- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Усмивката ми е като маска..
Здравейте на всички.. искам да отбележа,че не сте длъжни да я четете.Днес просто не ми е ден и реших да споделя нещата които ме разяждат всеки ден.
Да речем, че цял живот се справям с всичко сама.. и че нямам вече никой до себе си.
До преди 8 месеца имах целия свят..поне за мен той беше наистина целия свят. Цели 3 години си помагахме и се обичахме..но както в повечето сериозни връзки, проблеми се намират и в най-дребните неща.
Имах възможност да се върна отново при него,но аз отказах..въпреки че всеки ден се разхожда в мислите ми.
Не сме вече онея които бяхме .. поне аз, се промених и боли ме да го кажа..но не мисля че той е момчето с което искам да си поделя живота.
Има страшно много желаещи,които са готови да бъдат с мен,но проблема обаче е в мен.Забавлявам се и си живея наистина много,но съм страшно безразлична..
Искам любов,но ми е трудно да допусна някой до себе си.., защото
още има моменти в които той се появява пред очите ми..
Въртят се страшно много мисли,само ако можеше да разбереш колко те обичам...нямаше никога да стигнем до тук...
Обичам те още, но едва ли някога отново ще го чуеш..
Изтръпвам когато те видя, 3 години са пред очите ми
като филмова лента.. :Х
Никой неможе да те замени, никой неможе да ме докосва както ти..
моля ви посъветвайте ме нещо. напоследък е постоянно в главата ми....
Ако четеш това.. благодаря за всички хубави мигове. Прощавам ти всичко,прости ми и ти.
Сега е време да продължим. Бъди щастлив където и с която и да си
Всеки е минал през това чувство, а някои тепърва ще минават.Няма да ти е лесно да го забравиш.Все пак това са 3 години, но с времето всичко ще отмине.Може би ще намериш нов който да го замени и да забравиш за него, дори и сега да казваш, че е незаменим, незабравим и.т.н.Ще видиш.А пък и нищо не е вечно.Всичко има своя край и винаги свършва зле иначе нямаше да свършва.Главата горе.
Хора много , Човеци малко !
Чувства се по - същия начин... ужасно е и лошото при мен е, че дадох надежда на човек, който е готов да даде всичко за мен, а аз не чувствам нищо или просто отказвам да почувствам нещо отново, за да не бъда наранена! По 20 пъти се припознавам в НЕГО, първият обичан! Разбирам те напълно, ЛЮБОВТА я няма... просто ЗАБАВЛЕНИЕ![]()
Нормално е. Ще отмине.
all day... all night... what the fuck?!
И аз не мога да приема някой да е близо до мен,не виждам решение
Освен да се върнеш при него,което и аз не мога да направя с бившата ми
Искам я и не мога да я допусна пак..
Как да ти помогна,като и аз самата съм в такова положение,само дето аз 4 години не мога да го забравя.Непрекъснато е в мислите и сънищата ми.
Мога само да те посъветвам да продължиш напред,както се опитвам да правя и аз.
Имаш 2 избора.. или да се върнеш при него или да продължиш.. това може би ти е ясно.
Моите мотиви да се върнеш при него: Била си 3 години с този човек явно има нещо, което все пак ти харесва в него щом е бил толкова време част от живота ти. Не се намира толкова лесно човек, с когото можеш да покажеш себе си и да му дадеш любовта си. Не се отказвай толкова лесно от истинската любов (ако смяташ вашата за такава). Нормални са пречки, но ако се обичате и имате желание ще преминете през тях.
Не се връщай при него ако мислиш, че връзката ви е изчерпана и няма какво повече да си дадете един на друг. Не се връщай и ако има неща, които искаш, но не можеш да промениш, защото така няма да си щастлива.
Според мен си объркана, защото хем казваш, че не искаш да споделиш живота си с него, хем пък постоянно мислиш за него..
Помисли си и реши какво искаш и от какво се нуждаеш. Успех![]()
![]()
тва е щото не ме познаваш мене майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Welcome to the masquerade![]()