.
Отговор в тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 341

Тема: Срам/Чест

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от spexx
    според мен пък си права .. наистина прекалено мн кyрвички има тука около нас
    Сад ли ти е , като че ли теб те чукат.
    Извинете ме за неадекватните ми коментари, просто днес не съм в кондиция за нещо по-сериозно
    Коментара си ти е много добре май

А на вас кой изобщо ви дава право да определяте кой какъв е ? Това ,че момиче е правило секс на 13-14-15..НЕ я прави курва
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Lyon
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Извинете ме за неадекватните ми коментари, просто днес не съм в кондиция за нещо по-сериозно

А на вас кой изобщо ви дава право да определяте кой какъв е ? Това ,че момиче е правило секс на 13-14-15..НЕ я прави к***а

(рофл) а кво я прави тва ? :Д:Д:Д:Д ххахахахаха мне е просто бх ми е буквално за курвите .. верно е че не ебат мене :Д ама има такива хубави момичета с потенциал и т.н. и се обличат и се правят на курви .. спат с който им падне.. грозна гледка просто е хора : )
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

на мен ми е симпатична

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka

А на вас кой изобщо ви дава право да определяте кой какъв е ? Това ,че момиче е правило секс на 13-14-15..НЕ я прави к***а

(рофл) а кво я прави тва ? :Д:Д:Д:Д ххахахахаха мне е просто бх ми е буквално за к***те .. верно е че не ебат мене :Д ама има такива хубави момичета с потенциал и т.н. и се обличат и се правят на к**ви .. спат с който им падне.. грозна гледка просто е хора : )
    Е,не говоря за тия..тип ''фолк певица'' :д ..имам предвид момиче с връзка,което си учи и т.н.,но прави секс Може да са малко,но ги има

На 13,14,15 да правиш секс???? Абе,хора какво ви става?? МИ то си е чисто детска работа. Да се влюбиш е едно,но съвсем различно е да правиш секс. Има огромни разлики,да не говорим за рискове. Когато тялото ти не е съзряло на тази възраст и само не е готово,такива усложнения и проблеми може да си създадеш,че да съжаляваш за тях цял живот. Много момичета си мислят,че момчетата харесват по-отворени мацки и "по-обработени",но всъщност голяма част от мъжкия пол на тази възраст са по-привлечени от невинни и естествени девойки. Трябва другите да те уважават,а не в техните очи да си просто поредната к***а.
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Цитирай Първоначално написано от InloVeGirl27
    На 13,14,15 да правиш секс???? Абе,хора какво ви става?? МИ то си е чисто детска работа. Да се влюбиш е едно,но съвсем различно е да правиш секс. Има огромни разлики,да не говорим за рискове. Когато тялото ти не е съзряло на тази възраст и само не е готово,такива усложнения и проблеми може да си създадеш,че да съжаляваш за тях цял живот. Много момичета си мислят,че момчетата харесват по-отворени мацки и "по-обработени",но всъщност голяма част от мъжкия пол на тази възраст са по-привлечени от невинни и естествени девойки. Трябва другите да те уважават,а не в техните очи да си просто поредната к***а.
    Какви усложнения,освен бременността? Днешните момичета (поне част от тях) се развиват много по-бързо от преди. А и всеки си има глава на раменете ...

бискфитката какво гордо се бори за тезата си ...

на мен ми е се тая ... стига да има поне 13 ...разбира се не е за всеки работа да го прави на 13 ... малко са осъзналите се момичета на 13 ... голям е и броя на дечицата на 13 които се мислят за големи ... но слушат токио хотел и джъстин бийбър ... и прочие ... :Д

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    бискфитката какво гордо се бори за тезата си ...

Защото част от мненията по такива теми са ограничени Повечето се изкарват някви..все едно безгрешни...смешно е 17 годишна (примерно) да дава акъл на 15 годишна. От 13 нагоре и аз го приемам...

