.
Отговор в тема
Страница 4 от 14 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 341

Тема: Срам/Чест

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от ChalgaBoy
    Оставете момичето на мира... вече втори ден я плюете ,а вижте ква хубавка е ... а не като онази АМЕЙЗИНГ ЛОМЪН дето е като шест каци с бира и не и казвате нищо... зависта е лоша работа
    Пич, тук не ти е мястото да сваляш мацки.
    Не мисля ,че тук е мястото да си избивате комплексите ?! Стига спамихте глупости... мадамата може да не е модел може и да е модел вас каде и какво ви бърка ?

И проблем ли има ,че има кой да я защити ? Сички в нападение (добра тактика ама не за тийн форум)
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Оставете момичето на мира... вече втори ден я плюете ,а вижте ква хубавка е ... а не като онази АМЕЙЗИНГ ЛОМЪН дето е като шест каци с бира и не и казвате нищо... зависта е лоша работа
    И на теб не ти е мястото тук да избиваш комплекси.
    Мила, аз комплекси не избивам, просто защото нямам такива. Озъзнавам, че не съм перфектна, но се харесвам такава каквато съм. Това, че ти се изкара псевдо-модел беше поредното доказателство, че избиваш комплекс за външния си вид, като заблуждаваш рандом хора из интернет пространството, че аджеба, ти си хипер яката пу*ка, обаче хем си красива, хем си морално и душевно възвишена. Един съвет от мен:
    Свали си розовите цайси и погледни света. Не всичко е толкова просто, колкото ти се струва на теб. Порастни. Пък после говори за секс.

И на теб не ти е мястото тук да избиваш комплекси.
    Мила, аз комплекси не избивам, просто защото нямам такива. Озъзнавам, че не съм перфектна, но се харесвам такава каквато съм. Това, че ти се изкара псевдо-модел беше поредното доказателство, че избиваш комплекс за външния си вид, като заблуждаваш рандом хора из интернет пространството, че аджеба, ти си хипер яката пу*ка, обаче хем си красива, хем си морално и душевно възвишена. Един съвет от мен:
    Свали си розовите цайси и погледни света. Не всичко е толкова просто, колкото ти се струва на теб. Порастни. Пък после говори за секс.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Защо се занимавам с вас изобщо ? Женската злоба край няма ..
    Или ще съм грозна, куца, кьорава и саката, или ще съм лъжкиня ..
    Скъпо момиче,
    Не си нито грозна, куца, кьорава и саката, нито пък лъжкиня. Върху теб се изсипа малко женска злоба, но ти напълно си я заслужи с недотам уравновесеното си поведение.

Ти си просто едно девствено момиче, което се гордее с моментните си възгледи дотолкова, че парадира с тях.
    Също така си неуверена в себе си - затова и се поддаваш толкова лесно на провокация. Това с "аз не съм грозна, аз съм модел!" беше като да цакаш някоя девятка с асака коз.

Снимките ти са професионални, но при посредствен фотограф. Това, че си направила някоя и друга фотосесия те прави модел не повече от мен, а аз, макар че се снимах при добър фотограф и някои от снимките ми действително са били купени и вероятно използвани за реклама, ни най-малко не се имам за професионален такъв. Всяко момиченце, което не е пълен крокодил, може да се уреди с фотосесийка, затова не се гордей толкова със себе си. Когато (ако) успееш да пробиеш, да се наложиш и евентуално да подпишеш договор с някоя престижна агенция (щото във Фрешфешън всеки може, хаха), тогава се наричай "модел".

По темата:
    Всеки е свободен да се чука на каквато си възраст иска, с когото и колкото иска, стига да е готов и да се нуждае от това. Не го правете на голям въпрос и на парадирайте с това. Естествена човешка нужда е - като яденето, спането и пр.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    И аз съм против разни пиклеши и пикли на по 13 години да правят секс... смешно ми става само като някоя мацка дето до вчера си е играла на криеница пред блока днеска да изказва мнения за секса а отностно момчетата които са готови да правят секс с първата срещната само и само за да си направят сефтака....Да има такива...Да много са.... Но също така и са много момчетата които чакат подходящото момиче за да го направят.......а относно онези малолетни курвички дето се дупят на всеки срещнат още от седми клас само и само за да са фешън, мога да кажа че това са хора с комплекси хора които се чувстват незабележими в очите на другите, хора които чисто и просто нямат други качества с които да изпъкнат пред света и си мислят че като се лупат от 7-ми клас ще се вдигнат в очите на хората но уви Мога да ви кажа че не сте нищо освен поредния парцал в ръцете на момчетата но това ще го осъзнаете малко по-нататаче !
    +1
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ок дори и снимките да не са професионални какъв е смисълът да я плюете толкова...не стига, че тя е една от малкото момичета на тази възраст, които осъзнават колко личен е сексуалният живот, ами вие я нападате...и какво ще постигнете с всичките тия убиди и нападки
    There is a princess in every girl

