Нахално, задушаващто или не знам още какво.. струва ли ви се нахално да ви търсят, да ви пишат всеки ден? Малко тъпо звучи това, е не малко де.. Ам проблема е, че аз не съм от тези момичета, които търсят момчето и му званят през 10 мин. аз не обичам и да званя много-много... имам си приятел, ходим от половин година вече...аз съм н а 17, а той на 21 години.Нашата връзка беше и невизможна, намеса на др-ги хора... но сега най-сетне сме заедно (happy) Много сме си близки с него, говорим си за всичко и т.н, но той си е някък странен. Пише ми всеки ден и аз го търся, но дойде време и някък изчезва държи се странно, не ми звани, не пише, това продължава няколко дни... няма друга сигурна съм в това, обича ме, с времето се убедих напълно в това, но е странен и още не мога да го разбера понякога... През тия дни, в които не ме търси и аз не го търся, чакам той... след това ме потърси и отново е нормално всичко, и после отново същата история... тъпо, нали ? и не знам какво да правя. Говорила съм с него за това, каде се губи и т.н , той ми вика, че си е тук, всичко си е нормално.. бе ддз, нормално е уж, ама все изчезва някъде.. на линия е, но не ми пише, не знам мен ли чака ? Аз ли съм виновната като не го търся през 5 минутки според мен това ще бъде супер задушаващо хихи , да го правя ли все пак... смс-и, обаждания поне 2ти на ден.. не знам. Аз съм на 17 и не знам как да се държа с момчетата, той ми е 1то гадже.... Давайте съвети, как да действам, как да се държа с него и т.н .....