Цитирай Първоначално написано от cekokn
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Мила, 14-годишна девственице,
    спри да си избиваш комепксите от това, че си толкова нелицеприятна, че никое момче различно от загорял пубер, играещ по цял ден ЦС, не би си легнал с теб.

Ахаха .. Нека само да ти кажа, че съм модел. И съм в компания с хора по-големи от мен, които не ме възприемат само като предмет, за което съм много щастлива ..
    И как предцени как изглеждам, щом не си ме виждала ?
    Ето да те улесня ..

http://prikachi.com/images.php?images/497/2481497d.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/500/2481500P.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/511/2481511f.jpg

Значи, когато едно момиче е решило да не прави секс на 14 задължително е грозна, ужасна и нежелана ..
    мене не ме кефиш някак си си недоразвита кво ти пречи на 14 да го направиш ако обичаш момчето до теб а ? немога да те разбера 100% съм сигорен че ти се е** две не виждаш пък пишеш такава тема аре отиваи при някое аверче и му кажи че искаш да те оправи и да като сваршите ела тук и ни разкажи ше видим дали няма да ти е било гот

ПО-ТОЧНО МНЕНИЕ НЯМА ПО ТЕМАТА! :P

Защо да е смешно ... възрастта от 15 до 17 е не толкова голяма като години ... но доста неща се виждат за това време нищо лошо няма да се дават съвети

Защо да е смешно ... възрастта от 15 до 17 е не толкова голяма като години ... но доста неща се виждат за това време нищо лошо няма да се дават съвети
    Защото не винаги и 17-18 годишните са се осъзнали,не говорим за изключенията

Да но все пак доста по голям е % осъзнали се 17-18 годишни пред тези на 13-14-15 нали?

Да но все пак доста по голям е % осъзнали се 17-18 годишни пред тези на 13-14-15 нали?
    Тези,които аз виждам,не се различават от по-малките..,но със сигурност има и много осъзнали се.И все пак няма смисъл..13 годишен пубертет няма да отрази мнението на никой.Нали все са прави лапетата

Всеки сам избира..Ако са те възпитали добре и си на 13, ше знаеш че не трябва да се прави така..но ако си в българия и родителите ти не гледат сериозно натова..ше стане обратното..Въпросът е във възпитанието .. Обаче от морална гледна точка това да правиш секс за 1-ви път на 13 години не говори въобще ама въобще добре за тебе..

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Не разбрахте ли, че не е морално Тук няма демокрация , няма секс.

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    Всеки сам избира..Ако са те възпитали добре и си на 13, ше знаеш че не трябва да се прави така..но ако си в българия и родителите ти не гледат сериозно натова..ше стане обратното..Въпросът е във възпитанието .. Обаче от морална гледна точка това да правиш секс за 1-ви път на 13 години не говори въобще ама въобще добре за тебе..
    Моите уважения господин Мерцедесов, не смятам че тук става въпрос за възпитание

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Това за разпраните чували ме изкефи Аз съм на мнението, че когато човек се чувства узрял полово (и умствено) може да го направи Пък годините вече нямат кой знае какво значение (говоря от поне 14 нагоре... децата не са узряли умствено тогава още).

Голям фен
    Град
    Las Vegas NV.
    В бившия ми клас имаше едно момиче което тогава беше на 14 години.Та изпитваха я по биология и то незнаеше половите си органи , а пък беше правила секс и сви*ки незнам си колко пъти...Е? Това нормално ли е според вас да не знае какво има камоли да се предпазва,а пък гъзЪ и да мяза на кофа .Всеки решава как да живее, но НЕ ВСЕКИ ЗНАЕ КАК!!Та понятието "осъзнал се на 13/14 години" според мен не същестува има надраснали възрастта си тийнове но за толкова кратко време човек не може да научи достатъчно пък това да правиш секс само защото е модерно ОМГ на какъв акъл трябва да си да го мислиш децки?Ако смятате, че сексът е за деца давайте смело в кенефа с половината даскало пък да видим к'ви хора ще излезе от вас
    You fuck or you get fucked такъв филм като девственост няма!

