.
Отговор в тема
Страница 5 от 14 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 341

Тема: Срам/Чест

Повече от фен
    И аз мисля като теб и, както прочетох, и като други хора (наистина много се радвам, че още има здравомислещи). Просто много хора вече не взимат девствеността за нещо кой знае колко важно и гледат да го направят, преди да са навършили 15, защото иначе срам и позор, а пък приятелките какво ще кажат, които вече са минали половината град, ужас! Иначе тялото на момичетата специално се развива до 16годишна възраст (при някои и до 17-18 ), преди тази възраст те не са ЖЕНИ, а ДЕЦА.
    Естествено всеки сам си решава на колко да се е*е, но наистина, деца сте още.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от snake223071
    хубава друг път, детски акъл марш!

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Не съм прочела всичко,ама авторката си е много права .. с кфо впечетление оставате,като чуете,че някоя 97-ми набор я е минала половин област ? Всеки си взима решението сам,ама тфа не значи,че е правилно ..

П.С: Аз съм на 15,девствена,и се гордея с тфа !
    Като ти гледам постовете, сигурно по цял ден седиш пред компа и спамиш форума с глупости като това, което туко що написа.

Девствеността не е нищо свещено, ама въобще. Няма смисъл да се гордееш. Тва го правите само заради тъпото ви чувство за малоценност, понеже "Като съм девствена и като казвам, че се гордея с това, хората ще ме мислят за по-умна и по-зряла".

И сте толкова прости, че мислите са ви "Която загуби девствеността си преди мене е курва и е минала половин област".

Много сте зле, ама много.

Няма нищо лошо да си загубиш девствеността, на която й да е възраст, стига да не го правиш понеже другите го правят за да се "издигнеш в обществото" (както вие се опитвате да правите), и стига да е с човека, с когото искаш.

Това че вие, дето се мислите за много зрели, понеже сте на 14-15 и сте още девствени, въобще не значи, че недевствените около вас минават половин България/област/град и квото там си измисляте. Това е просто ЖЕНСКА ОМРАЗА.

Вярно е, че има момичета, които са пълни курви, загубват девствеността си на 13, т.н, но слагането на всички недевствени под общ знаменател е изключително тъпа постъпка.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Boo hoo. Ти си толкова чиста, запазена, непорочна, пък всички момичета, които не са девствени, са к**ви още от 13 годишни.
    Замисли ли се, че ги има не само двете крайности - девствена или вече мината от целия град на 18?
    Не си никой, за да се правиш на съдник.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не се срамувай от това,че си на 14,а не си спала с 10...Секс можеш да правиш където,както и колкото поискаш,НО когато си готова за него и е с човек,който си заслужава...А годините не са от толкова голямо значение,стига да знаеш какво правиш(е,ако си на 12-13 години естествено,че няма да знаеш )
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

оо ти беше мацката която ще пусни на приятелят си след 3-4-5 год. ;xx

ми има момичета които се гордеят да пазят "детското в себе си" и такива които не им пука. Виж ся тва, че го правиш с различни е опастно само болестите, ако се пазите - ОК. Те го правят заради доброто чувство по време на секс...

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivan4obee
    оо ти беше мацката която ще пусни на приятелят си след 3-4-5 год. ;xx

ми има момичета които се гордеят да пазят "детското в себе си" и такива които не им пука. Виж ся тва, че го правиш с различни е опастно само болестите, ако се пазите - ОК. Те го правят заради доброто чувство по време на секс...
    Може би обърка мацката }

п.с. Грешката е моя ,сега видях темата от авторката "да се сърдя ли"
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Мила, 14-годишна девственице,
    спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб. Това, че ти на 14 си с акъл на 8-годишна си е лично твой проблем и това, че ти си недорасла за интимни отношения не означава, че и другите не са. Запази си тъпите възмущения за майка ти и татко ти, които искрено ще ти се зарадват като те чуят.

