.
Отговор в тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 341

Тема: Срам/Чест

Мега фен Аватара на draid
    Всъщност, просто псоещавам за да дам някой съвет, на тези които ще им е от полза. Не го правя за хората дето не ги интересува. И един човек да се вслуша в някой по-възрастен може да му помогне. Иначе майка ти е като мен, що се отнася до математиката и информатиката, ама аз по съм инженер май бешe , не си падам по икономиката. Все едно не дискутираме за да си "мерим" родителите. Предполагам всеки си ги обича и повечето са образовани хора. Пак казвам нямам против секса и на 15, но не и с това нищожно сексуалн ообразование. Нима ти ще м идадеш адекватен отговор, защо след кат овлизам веднъж на месец във форума и неминуемо в последните 10 теми има въпроси от сорта: Берменна ли съм ? Дали е възможно ? Голям проблем ? Аз съм ана 14 и сгафих. Моля просветли ме. Против съм секса на 12-15г. възраст, защото нямат образование децата, за това. Стават бели, а някои бел иса за цял живот.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от draid
    Всъщност, просто псоещавам за да дам някои съвет, на тези които ще им е от полза. Не го правя за хората дето не ги интересува. И един човек да се вслуша в някой по възрастен може да му помогне. Иначе майкати е като мен, що се отнася до математиката и информатиката, ама аз по съм инженер май бешe , не си падам по икономиката. Все едно не дискутираме за да си "мерим" родителите. Предполагам всеки си ги обича и повечето са образовани хора
    Никой няма да те послуша, ако започнеш с нападка. Така де, съвета ти е към всички, но като нападаш позицията на голяма част от хората тук - нищо полезно не правиш . Ако толкова ти пука за младежта - постави се на нейно място и представи нещатата така , че да бъдеш чут от повече хора. Но ти не прояви толеранс, заради това поставям под съмение желанието ти за помощ чрез съвет.
    Относно родителите , за образованието - исках да намекна, че не си само ти с амбиции/професия.

Виждам, че явно се заформя дискусия. Едитнах поста, защото ме прекъснаха. Да кажем че съм бил афектиран, когато написах поста, от следния разговор на две момичета, на видима възраст около 12г. Говореха си нещо от сорта на:
    А. Правихте ли секс ?
    Б. Не, ама му направих свирка.
    А. Е и колко м уе голям ?
    Б. Момичето започна да показва с ръце.

Далеч не ми е идеята да помогна директно на младежда, болката м ие далеч по-голяма, но няма връзка с темата ни тук. Да г окажа така, за да прекратя повече нападки от твоя страна. Нямам против секса и на 15, но за бога, обхразовайте се преди да правите това защото приятелчетата са го направили. В това беше идеята на автора. А към по-горния пост: И ние сме били деца и ние сме си мислели, че всичко що лети се ебе. Така че разбирам в иперфектно.

Понеже не излизам често, не съм и чувала на 12г. момичета да си говорят така. А и не мисля, че са бол тези , които правят секс преди да се образоват поне малко. Просто глупавичките изпъкват - хвалят се, пиша дебилни въпроси, защото са чели-недочели, по-нормалните са на заден план, мълчат си , и се създава една илюзия, че всички сме за сапун. Не трябва да се съди само по горният, видим слой на поколението (а именно момичетата и момчетата възпитавани в стил песните на Галена и т.н. , да вдигат шум и да купонясват само). Във вътрешността , всъщност не е толкова зле.
    И все пак, в опозиция съм на draid и авторката, защото все още не смятам, че нещата са толкова трагични. Ама все повече и повече ми се доказва обратното .
    Аз , лично, се сещам само за няколко човека, които биха се впуснали безотговорно в такива авантюри, но те са си над 12 - да речем 15 , 16 . Останалите вече се укротяват. Пък съм и в такава среда, че секс революцията протича тук със закъснение. За разлика от алкохолната математико-физическа.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    ....

Да за това и още в първия си пост, казах с малки изключения. Но драгата госпожица от по-горе реши че ще трябва да вади правопис и да се заяжда. Аз си затраях за това макар че има какво да се каже. Бързате да отговаряте без да сте прочели Да има момичета които са надраснали възраста си, те са малките изключения. Намериха се обаче и хора да ми обяснят, че малките изключения били приятелката ми, коят осъщо е далеч от 17, но това е друга тема.

