.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Форматиране.

Здравейте пичове и пички Въпросът ми е следния, как да форматирам видео клип с песен, който имам свален на компа в мп3 формат
    Благодаря отсега!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    С програма.Нарича се Conventor ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Аз под "форматиране" разбирам съвсем различно нещо, което малко не се връзва с една песен! Вместо "форматиране" автора можеше да напише "редактиране" или "конвертиране", или "миксиране", или там къквото точно иска да направи!!!

Супер фен
    Използшай програната Format Factory ...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Пича иска от някав си клип с песен ,с няква си програма да извади само звука на клипа тоест напримвер от .flv да превърне клипа в .mp3.Само ,че .mp3 не е видео формат и ще се чува само звука.Това иска този младеж.И точно тези програми ,които правят това се наричат Conventor-и

А форматиране на клип е да се сменят кадрите,качеството на клипа ,например от 60 fps на 4,от .avi във .flv или друг формат,да промениш резолюцията му и т.н. това е форматиране .
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Благодаря и се извинявам за неточната терминология.

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Пича иска от някав си клип с песен ,с няква си програма да извади само звука на клипа тоест напримвер от .flv да превърне клипа в .mp3.Само ,че .mp3 не е видео формат и ще се чува само звука.Това иска този младеж.И точно тези програми ,които правят това се наричат Conventor-и

А форматиране на клип е да се сменят кадрите,качеството на клипа ,например от 60 fps на 4,от .avi във .flv или друг формат,да промениш резолюцията му и т.н. това е форматиране .
    Аз пък на това му казвам "конвертиране"... :P

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs

хахаха бъркаш понятията ;с това е конвертиране ;п

Град
    Sofia
    с конвертор

Голям фен Аватара на ogun
    Аз знам, че форматирането е изтриване... освен ако не става дума за текст...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си