пп: Аман от такива теми!!
    :Д напълно съгласен ! Как може изобщо да съди за секса след като дори не е правила и к'во като правят секс на по 13 тяхна си работа . Ако зависише от мене на 10 щяха да праявят !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Хубаво,няма лошо,че си девствена на 14,даже похвално до някаква степен.Но да те видим след месец-два,дори и след половин година.Може вече да не си девствена.И аз на 14 си казвах,че ще седя девствена до 18.И какво стана?Водя полов живот от 16-годишна.
    Всеки сам си решава,но масата наистина го правят,защото е готино.
    Това изказване,че си модел ме уби просто.Ми хубаво,аз пък не съм.И какво,сега да се гръмна ли,или да изчакам до утре,че хората вече спят.?Детското в себе си може да го запазиш в себе си дори и да си правила секс.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Мила, 14-годишна девственице,
    спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб.

Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел. И съм в компания с хора по-големи от мен, които не ме възприемат само като предмет, за което съм много щастлива ..
    И как предцени как изглеждам, щом не си ме виждала ?
    Ето да те улесня ..

http://prikachi.com/images.php?images/497/2481497d.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/500/2481500P.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/511/2481511f.jpg

Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително е грозна, ужасна и нежелана ..

ебаси модела... и баба е модел !

Не си от най-хубавите но темата е много правилан и аз смятам, че не е нормално 13 14 дори и 15г момиченца да се радват и хвалят пред всеки, че са си направили сефтето а да не коментираме момченцата които даже вече не са и момченца но това е за друга тема

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

всеки си решава сам кога да му е първият път било то на 12 или 18 ..... няма значение щом си преценил. ... но е глупаво да се хвалиш с това

Темата трябваше да се казва "Срам и Позор"

Град
    Sofia
    ако това ще те успокои - аз бих те праснал с удоволствие
    yo ma nigaz

Ами замисъла на темата е мн.добър според мен.Момичето си има достойнство и виждане за нещата.Права си,че на тези години не трябва да се мисли за секс,камо ли да се прави.Радвам се,че и аз не съм била от момичетата,които на 13 години вече са по-навътре в материала,отколкото един 18-годишен тинейджър.А колкото до обидите и безпочвените обвинения-не им обръщай внимание!Няма тема,в която някой да не си даде мнението,колкото и безсмислено да е то!
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    .....

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от snyk1i
    ако това ще те успокои - аз бих те праснал с удоволствие
    ще я чакаш 3-4-5 години
    all day... all night... what the fuck?!

НАПЪЛНО съм съгласна с авторката. И аз не мога да проумея как някои момичета толкова малки започват полов живот. ЛИчно аз (на 14 съм) още не съм се целувала , а камо ли секс. Не смятам , че имам проблем с външния вид-даже напротив.Просто не се чувствам достатъчно дорасла и аз имам друга представа за 1-вия път- не просто да си направиш сефтето, ами наистина да си с човека, който наистина обичаш.Искам да е нещо красиво и запомнящо се.

Цитирай Първоначално написано от anisummer
    НАПЪЛНО съм съгласна с авторката. И аз не мога да проумея как някои момичета толкова малки започват полов живот. ЛИчно аз (на 14 съм) още не съм се целувала , а камо ли секс. Не смятам , че имам проблем с външния вид-даже напротив.Просто не се чувствам достатъчно дорасла и аз имам друга представа за 1-вия път- не просто да си направиш сефтето, ами наистина да си с човека, който наистина обичаш.Искам да е нещо красиво и запомнящо се.
    много правилно ++
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Град
    Hueco Mundo
    Авторката е идиотка. Няма нищо лошо в това да се прави секс на твоята възраст ако си сигурна, че искаш да го направиш точно с определен човек!

На мен лично ми писна от вас хората, които казвате "Твърде ви е рано."!

Сексът е нещо красиво и естествено, той е нужен за оцеляването на човешкият вид и носи уникални удоволствия. Няма какво да се страхуваш или да си мислиш, че нямаш възраст. Ако си достатъчно психически напреднал/а, ще минеш първия път както трябва и с когото трябва!

Anisummer, спри да си въобразяваш, че не си дорасла. На 14 години си вече, не си на 4. Навлезнала си в пубертета. Скоро ще искаш да правиш секс, ще видиш. Никой на света не иска.

Ще видиш и как авторката ще направи същото.