Госпожицата, дето не я знаем Проблема е в това, че не горния слой е този за които говоря, ами е голям процент. Имам досег с доста тиинове и за съжаление виждам, че е така.

Останах потресен от коментари на тъпи К***И!!! Т'ва че не се е*ала значи че е тъпа, грозна, задръстена, а? Д**а и боклуците има на тоя свят наеб*али се на 13-14 и вече сте много велики. . . Не сте нищо повече от тъпи К***и и шибани тапаци дето искате само секс и нищо повече от живота. . .Такива като вас заслужават като ги видя по улицата да ви смачкам от бой. . .
    |DC -Wild#Cat!!♥

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Абе май не само авторката се изтъква!"Аз съм от нпмг и еди к`во си много съм зряла дрън-дрън".И това, че си от нпмг не разбрах какво отношение има?На 14 и си го направила вече си се чувставала готова и т.н.Нищо против ама защо каза че си от нпмг мене какво ме боли аз пък съм от 133 СОУ пукни се.Напълно подкрепям мненията на дрейд!И незнам дали си била готова, ама от мнението ми се струва, че си мислиш че си по-важна от другите, като си го правила, но все пак със правилният човек.Аз съм девствена има време за секс!!!
    I hate cold-blooded people !!!

Мега фен Аватара на Biskfitka

За мнението,че секс по 17 не трябвало да се прави Laughing
    ''Алоо'' (както казваш ти) не може да определяш кой какво знае и на колко години ! Това,че теб те е огряло след 17 години не означава,че всички трябва да правят като теб .
    Съжалявам, но и ти си в грешка. Не определям просто споделям пориятелски. Нз на колко си, но ако си на 15 ще видим с какъв акъл ще си на 25, тогава може и да ме разбереш. Не определям на никой какво да прави, всеки сам избира как да си счупи главата.
    Не съм на 15,но и на 25 ще мисля по същия начин.Всеки може да го прави на колкото години си иска,ако ще и на 10.
    Както и да е -всеки си има мнение
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka

За мнението,че секс по 17 не трябвало да се прави Laughing
    ''Алоо'' (както казваш ти) не може да определяш кой какво знае и на колко години ! Това,че теб те е огряло след 17 години не означава,че всички трябва да правят като теб .
    Съжалявам, но и ти си в грешка. Не определям просто споделям пориятелски. Нз на колко си, но ако си на 15 ще видим с какъв акъл ще си на 25, тогава може и да ме разбереш. Не определям на никой какво да прави, всеки сам избира как да си счупи главата.
    Не съм на 15,но и на 25 ще мисля по същия начин.Всеки може да го прави на колкото години си иска,ако ще и на 10.
    Както и да е -всеки си има мнение

Бискфитка бискфитка :P :P :P

@draid

...Още по малко че и/й са съседни клавиши. Просто няма какво да коментирам по поста...
    Kъде видя, че и/й са съседни клавиши? На 3 различни клавиатури погледнах, не са съседни, както и на 3 лаптопа, как стана тая работа
    Или ти пишеш на "ВР", като говориш за поколения, защо не ползваш българската фонетична подредба на клавиатурата а именно тази на покойният Генади Атанасов , а използваш латинската подредба

И не нападай момичето, и не го карай да обсъждате математика с която тя, евентуално, ще се сблъска след 18 години, защото тя ще се сблъска след 18 години, сега няма как да я знае

