Цитирай Първоначално написано от napalm
Беше най-дивата нощ в живота ми, и най-готиното място където съм го правил. С една много готина секси но и надута кифла, просто незнам как ми се върза . Запознах ме се съвсем случайно в една дискотека.

Беше миналото лято когато бях на почивка при леля ми на Канарските Острови. Взех 2-3 плажни кърпи и се качихме на покрива на блока. На 15тия етаж. Трудно я навих щото беше голяма бъзла, а й аз здраво бях пийнал въпреки че не ми се личеше, а после ми каза че било най-готиното място където са я водели някога да прави секс. Виждаше се целия град и дори океана, а звездите бяха супер готини, докато се опитвах да й ги сваля всичките, за няма и миг ми се нахвърли като няква не виждала и супер разгонена кучка. Беше най здравия и бурен секс, за една нощ през живота ми, тая ме побърка направо . От тогава никога повече не я видях, колко я търсех само <3 Даже взеха да ми се въртят в главата някви тъпотии "Беше твърде красива за мен." и тен подобни тъпотии.
А каква била работата, гадната кифла ми беше ми дала фалшив номер, но аз после разбрах от един неин приятел който видях, че имала приятел и 3годишна връзка. Този ден се чувствах най щастливия и надарен човек на земята.
Ебаси как се гордееш че си са 3бал с такъв боклук
Яко филмче.