- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам/Чест
Коментара си ти е много добре майПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
А на вас кой изобщо ви дава право да определяте кой какъв е ? Това ,че момиче е правило секс на 13-14-15..НЕ я прави курва![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Biskfitka
(рофл) а кво я прави тва ? :Д:Д:Д:Д ххахахахаха мне е просто бх ми е буквално за курвите .. верно е че не ебат мене :Д ама има такива хубави момичета с потенциал и т.н. и се обличат и се правят на курви .. спат с който им падне.. грозна гледка просто е хора : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
на мен ми е симпатична![]()
Е,не говоря за тия..тип ''фолк певица'' :д ..имам предвид момиче с връзка,което си учи и т.н.,но прави сексПървоначално написано от spexx
Може да са малко,но ги има
![]()
На 13,14,15 да правиш секс???? Абе,хора какво ви става?? МИ то си е чисто детска работа. Да се влюбиш е едно,но съвсем различно е да правиш секс. Има огромни разлики,да не говорим за рискове. Когато тялото ти не е съзряло на тази възраст и само не е готово,такива усложнения и проблеми може да си създадеш,че да съжаляваш за тях цял живот. Много момичета си мислят,че момчетата харесват по-отворени мацки и "по-обработени",но всъщност голяма част от мъжкия пол на тази възраст са по-привлечени от невинни и естествени девойки. Трябва другите да те уважават,а не в техните очи да си просто поредната к***а.![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Какви усложнения,освен бременността?Първоначално написано от InloVeGirl27
Днешните момичета (поне част от тях) се развиват много по-бързо от преди. А и всеки си има глава на раменете ...
бискфитката какво гордо се бори за тезата си ...
на мен ми е се тая ... стига да има поне 13 ...разбира се не е за всеки работа да го прави на 13 ... малко са осъзналите се момичета на 13 ... голям е и броя на дечицата на 13 които се мислят за големи ... но слушат токио хотел и джъстин бийбър ... и прочие ... :Д
Защото част от мненията по такива теми са ограничениПървоначално написано от OneGuy
Повечето се изкарват някви..все едно безгрешни...смешно е 17 годишна (примерно) да дава акъл на 15 годишна. От 13 нагоре и аз го приемам...
Първоначално написано от cekokn
ПО-ТОЧНО МНЕНИЕ НЯМА ПО ТЕМАТА! :P![]()
![]()
Защо да е смешно ... възрастта от 15 до 17 е не толкова голяма като години ... но доста неща се виждат за това време нищо лошо няма да се дават съвети
Защото не винаги и 17-18 годишните са се осъзнали,не говорим за изключениятаПървоначално написано от OneGuy
![]()
Да но все пак доста по голям е % осъзнали се 17-18 годишни пред тези на 13-14-15 нали?
Тези,които аз виждам,не се различават от по-малките..,но със сигурност има и много осъзнали се.И все пак няма смисъл..13 годишен пубертет няма да отрази мнението на никой.Нали все са прави лапетатаПървоначално написано от OneGuy
![]()
Всеки сам избира..Ако са те възпитали добре и си на 13, ше знаеш че не трябва да се прави така..но ако си в българия и родителите ти не гледат сериозно натова..ше стане обратното..Въпросът е във възпитанието .. Обаче от морална гледна точка това да правиш секс за 1-ви път на 13 години не говори въобще ама въобще добре за тебе..
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Не разбрахте ли, че не е моралноТук няма демокрация , няма секс.
Моите уважения господин Мерцедесов, не смятам че тук става въпрос за възпитаниеПървоначално написано от petersl55
![]()
![]()
В бившия ми клас имаше едно момиче което тогава беше на 14 години.Та изпитваха я по биология и то незнаеше половите си органи![]()
, а пък беше правила секс и сви*ки незнам си колко пъти...Е? Това нормално ли е според вас да не знае какво има камоли да се предпазва,а пък гъзЪ и да мяза на кофа
.Всеки решава как да живее, но НЕ ВСЕКИ ЗНАЕ КАК!!Та понятието "осъзнал се на 13/14 години" според мен не същестува има надраснали възрастта си тийнове но за толкова кратко време човек не може да научи достатъчно пък това да правиш секс само защото е модерно
![]()
![]()
ОМГ на какъв акъл трябва да си да го мислиш децки?Ако смятате, че сексът е за деца давайте смело в кенефа с половината даскало пък да видим к'ви хора ще излезе от вас
![]()
You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!
Кой го измисли това "защото е модерно" ... няма такова нещо ... секса си е кеф никой не го прави щото е модерно !>?!?!?! прави го от любопитство ... а после го прави от нужда
Не я закачайте, за мен е права.. В днешно време дрислите на по 14-15 ги минават, защото за тях така е "модерно".. Няма по - хубаво от девственото момиче според мен..Първоначално написано от viqnkababyy
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Мисля че не ние старите девственици сме глупави и недоразвити, а вие. Защото още не сте дорасли нивото, на което ще разбере, че да правите секс на 13-14 не е никаква гордост.
На 16 съм, горда девственица. Не ми пука. И казвайки го имам точно това в предвид, въобще не ми пука дали биха ми се подигравали точно за това. Поне бих знаела, че съм по-умна от тях.
Жалко е, че вече започвате да правите секс преди да можете да пишете грамотно и да четете.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от Hayashi
о боже... Горда девственица ... пак казвам нито 1 от този форум няма право да казва кой е умен и кой тъп, защото е правил секс на 13-14-15-16-17-18-19-20 за пръв път ... не те прави специална като не си го правила ... но няма и да те прави специална ако не си го правила ... всичко е до човек и до възраст ... не си мисли че като си на 16 и си девствена ... те прави по умна от някоя 14 годишна която го е правила
И на мен би ми било тъжно, ако съм знаел че не съм по-умен от тях.Първоначално написано от Hayashi
Като й отговаряш сега знаеш ли колко добре я чешеш .. Остави я със сърбежитеПървоначално написано от OneGuy
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от YouDontKnowMe
Няма страшно ... може пък да се осъзнае