Прилошавало ми е доста пъти, но сериозно съм припадала само веднъж.
Бях ученичка още - втора смяна, зимата. Прибирах се от даскало с маршрутката, а тя беше фуул догоре с хора. Бях се навлякла с блузи, якета и шалове. Стоях права, в близост до прозореца и изведнъж както си стоях и усетих няква топла вълна да ме облива- стана ми много задушно и се опитах да се приближа още малко до прозореца, за да усета студен полъх отвън, но докато се опомня за секунди си затворих очите и следващото, което помня е как усетих, че падам... Разбира се, при пълна маршрутка нямаше как да тупна - веднага ме закрепиха и ми отстъпиха място да седна. Почувствах се леко засрамена, защото всички се бяха обърнали да видят какво става Чувството е някво... и аз не знам какво - се 1 си унасяш и заспиваш. Не знам от какво ми стана така тогава, дали от много хора на едно място или от това, че бях и в цикъл, но определено не е никак приятно... За момент просто ставаш неконтролируем и нищо не можеш да направиш, за да не се сгромолясаш... Дано повече да не ми се случва.
Иначе, както казах, често ми се случва да ми пада кръвното през горещините и да ми се вие свят. Попринцип винаги, когато съм в цикъл 1-ви ден ако постоя малко повечко права има опасност да ми се завие свят.
Явно при всеки е различно. На мен когато ми се случи, направо имах чувството,че ще умра..стана ми много зле, причерня ми и започнах да се свличам. Чувството беше ужасно.