И кво като химена ти е здрав??? Може би това е решило проблема с гладуващите в Африка или е донесло световен мир???

Нека ви светна откъде девствеността се свързва с чест и срам:
Всичко тръгва от патриархалните общества, иначе казано: общества, в които доминираща роля играе мъжът. Там от момичето се иска да се пази девствена до сватбата, за да може съпругът й като я отвори, един вид с този акт тя окончателно да стане негово притежание. Тип "аз сам съм си отворил буркана с лютеница и само аз трябва да ям от него". И за това после развяват чаршафа, на който е изкървяла, като доказателство, че тя е негова. Ако няма кръв, значи някой друг е бил преди него, той не е бил пръв, неговото достойнство е смачкано. На момичето се внушава, че е гордост да е девствена и за какво? - за да се изгъделичка нечие его...

А относно възрастта: ако момичето са го нападнали хормоните и ги пръска навсякъде, омайвайки другия пол, тя вече е в сексуално активна възраст. Това, дали е правилно да започне да води полов живот, зависи от това дали самата тя е готова психически и дали има поне малко сексуално образувание. Тя прави секс само и само да си направи кефа, не за да има деца. Като мастурбирането, само че с друг.
Дали ще се плющи безразборно или ще го дава на по ниски обороти, не зависи от възрастта, а от самия човек. Има много момичета, които девствени до 18-20, след това ударно "наваксват"

А тези, дето се гордеят с девствеността си, по-добре засадете дърво, помогнете на нуждаещ се, въобще нещо, което има смисъл.