Човешко е.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jimei
    Авторката е идиотка. Няма нищо лошо в това да се прави секс на твоята възраст ако си сигурна, че искаш да го направиш точно с определен човек!

И кво, авторката е идиотка само защото има собствено мнение по въпроса или заради това, че го изразява?И не ви ли писна да се заяждате с всеки възможен във всяка възможна тема..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

На мен лично ми писна от вас хората, които казвате "Твърде ви е рано."!

Сексът е нещо красиво и естествено, той е нужен за оцеляването на човешкият вид и носи уникални удоволствия. Няма какво да се страхуваш или да си мислиш, че нямаш възраст. Ако си достатъчно психически напреднал/а, ще минеш първия път както трябва и с когото трябва!

Anisummer, спри да си въобразяваш, че не си дорасла. На 14 години си вече, не си на 4. Навлезнала си в пубертета. Скоро ще искаш да правиш секс, ще видиш. Никой на света не иска.

Ще видиш и как авторката ще направи същото.

Човешко е.
    Поздравления на изказването!

Вероятно се досещаш, че причината те да говорят за секса по такъв начин, се корени във факта, че още не ги е досърбяло както трябва и 1-2 погалвания им задоволяват сексуалния глад. Също така злобеят, защото приятелките им (и неприятелките) една след друга започват да водят полов живот, това ги кара да се чувстват смотани (колкото и да го отричат) и в защита започват да наричат не-девствените "курви".

Много малко са момичетата, които са прилично-изглеждащи и се пазят до възраст 18+ или до първата брачна нощ чисто от морални съображения. Във форума се сещам за една Хилари...
    Все пак си мисля, че става въпрос за някаква сексуална аномалия (асексуалност или понижена сексуалност, или пък нещо друго) при баш-въздържателките. Щото не е нормално да имаш човек, който обичаш и на когото вярваш до себе си и да не правите секс с години...

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Земя до anisummer, Земя до anisummer!
    Спри да витаеш из облаците, момиче!
    Запомнящо се, добре, но красиво!
    Имаш доста изкривена представа за красиво или просто нямаш идея как стават нещата. Моят съвет е да нямаш прекалено хубави очаквания, за да не останеш разочарована. Предполагам очакваш нещо от сорта на романтична вечеря, после в спалнята, свещи, приятна музика, той ти го вкарва, ти примираш от удоволствие, свършваш 5 пъти и на всичкото отгоре си го направила с човек когото обичаш страшно много и желаеш да прекараш живота си с него... Бла-бла-бла. Излезте от филма, бе хора. Верно все едно сте на 4, не на 14!

Цитирай Първоначално написано от SummerDream

И кво, авторката е идиотка само защото има собствено мнение по въпроса или заради това, че го изразява?И не ви ли писна да се заяждате с всеки възможен във всяка възможна тема..
    Не. Авторката е идиотка, защото разсъждава ограничено, натрапва възгледите си и отказва да приеме, че някои хора са с по-развита сексуалност от нейната. За капак яко я пере хормона и размахва някакви снимки, които трябва да ни убедят, че е модел (като последното рядко има нещо общо с красотата).

Град
    Hueco Mundo
    Земя до anisummer, Земя до anisummer!
    Спри да витаеш из облаците, момиче!
    Запомнящо се, добре, но красиво!
    Имаш доста изкривена представа за красиво или просто нямаш идея как стават нещата. Моят съвет е да нямаш прекалено хубави очаквания, за да не останеш разочарована. Предполагам очакваш нещо от сорта на романтична вечеря, после в спалнята, свещи, приятна музика, той ти го вкарва, ти примираш от удоволствие, свършваш 5 пъти и на всичкото отгоре си го направила с човек когото обичаш страшно много и желаеш да прекараш живота си с него... Бла-бла-бла. Излезте от филма, бе хора. Верно все едно сте на 4, не на 14!
    Кефиш ме, FreakBitch.

Авторке, защо и един път не пробваш да докажеш, че твоята гледна точка е правилна? Без да показваш некви грозни снимки, просто обясни, аргументирай се. Не е трудно. Ти просто чакаш някоя друга заблудена да пише, да я цитираш и да сложиш ++.

Искам да видя как ще се аргументираш срещу нещата, които ти бяха изложени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си