- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най - добрата ми приятелка ..
Казва,че ще си направи нещо заради мен ..искаше да избера нея или една друга моя най добра приятелка но и казах че немога да избера тя .. ми казва че няма да се върне че ще си направи нещо но аз немога нищо да направя тя е от Добрич а аз от Русе ..незнам какво мога да направя ..всеки ден се караме .. заради най - дбората ми приятелка ..
Не ме нападайте плсс
Щом ти е добра приятелка,не би трябвало
да те кара да избираш нея или другата ти добра
приятелка..
А тези неща,от рода на "ще си направя нещо" са
пълни глупости..Според мен се опитва просто да те
наплаши,за да се занимаваш само с нея..Да си добра/добър приятелка/приятел само на нея
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това не ми го казва за първи път,че ще си направи нещо .. нонезнам аз к'во мога да направя
ми имаш няколко варианта...
1. едната...
2. другата....
3. събери ги двете заедно, купи мощно алкохол и наркотици, напийте се, надрусайте се и се помирете баси![]()
![]()
![]()
![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
[b]Слушай сега - Най Добри Приятелки нямааа знам го от личен опит и ти скоро ше разбереш. Дано не съм те разочаровала но тва е живота.![]()
Виж...Била съм в същата ситуация избрах тази която обичам и ценя така,че помисли си добре с коя се чувстваш по хубаво с коя ти е по приятно..та за това че ще си направи нещо..смисъл и аз първия път не се нараних..но след това си срязах две вени...помисли си добре![]()
хората са различни но ти я познаваш по добре от нас мислиш ли че е способна да си направи нещо