- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Припадали ли сте ? О.о
да припадала съм защото бях на инжекции в продължение на 2 месеца всеки ден по 3 ..... и накрая неиздържах много пъти съм припадала![]()
Да..беше голяма жега, а трябваше да стоя на слънце..стана много бързо
бях с един приятел и взех мн да хълцам. та той ми каза да си взема дълбоко дъх и да създам налягане в главата си все едно. не мога мн да го обясня. изгубих съзнание и се намерих на земята. това ми е първият и последният път.![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
само веднъж препаднах защото пазих една диета и кръвното ми беше много ниско и така препаднах а после не можех да ходя два дена с предрожител ходих до лекара заради една диета
Човек не е ревнив когато обича, а когато иска да бъде обичан.
Да. 1 път ме удариха с шишарка в слепоочието и после ме свесвяваха с шамари някви непознати... и 1 път на тренировките ме удариха доста силно по главата и като падах назад си ударих тила в 1 ръб. в началото виждах само сянки а след 1/2 мин виждах всичко с главата надолу
припадала съм 2 пъти май. за около 1-2 мин. бях в поликлиниката. причината е защото ме е страх от абсолютно всичко там.(и мисля, че ще припадна идната седмица ощe веднъж, защото ми предстои ваксина...
)
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Даам наскоро беше не зн какво ми стана ;хх
Да два пъти. Първия път от притеснение.Втория бяха вкарали майка ми в болницата и аз отидох да я видя защото уча другаде и трябваше да тръгвам бях застанала права до прозореца бях се облегнала викаха ми седни но аз не ги послушах и слагаха система на майка ми стана ми едно особенно по принцип не понасям мириса на болница в момента в който викам си ще отида да седна усетих нещо почна да ми се вие свят и повече нищо не помня.В момента в който се събудих чух майка ми да вика а лекари ми мокриха лицето с вода и ме болеше адски главата а то в болниците има железни шкафове с лекарства при падането си бях одарила главата в прозореца и после в този шкаф.И после направо не можех да вървя. Еми това е !![]()
Не е нужно да правите каквото и да е. Просто живейте.
веднъж получих слънчев удар докато бях на басейн. просто се обърнах рязко и паднах. седях известно време на земята и се чудех дали наистина е станало, нещо не се осъзнавах. приятелките ми в началото си помислиха, че съм се спънала и се разсмяха,така де, то нормално. после обаче разбраха, че не съм добре, защото според тях съм седяла няква бледа и не съм мърдала ии такам и аз ги питах "аз паднах ли" и после седнах, оказа се, че си бях сцепила лееко тва, дето ми държи горната устна и имаше кръв, после дойдоха и ме взеха... аз всъщност след това не бях толкова зле, но просто мн се бях уплашила от какво е. а точно на предния ден бях на басейн също и там на тоя другия басейн имаше мн цигани и аз като припаднах се изплаших да не е няква болест![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Първоначално написано от tanch3t093
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да-като малка.Не знам за колко време.Проблемът беше висока температура и гърч.След тва седмица в болница.. дано никога повече не се случва.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да
Първия път беше в лекарския кабинет- гледах как ми бият инжекцияА другите 2 пъти в къщи- много ниско кръвно
Бързо става и бързо ти минава, но не е приятно
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Не точно припадане,само ми причерня пред очите и ме болеше адски мн главата.. То от жегатаа ;хх![]()
за първи път ми се случи миналата седмица в залата докато тренирах. Не бях закусвала и кафе не бях пила. Контузих си крака и от болката и ниското кръвно ми се замая главата и докато се усетя съм припаднала, после като си отворих очите все още ми беше замъглено, виждах някакви фигури надвесени над мен, но не чувах какво говорят. След час някъде се пооправих, но после цял ден на легло, бях много отпаднала.
Fuck you You fucking Fuckers
Да..преди около 3 години.Бяхме излезли на центъра с майка и влизаме ние в един магазин..навън беше голяма жега,в магазина хладно..и аз не бях закусвала и понеже бяхме минали през една закусвалня и викам на майка:"Дай ми закуската ще си я изям отвън",и тя ми я даде..излизам пред магазина,стоях няколко секунди там отворих си закуската и усетих,че не ми е добре и затворих закуската отново,влизам в магазина и докато успея да обясня на майка,че ми е станало лошо и припаднах..събудих се след не знам колко време,но майка ми и магазинерката ме бяха наобиколили и ме пръскаха със студена вода от едно шише..и след това се оправих..и си тръгнахме..![]()
След тази случка не съм припадала..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
да тва е нещо за което не обичам да говоря паднах от стола в даскало одарих си главата в стената,парното,нещо като перваз,чина зат мен и пода ейтака паднах и като се фраснах помня че нещо момичето зад мен замалко не изкрещя или нещо такова не припаднах веднага погледнах само че цялата съм в кръв тогава не помня мн кръв бях изгубила и черапа ми имаше нещо като покнатина ужас аз си се сабуждам в болницата и първата ми мисал като видях белия таван (цвета на стаята ми е синя) беше КвО??? леле после се осъзнах като видях че съм на сисеми бях в бърза помощ леле тва беше ужаснослет тва 2-3 дена бях в болницата и ме раскарваха с инвалидна количка па ми се падна една лелка дето все ме блъскаше в хората и те като ме погледнеха аз се изчервявах
Прилошавало ми е доста пъти, но сериозно съм припадала само веднъж.
Бях ученичка още - втора смяна, зимата. Прибирах се от даскало с маршрутката, а тя беше фуул догоре с хора. Бях се навлякла с блузи, якета и шалове. Стоях права, в близост до прозореца и изведнъж както си стоях и усетих няква топла вълна да ме облива- стана ми много задушно и се опитах да се приближа още малко до прозореца, за да усета студен полъх отвън, но докато се опомня за секунди си затворих очите и следващото, което помня е как усетих, че падам... Разбира се, при пълна маршрутка нямаше как да тупна - веднага ме закрепиха и ми отстъпиха място да седна. Почувствах се леко засрамена, защото всички се бяха обърнали да видят какво ставаЧувството е някво... и аз не знам какво - се 1 си унасяш и заспиваш. Не знам от какво ми стана така тогава, дали от много хора на едно място или от това, че бях и в цикъл, но определено не е никак приятно... За момент просто ставаш неконтролируем и нищо не можеш да направиш, за да не се сгромолясаш...
Дано повече да не ми се случва.
Иначе, както казах, често ми се случва да ми пада кръвното през горещините и да ми се вие свят. Попринцип винаги, когато съм в цикъл 1-ви ден ако постоя малко повечко права има опасност да ми се завие свят.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не,ама съм била на път като ми причернее.Просто имам ниско кръвно и тъй.
Брях,брях
Ами случвало ми се е да ми причернее и да не виждам абсолютно нищо, освен много ярките светлини. (Като слънцето например) А за през нощта да не говорим - пълен мрак.![]()