абе ей freakbitch въобще не си наред с главата нещо,имам чувството,че не веднъж са те еб@ли циганите тебе за да избиваш така и да се заяждаш без видима причина с хората
    П.С.прегледай се има си специалисти за изнасилени от цигани жени и Т.Н
    Suit Up

Цитирай Първоначално написано от BarneyStinson
    абе ей freakbitch въобще не си наред с главата нещо,имам чувството,че не веднъж са те еб@ли циганите тебе за да избиваш така и да се заяждаш без видима причина с хората
    П.С.прегледай се има си специалисти за изнасилени от цигани жени и Т.Н
    Би ли ми дал номера на някой такъв специалист
    Причина има, но може и да не е толкова видима. Часът минава полунощ. Скуката ме обзема и запълвам с нещо излишното си време. Забавно е. Полемиката е една от любимите ми дисциплини.

Боже... Ти дето мязаш на ударен от снаряд петел си тръгнал да казваш коя каква била... Ква завист да имам към 14 годишна пикла, която тръгнала да обяснява на целия форум кое било правилно и кое било грешно. Била девствена - ми евалата, печелиш ли нещо от това ? За кое трябваше да и завидя ? За големите кравешки очи или за детската физиономия ? Кво родителите ли да ги поучават, дето са по 32 часа в денонощието на работа и виждат децата си 2 пъти месечно... Или интернет, които разпространява тоталните глупости. А може би от приятелките си, които вече не мерят бройката, а коя, с колко по-възрастен спала... Какво да не мислиш, че с тая тема някоя ще си вземе поука ? Един ден на тези, на които им дойде акъла ще съжаляват и жалко, че са само малка част от всичките. Аре много ви здраве моралисти такива
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    Боже... Ти дето мязаш на ударен от снаряд петел си тръгнал да казваш коя каква била... Ква завист да имам към 14 годишна пикла, която тръгнала да обяснява на целия форум кое било правилно и кое било грешно. Била девствена - ми евалата, печелиш ли нещо от това ? За кое трябваше да и завидя ? За големите кравешки очи или за детската физиономия ? Кво родителите ли да ги поучават, дето са по 32 часа в денонощието на работа и виждат децата си 2 пъти месечно... Или интернет, които разпространява тоталните глупости. А може би от приятелките си, които вече не мерят бройката, а коя, с колко по-възрастен спала... Какво да не мислиш, че с тая тема някоя ще си вземе поука ? Един ден на тези, на които им дойде акъла ще съжаляват и жалко, че са само малка част от всичките. Аре много ви здраве моралисти такива
    Моля, моля .. Не ме познаваш, за да ме определяш с прилагателно име.
    И щом очите са ми кравешки и за теб съм общо казано грозна.
    Може ли да постнеш една снимка, която да те дръпнеш от интернет и да не прикриваш цирейте с програма ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Супер фен Аватара на gabi_94
    По принцип и аз не одобрявам секса преди 16г., но ако е само за да си го направил като другите. Ако имаш до себе си сигурен човек, желаеш го и си запознат добре със всичко за секса - ок, за мен проблем няма. Всеки го прави когато сметне за добре, ние не можем да определяме кое е правилно и кое не. И аз преди 2годинки мислех като теб авторке, но повярвай ми възгледите се променят много за това време. Евала, че не си някоя пикла на 14, спала с над 10 момчета, но наистина ми се струва, че не осъзнаваш още много неща и че гледаш света през големи розови очила. Пък относно това дали си модел или не, предпочитам да не коментирам. Ще ти кажа само, че когато го изтъкна, малко или много подразни голяма част от форума. Хората просто се дразнят на самочувствието, с покритие или без, те винаги се дразнят. Да ти е за урок в бъдеще да внимаваш с какво парадираш. Иначе относно факта, че и хубавите момичета може да са девствени - РАЗБИРА СЕ! Това е повече от ясно. Всичко е до нагласа. Всеки сам преценява за себе си. Разбирам те напълно какво целиш с темата, от какво се възмущаваш и т.н., но едва ли много хора ще те разберат. Просто малка си още (не че аз съм голяма де) и не че след време може да не мислиш така, просто самите ти изказвания няма да са такива, че да дразнят, както в момента се дразнят много хора.

