- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Припадали ли сте ? О.о
като малка супер често припадах ... всеки път като ми взимат кръв имах чувството че ше ми изтече кръвта и припадах ... като ми беше жега припадах ... като се обезводнявах припадах ... като се ударя много гадно или като ме боли нещо много също, но най-много гледката на кръв някак си ... ме караше да припадам ... сега даже се кефя като видя кръв![]()
Никога не съм припадала.
мм..Да съм припадала..спомням си един път като ми беше лошо..пък 2рия път бях на спирката чаках рейса през Юли в 14:00ч.и залитнах причерня ми пред очите..иначе редовно ми се случва да залитам, да ми прилошава, да ми причернява..
Явно при всеки е различно. На мен когато ми се случи, направо имах чувството,че ще умра..стана ми много зле, причерня ми и започнах да се свличам.Първоначално написано от GossipGirl89
Чувството беше ужасно.
Ами един път си бях набил ръката с пирон и докато лежах на леглото(или там каквото е) при медицинската сестра ми причерня и след 1-2 минути някъде класната ми каза че съм "загубил съзнание"
![]()
днес в трамвая![]()
![]()
![]()
Припадала съм, и то не 1-2 пъти.. Ами доста.. 6-7.. Имунната ми система е много ниска, а залитанията са много..
днеска нарочно с едни приятелки припадахменачи клякаш и гледаш към земята...вдишваш съвсем леко и издишваш много силно. така около 20 пъти и накрая си поемаш въздух, запушваш си носа и ставаш... и след няколко секунди падаааш! и губиш съзнание за няколко секунди, ама е яко като се събудиш. и ние нали се държим една друга и беше адски смешно
ама предполагам е вредно за здравенто.. смисъл щото то нали си обезкислородяваш мозъка и затва... повече няма... добре де, супер яко е , може и да има
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Първоначално написано от fuckme
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Колкото и смешно да прозвучи, припаднах след като ми взеха кръв от пръста.. просто кръвното ми е ниско и тъпия пръст не искаше да пуска кръв и докторката като взе да натиска там и ми стана някакво, все едно летят мушици около мене и след това за няколко секунди всичко ми стана бяло, ама после нищо ми нямаше![]()
![]()
Първоначално написано от fuckme
Ми при мен,нещо не се получава![]()
Да, два пъти.
Веднъж като отидох с колелото
до парка и нищо не бях яла и
ми причерня и беше много
топло и така ...
![]()
![]()
А втоия път пак нищо не бях яла
и отиваме в една болница
да слагат абокат на една приятелка
и като видях кръвта припаднах
ТА такаа ....![]()
![]()
Първоначално написано от TeenageDream
Веднъж в автобуса.Не бях ял и беше много задушно и ми падна кръвното.За няколко секунди беше и добре,че имах приятел до мене да ме хване да не падна.
Да точно на 15ти юни...в голямата жега...
падало ми е кръвното доста пъти, но съм припадал само веднъж, да чукна на дърво. казаха, че както си говорим съм се свлякал на колене и сам станал, пък аз нищо не помня. вие сте първите, на които споделям. даже и нашите не знаят..![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
На мен ми се иска да припадна в даскало или пред фр .Знам, че звучи тъпо, но..
![]()
И аз т'ва искам,странно е,но някой ако може да даде идеи как да се инсценираПървоначално написано от danibebi
![]()
да от алкохол!
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Инсценирала съм го хиляди пъти...Първоначално написано от Xriiskaa
![]()
не
Първоначално написано от 130995
KAK ???
![]()