- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам/Чест
Умните хора против сърбежите използват крем. С чесане само се влошава.
Всъщност по начина на писане на си лични на много хора колко им е акъла.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от Hayashi
Добре остани си тогава девствена и на 20 години .,.. ама не забравяй да бъдеш "Горда девственица"
Не разбирам какъв би бил твоя личен проблем ако аз си остана девствена до 20 години?
Темата ще прерасне в един голям спам и спор :Д проблема не е че на 20 може да си девствена ... проблема е че ще си "Горда" с това ...
Да горда съм с факта, че съм запазило поне нещо детско и моминско у себе си. Бих била горда от същото нещо и след няколко години.
Все още не разбирам логиката да се срамувам от нещо толкова естествено. Майките на повечето от вас сигурно за пръв път са го правили след пълнолетието си. Това прави ли ги ненормални?
^Не може да сравняваме времето,в което са живяли родителите ни и сегашното![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Лично аз не виждам разлика между девствените и "отворените" хора, ако някой ми обясни ще съм мн благодарен![]()
Оф, на човек да не му се четат минали коментари значи...
Аз пък изгубих девствеността си на 16. И не съм горда или засрамена от това, че го направих - щастлива съм, че беше с точно този човек! Защото дори и да се разделим след известно време (а сме си съвсем щастливи заедно в момента), знам, че това, което въпросния ден сме направили заедно е било начин да си покажем колко сме близки един на друг, един нов начин да бъдем заедно. Да загубиш девствеността си не значи да си начешеш крастата или да си отмиеш срама - това е (или поне трябва да бъде) едно хубаво нещо в живота на човека.
Eмии първо на мен ми приличаш на лапе...и по начина по който пишеш и на снимките.Какво те интересува останалите.Знаеш ли колко още хора са пуснали такива теми и сега се намират в 9894859480 страница на форума ? Не си хаби времето ами бягай на улицата да се снимаш..моделке ']
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
И аз се пазих,колко се пазих,накрая просто исках да го направя - имах човек и готово,но искам пак да съм си чист![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Никой не ти е написал да се срамуваш. А че девствеността не е повод нито за срам, нито за гордост. Просто фактПървоначално написано от Hayashi
![]()
Много съм съгласна.Първоначално написано от Hayashi
Интересно, толкова държиш да си по-различна от масата, че даже и с различен шрифт пишеш .. Трябва да ти е много тъжно
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ахахаха да бе само ме кара да се дзвера тук да го чета ... аз и за това спрях да и пишаПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Баси темата и коментарите.
Секс, срам, чест, хора под 18...скивай кво става О.о
Това значи че нямаш никаква воля. Трябва да се стремиш да разбираш по-размуно мислещите от теб , каквото и да ти ковства ! Иначе правиш лошо впечатление. Трябва да се стремиш към съвършенството ^ Може би някой ден ще бъдеш и ти достоен да пишеш с малък шрифт.(Недай си БожеПървоначално написано от OneGuy
)
Казвам ти , на това момиче му е много тъжно. Особено като й гледах снимките![]()
И не, не ме е срам да се държа като идиотка в интернет пространството.![]()
Егати, поне тук да не съм сухарка.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не изчетох цялата тема, но все пак ще си изкажа мението с риск да повторя някого.
![]()
Неможе да делите момичетата на 2 групи - направили го на 13-14 и тези който са се пазили или продължават да се пазят за точния човек.
Все пак има момичета на 13-14 и мислят по-мъдро от някои 18-9 годишни - за обратното се знае , но все пак изключения има и неможе да го отречете.Също така някой момичета не го правят за удоволствие , а пасивно принудени от техните приятели , може да искат да им привлекат интереса, да задържат интереса - мисленето на 13-14 годишна и мисленето на 18-20+ годишен се различава доста , и секса става като средство за задържане на интереса , но в крайна сметка на пич-а му писва и отива на следващата - съответно момичето осъзнава че това не е бил "точния".Също така факта от сдуханите който са го направили просто защото някоя си била го направила за сефте (пък и няколко пъти вече - а всъщност момичето може да съжелява , но да се прави че не и пука и да подвежда нейните "приятелки" да го направят просто да не е единствената (тази страна на нещата никой не се сеща). Това са само няколко варианта а сигурно са много повече, просто се замислете... наистина има момичета който са много зрели за възраста си визически и психически и нищо не им пречи да го направят. И в крайна сметка ако родителите не обяснят на дедето си че секса не е шега работа и трябва да се внимава много с него, няма кой да предпази момичето. Пък що се отнася за задоволяването от секса смятам че до 15-16 годишна възраст самозадоволяването си е удачен варианти когато попадне на точния човек да го направи.