Кой го измисли това "защото е модерно" ... няма такова нещо ... секса си е кеф никой не го прави щото е модерно !>?!?!?! прави го от любопитство ... а после го прави от нужда

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса

Re: Срам/Чест

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Пускам темата от възмощение и защото се надявам, че някое момиче ще се изкаже и ще ми върне вярата в хората ..

Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път .. А тези, които не са се срамуват от това .. И не говоря само за момчетата, които са готови да го направят с първата на пътя, говоря и за момичетата, които се срамуват от това, че са девствени .. По дяволите, т`ва е нещо толкова съкровено .. Толкова е хубаво да си запазена, да пазиш детското в себе си .. А не на 20 да си минала половин България и да си като разпран чувал ..
    Не знам, не знам .. И не да казвате, че съм малка и, че съм с друг акъл ..
    Аз също мисля за секс, но няма да го направя на 14 .. Онзи ден една позната, която е 97 набор - на 13 години .. Ми каза, че като е била на село при баба си се е запознала с някой и 7 пъти за 1 месец са правили секс .. Направила си сефтето на 13 години .. Боже, т`ва е толковаа опасно .. Не знам, на къде отива тоя свят ..

Ако темата ви се струва глупава заключете я, но мнението ми няма да се промени ..
    Не я закачайте, за мен е права.. В днешно време дрислите на по 14-15 ги минават, защото за тях така е "модерно".. Няма по - хубаво от девственото момиче според мен..
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Мисля че не ние старите девственици сме глупави и недоразвити, а вие. Защото още не сте дорасли нивото, на което ще разбере, че да правите секс на 13-14 не е никаква гордост.
    На 16 съм, горда девственица. Не ми пука. И казвайки го имам точно това в предвид, въобще не ми пука дали биха ми се подигравали точно за това. Поне бих знаела, че съм по-умна от тях.
    Жалко е, че вече започвате да правите секс преди да можете да пишете грамотно и да четете.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Мисля че не ние старите девственици сме глупави и недоразвити, а вие. Защото още не сте дорасли нивото, на което ще разбере, че да правите секс на 13-14 не е никаква гордост.
    На 16 съм, горда девственица. Не ми пука. И казвайки го имам точно това в предвид, въобще не ми пука дали биха ми се подигравали точно за това. Поне бих знаела, че съм по-умна от тях.
    Жалко е, че вече започвате да правите секс преди да можете да пишете грамотно и да четете.

о боже... Горда девственица ... пак казвам нито 1 от този форум няма право да казва кой е умен и кой тъп, защото е правил секс на 13-14-15-16-17-18-19-20 за пръв път ... не те прави специална като не си го правила ... но няма и да те прави специална ако не си го правила ... всичко е до човек и до възраст ... не си мисли че като си на 16 и си девствена ... те прави по умна от някоя 14 годишна която го е правила

На 16 съм, горда девственица. Не ми пука...Поне бих знаела, че съм по-умна от тях...
    И на мен би ми било тъжно, ако съм знаел че не съм по-умен от тях.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

о боже... Горда девственица ... пак казвам нито 1 от този форум няма право да казва кой е умен и кой тъп, защото е правил секс на 13-14-15-16-17-18-19-20 за пръв път ... не те прави специална като не си го правила ... но няма и да те прави специална ако не си го правила ... всичко е до човек и до възраст ... не си мисли че като си на 16 и си девствена ... те прави по умна от някоя 14 годишна която го е правила
    Като й отговаряш сега знаеш ли колко добре я чешеш .. Остави я със сърбежите

Като й отговаряш сега знаеш ли колко добре я чешеш .. Остави я със сърбежите

Няма страшно ... може пък да се осъзнае

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си