Виянкабейби спря да пише и темата стана тъпа, а така се смях вчера, от сърце

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Абе оставете момичето намира. Може да не е модел, ама това какво ви бърка!!! Фрийк Бийч веднага да се заяде сигурно се заяждаш, защото и ти си го напрвила на 13-14 и съжеляваш !Спокойно, познавам момиче 2 клас, което е правило секс!! Сигурно е нормално и не трябва да я съдим. За какво нищо 2 клас, то е нормално, нали? И принцесани тва че ти си извратена и фантазиите ти са някой да се изпикае върху теб (взето от друг форум) по време на секс другите не ги бърка не искам да се заяждам, ама прекалявате оставете всеки да мисли както иска.Затова България е на този хал, защото преди всички са били равни аз сега са бедни и богати, яки и смотани, девствени и развратници и още много!!!
    Дано сега да се разбира
    Всъщност съм го направила на 14 и никак даже не съжалявам.
    А ти мила, си толкова сдуха, че чак ме хваща жал за теб.
    Разбирам, че и ти си си сложила бронегащите, но е разбирам защо.
    Факта, че си девствена не те прави по-възвишена, че да парадираш с това. Не си срещнала правилния човек, не си се почувствала готова. ОК. Ама, гледай си в твойта паничка бе, дееба и парясницата. Чак се изнервям от такива злета като теб. Натискай си парцалките, чакай си времето за секс и остави хората да си се чукат, като имат желание, без да им спамиш на главите, колко било грешно и дрън-дрън-дрън.
    И не, не се делим на девствени и развратници, а на дорасли и НЕдорасли. Има ли смисъл да ти казвам ти от кои си? Или и сама си знаеш, а?

Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss
    Останах потресен от коментари на тъпи К***И!!! Т'ва че не се е*ала значи че е тъпа, грозна, задръстена, а? Д**а и боклуците има на тоя свят наеб*али се на 13-14 и вече сте много велики. . . Не сте нищо повече от тъпи К***и и шибани тапаци дето искате само секс и нищо повече от живота. . .Такива като вас заслужават като ги видя по улицата да ви смачкам от бой. . .
    Поредния загорял пубер, на който му се е*е, та 2 не вижда, обаче по някакви необясними причини парашута му не се е отворил (а и като гледам, няма скоро да се отвори). Та за това младежа решил да нахрани всички, които са имали удоволствието да правят секс.

Дам, дам.. ние сме шибани курви и тъпаци, защото сме имали безумството да правим секс на тази крехка детска възраст.
    Кой ти е казал, че искаме само секс от живота? Искаме и пари, иначе няма да сме качествени курви. Тук нещо не предвиди нещата както трябва.

пп: извинявам се за двойния пост

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Във форума са се събрали незадовлени момичета и пропаднали курвалъци , които завиждат , че са си разтворили краката на 13 заради "голямата любов" на живота им ;]
    Чееееее от наша гледна точка няма проблем ... нали не са нашите деца .. а и в крайна сметка звучи като мечта от една страна ... стига само да не стане супер масово щото и на 30 пак ще се наложи да бройкаме вместо да мислим за жени и деца...

Kъде видя, че и/й са съседни клавиши? На 3 различни клавиатури погледнах, не са съседни, както и на 3 лаптопа, как стана тая работа Confused Confused
    Или ти пишеш на "ВР", като говориш за поколения, защо не ползваш българската фонетична подредба на клавиатурата а именно тази на покойният Генади Атанасов , а използваш латинската подредба Confused Confused

И не нападай момичето, и не го карай да обсъждате математика с която тя, евентуално, ще се сблъска след 18 години, защото тя ще се сблъска след 18 години, сега няма как да я знае Confused
    Хах много сте ми забавни. Да пиша на "ВР" (явно даже не знаеш как се нарича подредбата ) Вече FLex Type-a е отживелица ... Пиша така не, защото не мога да пиша по друг начин, вероятно ще направя доста по- бързо от теб, но не мога да сравня скороста на писане, когато ползвам латинските буквички и това е така, защото работата ми изисква много ползване на латинските букви. Нещо C/C++ не се сработва с кирилицата, нз защо. Ти това за "инженера" в интернет ли го прочете ? Може би, си искал/а да изпъкнеш със знания, но не мисля че впечатли някой.

Факта, че си девствена не те прави по-възвишена, че да парадираш с това.
    А това, че ти си правила, направи ли те по не сдухана от нея ? Или може би по зряла или умна ?

Re: Срам/Чест

Незнам защо правиш толкова глупава тема , само да си избиваш комплексите , всеки решава какво да прави и кога да го направи !
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Пускам темата от възмощение и защото се надявам, че някое момиче ще се изкаже и ще ми върне вярата в хората ...
    вяра в хората ? Защо си мислиш ще повечето хора правят секс на 14 - 15 години , пък ако е така , какво от това теб какво те засяга ако не искаш недей, никой не те кара насила , нали ?
    Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си
    Какво му е хубавото обясни ми , ти си го пази никой не те гони ! Напълни се с комплексари
    Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
    -----------------------------------------
    С BlowN сме най-добри приятели :
    - Не ми пипай касата че бия !
    --------------------------------
    Аз цъкам травиан , а вие ?

