ударила главата в мивката и съм паднала на пода.Имах рани по коленете,ръцете абе ужас.Като се събудих бях на земята,много малко можех да видя,защото ми беше,черно пред очите и започнах да викам,добре че мама беше у нас,иначе не знам какво щях да правя..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Да ,веднъж.Бях на място с много хора,беше мнго топло и задушно,усещах най различни парфюми във въздуха и по едно време се събуждам и ме мокрят с вода..Не мога да обясня чувството ..се едно си спал .. мнго е странно![]()
Мне
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
3 пъти
веднъж на морето
веднъж в час в даскало май по физическо беше
и веднъж в банята докато се къпя![]()
нз що пада ми кръвното сиг .
се от жегата като се замисля..![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
веднъж имах чувството че ще умра-бяхме на църква(Св.Ал.Невски)и слушаме с майка ми проповедта на дядо поп и по едно време ми става МНОГО зле...викам на майка ми ще изляза малко на въздух и тръгвам към врата и тръгавам да падам на колене,но успях да иляза и се хванах за едно като ограда отстрани,не виждах нищо,виепе ми се свят и хората ме взеха за някои от тия дето просят...голям срам беше![]()
![]()
Усмихни се,живота е кофти
Не и дано не ми се случи.
you know my name.
NOT MY STORY.
Като малка съм припадала от много силна болкаНапример веднъж си бях прещипала пръста на вратата и се строполих след секунди на плочките в нас
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мда, при това с епилептичен припадък. Паднала съм от стола в детската върху дръжката на шкафа (която се беше счупиламетална е, вярно, тънка, ама от една глава?!). После бях доста порзкрасена
Причина? Хмм, проблеми (гадна година), учене, недоспиване, мн компютър... да, имаше защо поне...
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Да. Бях на почивка и реших да си взема сална. Поседях малко ( хич не държа на жега ) и от там към душовете, но още щом излезнах от сауната усетих, че нещо не ми е добре. От там на душа - нещо не нацелих врътките като хората и ме поля лед студена вода - и от там на земята. За кратко е било, после някак си се добрах до стаята, полежах малко и ми мина![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
когато си слагах пиърсинг припаднах ... много кофти тръпка за някъде окло 2-3 минути беше всичко ... после си бях ок![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Не за щастие, само ми е причернявало![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
веднъж по спорт/ритахме и аз тръгнах на другата посока и видях нещо оранжево,след това черно(оранжевото беше стълб за закачане на мрежа за волейбол.)като отворих очи видях,че съм на сва метра от него и сички ме бяха заобиколили.
Не,но много често ми причернява,всеки път,когато се изправя или се движа твърде бързо.И много често съм на път,губя равновесие и залитам,но не припадам.Гадно е.![]()
Fashion is my passion.
Бех на диета... и беше много жегааа и тупнах на земята![]()
Не , никога не съм припадала. Но аз се цепя от колектива, с думите, че искам да припадна , за да видя какво е усещането, разказвали са ми , прочетох и вашите коментари , но просто докато не го усетя сама .. няма да е същото.
![]()
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Скоро не съм,но в училище доста често припадах
Къде с причина или само за да изляза да говоря по телефона..
САмо 1 път.