Мале,мале к'ви размисли и страсти паднаха тука не е истинаСпрете да гледате на хората като коне с капаци и да ги делите на правещи секс,демек к**ви и свестни запазили се момичета...Всичко си е до човека-някои момичета го правят,защото наистина са се почувствали готови за това,независимо дали с човек,който си е заслужавал...Други го правят,за да задържат някого или да не изостават от компанията,което е някак си...ТЪПОООООООО...Но каквото и да напиша аз по темата всеки си има живота и мисленето и щом така е преценил,значи това е било редно за него и той ще си поеме последствията...Има момичета,които са си с акъла,когато решат да го правят,други го правят на пияна глава и после дори не помнят к'во е било...Ама тяхна си работа,ние не можем да предпазим всички от грешки...Като се опарят веднъж ще знаят занапред...И аз също си направих сефтето сравнително рано-на 15,но си бях с акъла и си бях преценила,че искам и съм готова да го направя с човека,когото обичам и до днес и сме заедно...Така че всеки има право на избор,независимо правилен или не...Като сгреши той си поема последствията...
ПС:Преди да ме нападнете да добавя-да и аз съм против 12-13-14 годишните да знаят повече пози от родителите си и да са правили повече секс от тяхНо както казах по-горе животът си е техен-поемат риска ===> поемат си и последствията след това,били те психически или физически...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
И кво като химена ти е здрав??? Може би това е решило проблема с гладуващите в Африка или е донесло световен мир???
Нека ви светна откъде девствеността се свързва с чест и срам:
Всичко тръгва от патриархалните общества, иначе казано: общества, в които доминираща роля играе мъжът. Там от момичето се иска да се пази девствена до сватбата, за да може съпругът й като я отвори, един вид с този акт тя окончателно да стане негово притежание. Тип "аз сам съм си отворил буркана с лютеница и само аз трябва да ям от него". И за това после развяват чаршафа, на който е изкървяла, като доказателство, че тя е негова. Ако няма кръв, значи някой друг е бил преди него, той не е бил пръв, неговото достойнство е смачкано. На момичето се внушава, че е гордост да е девствена и за какво? - за да се изгъделичка нечие его...
А относно възрастта: ако момичето са го нападнали хормоните и ги пръска навсякъде, омайвайки другия пол, тя вече е в сексуално активна възраст. Това, дали е правилно да започне да води полов живот, зависи от това дали самата тя е готова психически и дали има поне малко сексуално образувание. Тя прави секс само и само да си направи кефа, не за да има деца. Като мастурбирането, само че с друг.
Дали ще се плющи безразборно или ще го дава на по ниски обороти, не зависи от възрастта, а от самия човек. Има много момичета, които девствени до 18-20, след това ударно "наваксват"
А тези, дето се гордеят с девствеността си, по-добре засадете дърво, помогнете на нуждаещ се, въобще нещо, което има смисъл.
^Много добре казаноA аз забравих да допълня нещо...Всички говорите за девственост,все едно,че един химен е най-важното...Да ви светна мили момиченца-ако сте правили петинг,свирки или анален вие НЕ сте девствени!Защото девствеността не е само физиологично понятие,тя е символ на непорочност и неопетненост...А когато сте правили нещо такова вие не сте девствени,не и в смисъла на непорочни!!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Biskfitka на колко си ?
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
16,но ако ще ми обясняваш,че съм малка,не разбирам,след време ще се осъзная и т.н.,няма нужда!Първоначално написано от spexx
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не бе ... той ся ще пита за скайпПървоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
![]()
Смешно е.Първоначално написано от Maceto96
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Първоначално написано от MetalZone
СЕКТАНТ КОМПЛЕКСАРИ ... оставете хората да си живеят бееее никому не е нужно вашето мнениееееееее смешно било ... мен пък ми е по смешно някоя като ми изтърси че сефтето и ще е на първата и брачна нощ ...
Първоначално написано от OneGuy
Мда, определено е по-смешно![]()