Който е г/д слаб и иска да направи релефен корем http://www.vbox7.com/play:87e471a4 тези са упражненията на мен много ми помогнаха много правя ги от 1 месец![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тези са добри,но колкото да се покажат плочките.За да направиш здрава и изпъкнала мускулатура тряя и тежест/наклон и тн.Но за начало са перфе.![]()
абе те и коремните преси помагатотиваш на фитнес земаш една тежест , отиваш на лежанката за коремни преси , дигаш я докрая и се опитваш да напраеш колкото се може повече
:P
Правих я програмката около 2 месеца и извадих 3 реда.Обаче трябва и кардио, ако не тренирате активно някакъв по-натоварващ спорт.
и аз си мисля малко да потичвам ама то му мина сезона другата година ще се заловя пак с тичането![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Така е, аз нямам тая възможност да се умазня едно хубаво зимата, защото тренираме постоянно и яко се нервирам...
е що ти е да се омазняваш и после да чистиш повече аз съм се поучил от това лято дето си драх гъза на стадионаи за това тази зима няма да се отпускам много 57 кг най-мн
![]()
sapphire5![]()
57 kg?Не са ли ти малко?Колко си висок?
168-169
sapphire5![]()
А бе има къде да сложих месце още, колкото повече кг - толкова по-добре!Само да не си над 10% телесни мазнини![]()
и майка ми така ми казва![]()
sapphire5![]()
майка му пича с картинката на баскетболисти като се сетя за баскетбол се натажавам преди години тренирах около година баскетбол но незнам от баскетбола ли от гена че баща ми е 2 метра станах мн всиок в момента съм 185 в кръвта ми е баскета ама ме е страх да почна да тренирам за да не раста на височина повече![]()
аз в момента ги прая и са добри упражненията : )Първоначално написано от awerw
обаче както каза че си 57 килограма ти тряят упражнения с малко повторения
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Че ръст 185 си е супер, аз съм 183 и се надявам да стана и 5 и да спра да раста.Първоначално написано от spainn
Относно тези упражнения, някой спомена, че не са за напреднали, може ли да ми дадете някой клип за напреднали, щото прая от много време вече.
МОМЧЕ
абе 185 си е супер ама като почна да тренирам на ново баскет пак ще порастна на височина а аз не искам да раста на височина повече ....Първоначално написано от dunce
амм аз съм 52Първоначално написано от Everytime
и искам да стана най-много 57 другата година де ама да са мускули не сланинка
![]()
sapphire5![]()
амм тея упражнения всеки ден ли се правят или с някфи прекъсвания?
корем не се прави всеки ден 2-3 в седмицата е достатъчно + кардио и диета
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
е аз упражненията си ги правя всеки ден![]()
sapphire5![]()
Първоначално написано от dunce
ми пробвай с тежести. Примерно вземаш 20кг диск и от право положение правиш странични наклони (за страничната преса) и така на лежанка под наклонсъщо вземаш един диск 20кг или повече или по-млако както се решиш. Също така и от Шведска стена като повдигаш максимално краката нагоре но без да ги пускаш докрай надолу (съжелявам че ги пиша но просто не намерих подходящия клип) дано да съм бил полезен![]()
![]()
Много ти благодаря, първото щях да почна да го правя, но другите не ги знаех, ще пробвам и някой ден ще пиша как върви.Първоначално написано от shinkyokushin
МОМЧЕ
Първоначално написано от dunce
за наклоните опитвай с 5 или макс 10кг щото в началото ще ти се сторят мночкорадвам се че ти бях полезен
и успех на тренировките