.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Свиване на дрехи

Имам огромни проблеми с дрехите, по-точно с дънките и панталоните ми - големи са ми. Дънки, които преди месец са стояли по мен, в момента са ми с 1 номер по-голям. Нещата, които съм си пазарувала преди ПОЛОВИН МЕСЕЦ, са ми големи и направо ми писна. Някакъв начин да ги свия в домашни условия?

Голям фен Аватара на eminemfenka
    По принцип се свиват след пране . Аз едни дънки ги лекиосах и ги дадох на боядисване и яко се свиха от моя номер станаха 3/4 номера по малки .
    ла-ла-ла

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Можеш да ги дадеш на шивачка, само да ги мине на машина от вътрешната страна на крачолите. Аз много пъти съм правила така и не си личи изобщо а и ми взимаше 1 левче

ЕДИТ: сега видях че си написала - в домашни условия. Еми ако майка ти има машина за шиене, може и тя да ти ги направи то не е трудно.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Можеш да ги дадеш на шивачка, само да ги мине на машина от вътрешната страна на крачолите. Аз много пъти съм правила така и не си личи изобщо а и ми взимаше 1 левче
    Да. И на мене няколко чифта дънки са ми оправяли по-този начин.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Знам че пране на по-високи градуси дрехите се свиват. Може да прабваш

попринцип не е много нормално да ти се разширяват до такава степен ..... според мен зависи от програмата на пералнята поне така предполагам за дънките д може да им свиеш крачолите и дъното но блузки незнам

Супер фен Аватара на katericArofl
    единственото, аз което се сещам е това, че дънките ти не са от най-качествените. преди и на мен така ми се получаваше и в домашни условия не знам как се оправят. купувай си 1 номер по-малки или такива, които да са ти тясни или да не са еластични..

След като се изсушат в сушилнята, моите се смаляват.

П.П. Колко блузи и пуловери са ми малки вече, не е истина!...
    — Пустинята е хубава — каза малкият принц, — защото крие някъде кладенец…

по време на секс се оправят

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Пробвала съм в перална да си смаля огромнна тениска.Стана толкова малка,че ставаше на почти 3 годината ми сестра :д

Ама те ми стоят гадно на задника, не толкова на краката, така че варианта с шиенето отпада.
    Пък за пералнята и аз го мислих до едно време, ама ме достраша да не вземат пък съвсем да се смалят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си