Факта, че си девствена не те прави по-възвишена, че да парадираш с това.
    А това, че ти си правила, направи ли те по не сдухана от нея ? Или може би по зряла или умна ?
    Не ме прави нито по-НЕсдухана, нито по-зряла, нито по-умна. Прави ме това, което съм и не мисля, че е нужно да правя характерисктика на себе си. Не самия факт, че е девствена, а нещата, които е написала издават, колко сдухана е девствената и особа. Няма проблем да бъде девствена, щом не смята, че и е дошло времето, НО нека се въздържа от изказвания тип '' затова България е на този хал ''. Защо? Защото не всички мислят като нея и са решили да се отдадат на едно от удоволстията, които предлага живота? Пхаха.. дам, дам. Ние проваляме България! Точко така! Точно секса ще провали милата ни родина!

Аз пък мога да ти кажа ,че тези който се хвалят ,че са правили секс са го правили само на "думи"...Това че се хвалят и че разправят какво и как са го правили не означава ,че е исина... ...Просто се праввят на интересни и искат да изглейдат бъдат нещо повече от другите...Това не трябва да ни комплексира.. (говора в "ни" защото и аз съм на 14 ).... Мога да кажа евала за темата .. и замислете се преди да направите нещо ,без значение каво ще е то..

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Ами Фрийк Бийч не ме интересува какво мислиш споделям мнение и не парадирам нито се хваля, че съм девствена!
    I hate cold-blooded people !!!

Мастии, качете си снимки, за да ви видим какви крокодили сте...

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Мила, 14-годишна девственице,
    спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб.

Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел. И съм в компания с хора по-големи от мен, които не ме възприемат само като предмет, за което съм много щастлива ..
    И как предцени как изглеждам, щом не си ме виждала ?
    Ето да те улесня ..

http://prikachi.com/images.php?images/497/2481497d.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/500/2481500P.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/511/2481511f.jpg

Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително е грозна, ужасна и нежелана ..
    мене не ме кефиш някак си си недоразвита кво ти пречи на 14 да го направиш ако обичаш момчето до теб а ? немога да те разбера 100% съм сигорен че ти се ебе две не виждаш пък пишеш такава тема аре отиваи при някое аверче и му кажи че искаш да те оправи и да като сваршите ела тук и ни разкажи ше видим дали няма да ти е било гот

Град
    Lyon
    според мен пък си права .. наистина прекалено мн кyрвички има тука около нас
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Цитирай Първоначално написано от spexx
    според мен пък си права .. наистина прекалено мн кyрвички има тука около нас
    Сад ли ти е , като че ли теб те чукат.
    Извинете ме за неадекватните ми коментари, просто днес не съм в кондиция за нещо по-сериозно

Ок
    1.Много 12-14 годишни не са наясно какво точно е секс или по-скоро е*ане.Може да ви се стори странно но е така.
    2.Това си е тяхно решение независимо глупаво или в най-нереалния случай правилно и ти нямаш никакво право да им държиш сметка освен ако не са ти близки.(в който случай пак не си много опълномощена да извършиш тази операция)
    3.Толкова ли не можеше да си обясниш всичко това сама, а трябваше да направиш лесна за обсъждане тема ,чиито отговори със сигурност са ти били ясни предварително,само и само за да натрупаш шибаните мнения

3б Сивото ли ти обяга или кво?
    4.+всичко това е *модерно* колкото и налудничиво да звучи.Защото хората те поглеждат на ново ниво.Вече има повече хора като тебе,които са осазнали глупостта в това,които даже се присмиват на факта.

Бест уишес Ме

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от AsHbRoWnIE
    Ок
    1.Много 12-14 годишни не са наясно какво точно е секс или по-скоро е*ане.Може да ви се стори странно но е така.
    Ок.
    Ако наистина има хора, които все още не знаят какво е "ебане" , пуснете една важна тема бе, мама му . Не хората да се чудят що е то СЕКС.
    Айде, ако има някой недоразбрал - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...B0%D0%BD%D0%B5
    Енджой .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си