П.П. Каквато и да е авторката - модел или не, не разбирам защо толкова всички скочихте срещу нея. Може и да е модел, просто да няма професионални снимки още, знам ли, може агенцията , в която е да е по-неизвестна. Абе все тая. Не е в това въпроса. Тя просто изказваше мнение, можеше съвсем спокойно и НЕзаядливо да изкажете и вашето по темата.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Девствеността за мен пък не е повод за гордост,чест и бла бла..нито доказателство за това,че си стойностен човек или нещо подобно.Защото може да си девствена пропаднала наркоманка,а може и да си момиче на 14,което е правило секс,но в същото време е отличничка в училище,има си сексуална култура (която е задължителна,ако мислиш да правиш секс) и не е пропаднала курва.Разбирате какво искам да кажа ;д .
    И аз правих секс на 15 и не чаках да мине мнооого време,откакто съм с човека,че да съм сигурна,че е ПЕРФЕКТНИЯ,който да ми ''отнеме това ценно нещо''...и почти година по-късно не съм забременяла,не съм поредната пропаднала кифла и т.н.
    Писна ми да се слагат всички под общ знаменател.Омръзнало ми е и от подобни теми,в които потребители се правят на големи моралисти.Гледаите си живота
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Hueco Mundo

Re: Срам/Чест

Пускам темата от възмощение и защото се надявам, че някое момиче ще се изкаже и ще ми върне вярата в хората ..

Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено .. Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си .. А не на 20 да си минала половин България и да си като разпран чувал ..
    Не знам, не знам .. И не да казвате, че съм малка и, че съм с друг акъл ..
    Аз също мисля за секс, но няма да го направя на 14 .. Онзи ден една позната, която е 97 набор - на 13 години .. Ми каза, че като е била на село при баба си се е запознала с някой и 7 пъти за 1 месец са правили секс .. Направила си сефтето на 13 години .. Боже, т`ва е толковаа опасно .. Не знам, на къде отива тоя свят ..

Ако темата ви се струва глупава заключете я, но мнението ми няма да се промени ..

Съкровено? Глупости.

И моля те, тук ли е мястото да си избиваш комплексите? Очевидно имаш нещо против хората да си правят кефа. На 13 и правила секс - голяма работа. Онова момиче е по-умно от теб. Тя използва едно от хубавите неща в живота - от рано.

Също така представите ти са леко прекатурени. На 20 и минала цяла България? Значи като почнеш да правиш секс по-рано веднага си курва, така ли?

Ти си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО зле.

П.С. - Не можеш вечно дa си дете. Колкото повече растеш, толкова повече научаваш. Колкото повече научаваш, толкова по-добре. Понеже дори като си на 14 главата ти е още пълна с детски неща, за това си мислиш, че е хубаво.

НЕ Е хубаво да не разбираш. НЕ МОЖЕШ вечно да си безгрижна.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ама аз не мога да разбера вас какво ви касае какво правят другите, нали си имате глави на раменете и правите точно това което искате ? Щом не ви харесва, никoй не ви кара да го правите но и никoй от вас не мога да каже на някой, който иска да прави секс на 13-14 НЕ ГО ПРАВИ или като тръгнат да го правят ще си кажат "А, онази беше направила тема за това НЕ е редно." Всеки си има мнение и разбирания, така че никoй не може да съди някого заради това, че е правил нещо или не е...
    Дори и аз да не одобрявам действията на повечето тиин никога не съм тръгнала да ги съдя или да им се бъркам. Кой каквото прави на себе си го прави!

Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

А значи стана така, не те познавам и за това да не говоря каква си и що си. Обаче ти нали щото познаваш цял свят и знаеш, че абсолютно всички момичета са ку*ви и са се про*бали на по 13 години... Всеки сам си носи кръста на живота и всеки сам избира, колко да е тежък той. Това, че на ТЕБ едно нещо ти се струва нередно, на 100 други ще се струва нещо прекрасно. Спри да си мислиш, че като си на 14 и си девствена си нещо специално - не си.
    А относно снимките - не аз съм тръгнала да си слагам гъза пред целия форум с идеята, че съм модел и да разправям на пуберите как не било редно да правиш секс щот били малки... Вместо да обясняваш тука във форума, ходи давай акъл на съученичките и приятелките ти...
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Браво, имаш леки признаци на интелект.
    Стига сте гледали какво правят другите, ами гледайте какво правите вие и какво ва е*е кой/коя какво, кога и колко пъти го е правил(а). Сами си приценявате, телата са си ваши. Ако щете на 10, ако ще на 20 или даже на 30 - през оная работа ми е

хаха хубавка няма да се разбираме така
    sleda ot lubovta

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    А значи стана така, не те познавам и за това да не говоря каква си и що си. Обаче ти нали щото познаваш цял свят и знаеш, че абсолютно всички момичета са ку*ви и са се про*бали на по 13 години... Всеки сам си носи кръста на живота и всеки сам избира, колко да е тежък той. Това, че на ТЕБ едно нещо ти се струва нередно, на 100 други ще се струва нещо прекрасно. Спри да си мислиш, че като си на 14 и си девствена си нещо специално - не си.
    А относно снимките - не аз съм тръгнала да си слагам гъза пред целия форум с идеята, че съм модел и да разправям на пуберите как не било редно да правиш секс щот били малки... Вместо да обясняваш тука във форума, ходи давай акъл на съученичките и приятелките ти...
    Като говорим за чест...

