Цитирай Първоначално написано от dunce
Цитирай Първоначално написано от shinkyokushin
Цитирай Първоначално написано от dunce
Цитирай Първоначално написано от spainn
майка му пича с картинката на баскетболисти като се сетя за баскетбол се натажавам преди години тренирах около година баскетбол но незнам от баскетбола ли от гена че баща ми е 2 метра станах мн всиок в момента съм 185 в кръвта ми е баскета ама ме е страх да почна да тренирам за да не раста на височина повече
Че ръст 185 си е супер, аз съм 183 и се надявам да стана и 5 и да спра да раста.
Относно тези упражнения, някой спомена, че не са за напреднали, може ли да ми дадете някой клип за напреднали, щото прая от много време вече.

ми пробвай с тежести. Примерно вземаш 20кг диск и от право положение правиш странични наклони (за страничната преса) и така на лежанка под наклонсъщо вземаш един диск 20кг или повече или по-млако както се решиш. Също така и от Шведска стена като повдигаш максимално краката нагоре но без да ги пускаш докрай надолу (съжелявам че ги пиша но просто не намерих подходящия клип) дано да съм бил полезен
Много ти благодаря, първото щях да почна да го правя, но другите не ги знаех, ще пробвам и някой ден ще пиша как върви.

за наклоните опитвай с 5 или макс 10кг щото в началото ще ти се сторят мночко радвам се че ти бях полезен и успех на тренировките