.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Случиха ми се много тъпи неща.

Здравейте.

Зарязах едно момченце, с което бяхме в самото начало, защото нямам чувства към него, а обичам друг човек, който в момента е малко далеч от мен, но скоро ще бъдем заедно, за което съм адски щастлива и радостна.
    Той също заряза настоящата си приятелка, заради мен.
    С едно друго момче, с което имахме взаимоотношения преди няколко седмици също нещата приключиха с него тази вечер. Само че разликата е, че ТОЙ НА МЕН ми каза да забравя за него, естествено от мен последваха думите "теб съм те отписала отдавна".
    С неговата 'настояща' приятелка сме приятелки, но както разбирате вече не са заедно, поради моята намеса, понеже го бях видяла с друго момиче на няколко пъти и й споделих.

Сега тя е разтроена, той е ядосан и разярен към мен (да не ви казвам какви прилагателни се изсипаха от устата му, явно е доста възмъжал, щом си позволява да заплашва момичета). Един ден да не съм се събудила в канавка чисто гола и да съм се чудела откъде ми е дошло. За напред да съм очаквала да ми се случват много лоши неща от него (викам БРЕХ). И аз не му останах длъжна по телефона, но все пак мисълта ми е друга...

та така, значи неговата 'любов' е разтроена, тя на своя ръка се е свързала с онова другото момиче и й е пожелало успех. Той отрича, ама дори го има документирано на снимки, пък и тя на мен вярва.
    Тя с разбито сърце, настоящата му приятелка с разбито сърце, момчето, което аз зарязах с разбито сърце, бившата приятелка на моето слънце с разбито сърце, тоя въпросния, дето ги въртя две и на него му криво.

На мен ми е щастливо, понеже с моето слънце всичко е точно, ама въпреки всичко пак ми е до няква степен известно криво, заради всички тия с "разбити сърца".

Изводът е, че всичко е един кръговрат в този живот. Днес се случват лоши неща, утре хубави... днес плачеш, утре се смееш. (а на мен ми казаха по телефона "сега се смееш, ама утре да не ревнеш"

Викам БРЕХ.

та така. Сега си чакам 'отмъщението', да видим колко стресово ще е, което не съм преживяла до сега, понеже всеки на думи е супер богат, обаче аджеба никой не знае на мен какво ми е минало през главата, така че го оставих да си вярва, че би могъл да е много, много, много лош.

Усмихвайте се и не отдавайте значение на разни спънки в живота си, понеже още сме млади, ако не можем да преживееме една раздяла с шибан идиот закъде сме тръгнали в този живот?! Примерно, нали

Благодаря, че отделихте време да го прочете!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Много много не разбрах за к'во иде реч,понеже набързо го прочетох,но знам,че винаги има наранени при тея ситуации...Кофти си постъпила с момчето,ама като обичаш друг от съжаление ли да седиш с него?А за тоя заплашващия не се безпокой-тея дето много лаят не хапят

ПС:Успех в любовта
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Re: Случиха ми се много тъпи неща.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Усмихвайте се и не отдавайте значение на разни спънки в живота си, понеже още сме млади, ако не можем да преживееме една раздяла с шибан идиот закъде сме тръгнали в този живот?!
    Тук се крие истината

Иначе Русокоската е права, че в такива ситуации винаги има наранени - неизбежно е. Но пък в крайна сметка си постъпила така, както си сметнала за добре - няма за какво да съжаляваш в такъв случай

А това да заплашваш момиче е възможно най-долното, което можеш да направиш...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да, и отделно исках да кажа, че цял живот някой е разбивал моето сърце (малко силно звучи, ноо...) а и не малко теми има, пуснати от мен точно в този раздел, заради някое 'шибано копеле', което ми се е подиграло по един или друг начин.

Пазя си всички теми от последните четири години и дори като си ги препрочитам пак не мога да си представя какво ми е било и въобще колко озлобена съм била тогава към всичко и всички.

И затова, че днес си нещастен, утре не си.
    Рано или късно всеки си намира кефа някъде. Аз не казвам, че с това момче ще бъдем завинаги, но за сега плановете ни са такива.
    А и нищо чудно след някоя и друга година да пусна тема и за него в този форум (макар че има около 4-5 теми за него)

И винаги съм се чудела какво им е на хората, които размотават всеки с лека ръка, чудела съм се какво е да си от отсрещната страна.
    Ето... разбрах... и се чувствам адски гадно, че съм отхвърлила мечтите, надеждите и бляновете на невинен човек (пиша много странно тази вечер) (и много дълго хахаха)

По-добре, че си отрязала "бляновете на невинния човек" в зародиш, отколкото взаимно да си изгубите няколко месеца.

Усмихвайте се и не отдавайте значение на разни спънки в живота си
    тъй, тъй.

Град
    В мислите ти..
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    По-добре, че си отрязала "бляновете на невинния човек" в зародиш, отколкото взаимно да си изгубите няколко месеца.

Усмихвайте се и не отдавайте значение на разни спънки в живота си
    тъй, тъй.
    Така се губят и години повярвай ми,човешкото търпение няма край..
    Браво на авторката иначе ,има си характер в нея .. ;д
    Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..

Град
    Kazanluk
    И остри ще ти се случат, спокич

Град
    Rousse
    Буза' ...

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djstyle
    Буза' ...
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си