.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    като малка супер често припадах ... всеки път като ми взимат кръв имах чувството че ше ми изтече кръвта и припадах ... като ми беше жега припадах ... като се обезводнявах припадах ... като се ударя много гадно или като ме боли нещо много също, но най-много гледката на кръв някак си ... ме караше да припадам ... сега даже се кефя като видя кръв

Никога не съм припадала.

мм..Да съм припадала..спомням си един път като ми беше лошо..пък 2рия път бях на спирката чаках рейса през Юли в 14:00ч. и залитнах причерня ми пред очите..иначе редовно ми се случва да залитам, да ми прилошава, да ми причернява..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Прилошавало ми е доста пъти, но сериозно съм припадала само веднъж.
    Бях ученичка още - втора смяна, зимата. Прибирах се от даскало с маршрутката, а тя беше фуул догоре с хора. Бях се навлякла с блузи, якета и шалове. Стоях права, в близост до прозореца и изведнъж както си стоях и усетих няква топла вълна да ме облива- стана ми много задушно и се опитах да се приближа още малко до прозореца, за да усета студен полъх отвън, но докато се опомня за секунди си затворих очите и следващото, което помня е как усетих, че падам... Разбира се, при пълна маршрутка нямаше как да тупна - веднага ме закрепиха и ми отстъпиха място да седна. Почувствах се леко засрамена, защото всички се бяха обърнали да видят какво става Чувството е някво... и аз не знам какво - се 1 си унасяш и заспиваш. Не знам от какво ми стана така тогава, дали от много хора на едно място или от това, че бях и в цикъл, но определено не е никак приятно... За момент просто ставаш неконтролируем и нищо не можеш да направиш, за да не се сгромолясаш... Дано повече да не ми се случва.

Иначе, както казах, често ми се случва да ми пада кръвното през горещините и да ми се вие свят. Попринцип винаги, когато съм в цикъл 1-ви ден ако постоя малко повечко права има опасност да ми се завие свят.
    Явно при всеки е различно. На мен когато ми се случи, направо имах чувството,че ще умра..стана ми много зле, причерня ми и започнах да се свличам. Чувството беше ужасно.

Ами един път си бях набил ръката с пирон и докато лежах на леглото(или там каквото е ) при медицинската сестра ми причерня и след 1-2 минути някъде класната ми каза че съм "загубил съзнание"

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Не съм припадал, и дано не се случва.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Припадала съм, и то не 1-2 пъти.. Ами доста.. 6-7.. Имунната ми система е много ниска, а залитанията са много..

Супер фен Аватара на fuckme
    днеска нарочно с едни приятелки припадахме начи клякаш и гледаш към земята...вдишваш съвсем леко и издишваш много силно. така около 20 пъти и накрая си поемаш въздух, запушваш си носа и ставаш... и след няколко секунди падаааш! и губиш съзнание за няколко секунди, ама е яко като се събудиш. и ние нали се държим една друга и беше адски смешно ама предполагам е вредно за здравенто.. смисъл щото то нали си обезкислородяваш мозъка и затва... повече няма... добре де, супер яко е , може и да има
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    днеска нарочно с едни приятелки припадахме начи клякаш и гледаш към земята...вдишваш съвсем леко и издишваш много силно. така около 20 пъти и накрая си поемаш въздух, запушваш си носа и ставаш... и след няколко секунди падаааш! и губиш съзнание за няколко секунди, ама е яко като се събудиш. и ние нали се държим една друга и беше адски смешно ама предполагам е вредно за здравенто.. смисъл щото то нали си обезкислородяваш мозъка и затва... повече няма... добре де, супер яко е , може и да има
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

^

един път съм припадала
    беше много горещо и не бях яла

Колкото и смешно да прозвучи, припаднах след като ми взеха кръв от пръста.. просто кръвното ми е ниско и тъпия пръст не искаше да пуска кръв и докторката като взе да натиска там и ми стана някакво, все едно летят мушици около мене и след това за няколко секунди всичко ми стана бяло, ама после нищо ми нямаше

Цитирай Първоначално написано от fuckme

Ми при мен,нещо не се получава

Голям фен Аватара на bet3to
    Да, два пъти.
    Веднъж като отидох с колелото
    до парка и нищо не бях яла и
    ми причерня и беше много
    топло и така ...

А втоия път пак нищо не бях яла
    и отиваме в една болница
    да слагат абокат на една приятелка
    и като видях кръвта припаднах

ТА такаа ....

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TeenageDream
    Никога не съм припадала.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Веднъж в автобуса.Не бях ял и беше много задушно и ми падна кръвното.За няколко секунди беше и добре,че имах приятел до мене да ме хване да не падна.

Да точно на 15ти юни...в голямата жега...

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    падало ми е кръвното доста пъти, но съм припадал само веднъж, да чукна на дърво. казаха, че както си говорим съм се свлякал на колене и сам станал, пък аз нищо не помня. вие сте първите, на които споделям. даже и нашите не знаят..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    На мен ми се иска да припадна в даскало или пред фр . Знам, че звучи тъпо, но..

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    И аз т'ва искам,странно е,но някой ако може да даде идеи как да се инсценира

да от алкохол!
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от Xriiskaa
    Инсценирала съм го хиляди пъти...

Цитирай Първоначално написано от 130995
    Цитирай Първоначално написано от Xriiskaa
    Инсценирала съм го хиляди пъти...

KAK ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си