1. Всяко момиче може да стане модел, при това много лесно.

2. Снимките й всъщност въобще не са на ниво.

Тъкмо, когато си помислих, че на мен нещо на ми е У ред си върнах вярара в хората с последните ви коментари. =D>

За да не е изцяло офф-топик: Авторке, сама показа, че наистина не ти е време за секс, недорасла си за това и ще е грешка, ако решиш да практикуваш.
    Позрави!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Авторке...

Първо:Това с 13 годишната...Доста смешен коментар от твоя страна.Нелепо е.

Второ:Това,че си на 14 и все още не си правила секс и си нямала достатъчно сериозна връзка...хич не ми се струва повод за гордост.Това да си девствена не е титла.Няма смисъл да разгласяваш наляво и надясно,но все пак...ти си Модел...

Трето:Снимките ти са...Меко казано кофти.Бъди по-реална в преценката си относно себе си.Това,че си модел хич не ме грее.Даже зле за теб.Още едно доказателство,че всичкото това е просто една поза.Просто търсиш някой,който да ти угоди на акъла.Да покажеш снимките си и да ти кажат "Боже,прекрасна си!!Толкова си красива и умна за годините си..." Някой ден и ти ще пораснеш.Просто американските филми са те завладяли прекалено.Нищо.Само дано не се окаже после,че щом почнеш половия си живот(с кой знае каква сексуална култура),то ще наваксаш бързо тези,които са почнали мноого преди теб и имат достатъчно сексуални партньори(по твои думи)...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

хубава друг път, детски акъл марш!

По принцип и аз не съм съгласна с това, че летвата в днешно време за започване на полов живот доста се смъкна, но откровено казано всеки си решава кога, къде, с кого. За авторката, усещам някакви намеци за привличане на внимание и то съвсем явни, мойто момиче, много си малка още за подобни заключения, мненията ти са необосновани и некомпетентни. Не се изказваш достатъчно ясно, следователно заради това са и повечето нападки, нямаш ясна аргументация. Нищо лично, но порасни и се научи да се обосноваваш както трябва. Така само се излагаш и провокираш хората. А и мах до 1,2 години ще си на друго мнение и ще пускаш теми, в които да питаш дали си бременна
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Не съм прочела всичко,ама авторката си е много права .. с кфо впечетление оставате,като чуете,че някоя 97-ми набор я е минала половин област ? Всеки си взима решението сам,ама тфа не значи,че е правилно ..

П.С: Аз съм на 15,девствена,и се гордея с тфа !
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Фен
    Град
    Бургас
    До къде се стигна та 13-14-15-16 годишни се гордеят ,че са девствени.Станете на 18 и тогава се гордейте ,че сте девствени.То на вашата възраст си е нормално да не сте правили секс.Ще се питаме пак като пораснете с 4,5 години.Аз съм на 17 и съм девствена,(не,че се хваля но сега може да се гордея,а като бях на 14 не ми е и идвало на ум за секс,а вие тука големите разбирачи (авторката ) от ранна възраст се интересувате от неща ,които не ви късаят и после гафове...Няма лошо да сте усведомени по въпроса,но е смешно да се кефиш че на 14 си горда ,че си девствена,порасни малко и пак ще се питаме.Сеедно някакво момиченце на 11 да пише ,че е горда че е девствена,че тя още нищо не знае за тези работи а е горда,дали знае изобщо тази думичка какво значи ,но както и да е.Порани малко и тогава се гордей!

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    И аз съм против разни пиклеши и пикли на по 13 години да правят секс... смешно ми става само като някоя мацка дето до вчера си е играла на криеница пред блока днеска да изказва мнения за секса а отностно момчетата които са готови да правят секс с първата срещната само и само за да си направят сефтака....Да има такива...Да много са.... Но също така и са много момчетата които чакат подходящото момиче за да го направят.......а относно онези малолетни курвички дето се дупят на всеки срещнат още от седми клас само и само за да са фешън, мога да кажа че това са хора с комплекси хора които се чувстват незабележими в очите на другите, хора които чисто и просто нямат други качества с които да изпъкнат пред света и си мислят че като се лупат от 7-ми клас ще се вдигнат в очите на хората но уви Мога да ви кажа че не сте нищо освен поредния парцал в ръцете на момчетата но това ще го осъзнаете малко по-нататаче !
    напълно точно мен
    music is more than a beat to dance to ... [ Hana ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си