.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 106
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com

Припадали ли сте ? О.о

Ако да, кога, за колко време и защо ако знаете причината ?

Аз само един път, за много кратко понеже беше много голяма жега а на мен ми беше паднало мн кръвното. После бързо ми мина
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на king95
    Никога и дано да не ми се случва...
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Не съм и дано никога не ми се случи ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Веднъж припаднах щото беше супер голяма жега и трябваше да стоя много време на едно място.
    Също така някога ми е причернявало пред очите и не си спомням точно припадала ли съм, но някак почвам да треперя и да се свличам... абе не мога да го опиша.

Не съм.
    Fullmetal Alchemist.

Мега фен
    Град
    <3
    Не знам дали се счита за припадане,но не съм могла да си стоя на краката 3-4 пъти и съм падала...било ми е супер черно,замаяно и гадно...два пъти заради жегата май...един път пък като се качих в тролея и като лъхна един студен въздух и ми стана супер зле,а на вън не беше топло и слязох и едва се прибрах до нас,едва дишах.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Припадала съм като малка..не знам защо,но ми мина бързо...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Russe
    Като малък (някъде 4,5 години) съм припадал по 1 път поне на 1 седмица ! Било ми е много ниско кръвното ,, спомням си как на село припаднах и по стълбите падаха свободно Е поне сега не е така вече имам нормално кръвно ( за щастие )

Мда, ако се брои де .. преди 2 години, баш преди рождения ми ден. Сутринта станах за даскало, почнах да се обличам и по едно време като почна да ми се гади, да ми се вие свят .. и ми пречерня. Усетих как падам на колене, след което тръгнах към стаята на нашите да им кажа че ми е МНОГО зле. После ми пречерня всичко, непомня нищо, но усетих само как се удрям във входната врата която е за етажа. После се се освестих на земята, татко ми се опитваше да ме вдигне и после заспах май ..

Причина - кръвната ми захар била много висока.
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Веднъж припаднах щото беше супер голяма жега и трябваше да стоя много време на едно място.
    Също така някога ми е причернявало пред очите и не си спомням точно припадала ли съм, но някак почвам да треперя и да се свличам... абе не мога да го опиша.
    И на мен ми се случи нещо такова, преди 3 години. Незнам дали се води за припадък,но чувството е много гадно.

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    Не съм припадала , но доста често ми причернява.

Не, което е учудващо предвид болния ми начин на хранене в последно време.

Супер фен
    Град
    увас ;p

Супер фен Аватара на fatrat
    припадал съм много пъти.Най-често на срещи и турнири след отнесени последователни ъперкъти и кросове. Припадал съм и един път като паднах от една ограда към 1.50 и аз 1.80 абе над 3 метра си стоварих тиквата на земята

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не съм припадал, и дано не се случва.
    Вафла..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не съм сигурна брои ли се за припадане, но ми е причернявало така, че след като се свлека на земята и ми е черно пред очите, не помня какво колко време съм била така. Обикновено е само причерняване от ниско кръвно, от жегата, от наблъскването на хората в тролея, от това, че не съм яла се е случвало...

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Да миналото лято.. събудих се и почнах да чета Анна Каренина и ттака цял ден към 16часа реших да ида да си взема да ям нещо и точно пред вратата ми пречарня и паднах не знам след колко време се събудих, но най-интересното е, че паднах все едно съм седнала (имаше стена зад мен), а фибата , която беше на главата ми отгоре беше счупена.. не знам какво стана
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Град
    Пазарджик
    Миналото лято припадах доста често. Причината беше на нервна основа. Иначе не знам за колко верме.
    I'm so happy. Cause today I found my friends.
    They're in my head.

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    И при мен така

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    припадала съм от...недояждане ;д пхах...от тогава не е имало ден, в който да не съм яла нищо..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

да припадала съм.. веднъж на спирката сутринта.Бях тръгнала за училище и чаках рейса.Нещо ми стана нз.. и припаднах .. хората от спирката ме бяха вдигнали и вкарали в един близък магазин.Там ми даваха вода;шоколад и глупости .. ;д;д Ии веднъж припаднах в училищ .. но тогава си мисля че беше от жегата .. а бягахме и 300 метра..
    What if I need you baby,would you even try to save me,
    or would you find some lame excuse to never be true... [music]

{{}}

Като малка една кола беше бутнала количката ми *от тези, дето си слагаш кукла вътре xD * и явно от шока съм припаднала, една съседка ме взела и ме дала на мама, която си седяла неподозираща вкъщи... :д
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Ми един пътприпаднах,щото цялата седмица не бях яла почти нищо ;х
    D.R.O.P I.T O.N M.E

Супер фен
    Припадала съм май 2 пъти. Преди една-две години може би, когато бях болна и имах температура. И двата пъти се случваше, когато ставах нощем.
    Единия път бях в банята да пия вода и като паднах лицето ми беше минало през мифката по пътя надолу... После докато осъзная какво става просто излазих от банята. Доста гадно усещане. Добре, че се разминах само с малко синя уста. В
    Втория път беше след като излизах от банята и в коридора просто паднах назад. И това мина без щети, освен леко ударена глава и задник.

SK0RP10N
    Guest
    Да, 2 пъти - и 2та от прекаляване с алкохола.

Помня само първия - бях седнал на пода и си говорех с приятелите, с които бях на РД и изведнъж, без да подозирам каквоти да било, ми причерня и усетих само, как падам назад.Казват, че малко съм полежал така, но после съм се изправил и съм се оправил, без да повръщам.
    А дойдох на себе си чак на следващата сутрин - събудих се у нас, в леглото ми, чудейки се, какво е станало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си