- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам/Чест
Хах много сте ми забавни. Да пиша на "ВР" (явно даже не знаеш как се нарича подредбатаKъде видя, че и/й са съседни клавиши? На 3 различни клавиатури погледнах, не са съседни, както и на 3 лаптопа, как стана тая работа Confused Confused
Или ти пишеш на "ВР", като говориш за поколения, защо не ползваш българската фонетична подредба на клавиатурата а именно тази на покойният Генади Атанасов , а използваш латинската подредба Confused Confused
И не нападай момичето, и не го карай да обсъждате математика с която тя, евентуално, ще се сблъска след 18 години, защото тя ще се сблъска след 18 години, сега няма как да я знае Confused) Вече FLex Type-a е отживелица ... Пиша така не, защото не мога да пиша по друг начин, вероятно ще направя доста по- бързо от теб, но не мога да сравня скороста на писане, когато ползвам латинските буквички и това е така, защото работата ми изисква много ползване на латинските букви. Нещо C/C++ не се сработва с кирилицата, нз защо. Ти това за "инженера" в интернет ли го прочете ? Може би, си искал/а да изпъкнеш със знания, но не мисля че впечатли някой.
А това, че ти си правила, направи ли те по не сдухана от нея ? Или може би по зряла или умна ?А ти мила, си толкова сдуха, че чак ме хваща жал за теб.
Разбирам, че и ти си си сложила бронегащите, но е разбирам защо.
Факта, че си девствена не те прави по-възвишена, че да парадираш с това.