- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На какво легло спите ? :D
Ремонтираха ми стаята и сега спа на спалняя![]()
![]()
-матраци ТЕД
.
аз спя на пода,да ви е яд![]()
![]()
персон и половина ама самото легло е супер скапано щтото ако легнат двама души и почнат да шават дъските се жадят и се озоваваш на земята![]()
![]()
Единично![]()
И си ми е много добре.
Иначе спокойно мога да спя на дивана, фотьойлите, че и на земята, не ми пречи![]()
Единично и МЕГА противно. Мразя го тва легло толкова много. Не че е неудобно,ама ми е много неприятно,пък и скърца и това адски много ме изнервя. При баща ми леглото ми е мнооого удобно. Персон и половина,мекичко..Разкошно е.
на спалня
Единично, но не бих отказала и спалня![]()
Нещо средно между нормално легло и спалня.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
спалняда има място и за някои др
![]()
![]()
На eдинично и ми е мнооого удобноНе знам защо не обичам да спя сама на спаля
![]()
вие пък всичките на спалня...лигльовци...
на единично и си ми е екстра![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Персон и половина се води ама то е малко като спалня - бая широчко еПопринцип спя много лудо и съм свикнала все да ми е широко. На по-тесни легла не мога да мигна, както и ако трябва да деля мойто си с още някой
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На оерсон и полувина с гаджето. В началото м се струваше тесно, но той свикна и спря да рита и сега си е перфектно, пък и аз съм слабичка не заемам много място.
Старо, изтърбушено и удобно. При майка ми - ново, с матрак, пак удобно. Всъщност, тя на такива неща ме е слагала да спя, че всичко ако не е на пода, ми се струва удобно...
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
На единично, но и така си ми е удобно.Пък и не заема много място.
На един боклук (единичен),легна да правя секс в/у него и след няколко пъти трябва да се сменя... (още има гаранция)
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
в едно тъпо, старо, малко легло![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!