.
Отговор в тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 341

Тема: Срам/Чест

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Вие сте болни,бе!Какво срамно има в това момиче на 17-18-19 да е девствено?Не е намерила човек,на когото да се довери за това-не го е направила.Според мен е много по-добре,от колкото 13-14 годишна ПИКЛА да прави секс с първия срещнат.Спрете се вече.
    По твоята логика какво срамно има момиче на 14 да прави секс?По добре от колкото на 30 ? След като се чувства готова, къф ти е проблема по начало ? аз мисля че навлизаш в критическата и си недоебана и завиждаш на другите айде спри се вече
    Прочети отново поста ми.Едит-нах нещо. Не навлизам в критическата и спокойно,не съм "недоебана".За какво да ми завиждам?Че са на 13 и са ги праскали по всички възможни дупки ли?
    Everything changes, but beauty remains ...

Тесногръда си ... това че 10 момиченца на 14 годишна възраст не знаят какво как що кога ... не значи че останалите не знаят и не четат ... както виждаш мацката посещава често форума ... чете обменя идеи ...опит ако щеш ...

Тесногръда си ... това че 10 момиченца на 14 годишна възраст не знаят какво как що кога ... не значи че останалите не знаят и не четат ... както виждаш мацката посещава често форума ... чете обменя идеи ...опит ако щеш ...
    Ох,само 10 да бяха...не съм тесногръда изобщо.Въпросната "мацка" дори не искам да я обсъждам повече.

И си момче,нали?Мисля,че въобще не ти отива да обиждаш момиче.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Ох,само 10 да бяха...не съм тесногръда изобщо.Въпросната "мацка" дори не искам да я обсъждам повече.

И си момче,нали?Мисля,че въобще не ти отива да обиждаш момиче.
    Тя може и да не иска ... ама ние не обсъждаме специално нея ... ами като цяло секса на 14 ...

Не ми отива, ама ти си инат ... изпуснах си нервите, съжалявам.

Ти повдигна темата за нея.
    На 13 години са деца.Точка.Рано им е за секс.Това е моето мнение.Може да те дразни,както мен ме дразни твоето изказване,че било срамно на 18-19 да си девствен.

Да, но темата се пренеси в по мащабен спор, като не се говореше само за нея ами като цяло за 14 ... стига писа 13 ... от 13 до 14 има 1 година разлика която като време е малко, само дето при тиинейджърите понякога се оказва много, може би период на осъзнаване,мислене.съзрява не ....щом тя го иска ... ме се чувства дете ... ако беше от любопитство щеше да го направи 1 път и да си седне на задника е да ама не, значи изключваме факта че може да е заради това ... Да се прави на модерна?Че защо?Пред кой?По модерно е да пушиш цигари ...да пушиш трева и такива щуротии ... докато да правиш секс ... какво му е модерното ... в на кой очите ще се вдигнеш ?

Да, но темата се пренеси в по мащабен спор, като не се говореше само за нея ами като цяло за 14 ... стига писа 13 ... от 13 до 14 има 1 година разлика която като време е малко, само дето при тиинейджърите понякога се оказва много, може би период на осъзнаване,мислене.съзрява не ....щом тя го иска ... ме се чувства дете ... ако беше от любопитство щеше да го направи 1 път и да си седне на задника е да ама не, значи изключваме факта че може да е заради това ... Да се прави на модерна?Че защо?Пред кой?По модерно е да пушиш цигари ...да пушиш трева и такива щуротии ... докато да правиш секс ... какво му е модерното ... в на кой очите ще се вдигнеш ?
    Ох,12-13-14-няма значение.
    Ти сериозно ли не си чувал за случаи,в които момиче прави секс,защото "приятелките" й и се подиграват?

Не, това съм го чувал при момчетата .... и се смята за смотан щом не е правил секс до 16 ... момичетата какво има да им се смеят ... при нас е нещо като мерене на пишки ... колкото повече толкова повече ... ама при момичетата не виждам никаква логика и мисъл ..

Не, това съм го чувал при момчетата .... и се смята за смотан щом не е правил секс до 16 ... момичетата какво има да им се смеят ... при нас е нещо като мерене на пишки ... колкото повече толкова повече ... ама при момичетата не виждам никаква логика и мисъл ..
    И аз не виждам логика.Но е така.Не е само при момчетата,повярвай ми.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    АБе аман вече от морални кифли и кифльовци!!!
    На 13-14 били деца ,на тва толкоз,такива онакива...Abe ей тва е тий форум ,чудно ми е ,че ако не сте тий кво правите тук и ръсите акъл а?
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ами като съзряват по-рано как другояче да е ? По на 13-14 имат гърди по-големи от моите...и са ги показали във всички възможни сайтове за запознанства. Аз лично съм против всичко това, но такова е поколението ! Форумът ясно показва колко са информирани тийновете. Само едно нещо ми е интересно, щом са достатъчно големи за секс, дали са достатъчни големи и за да дундуркат бебе ? Все пак "гафа" винаги може да стане и по-голямата част няма как да поемат отговорност върху това. Така, че не е въпрос на срам или чест, ами на отговорност. Човек трябва да мисли за последствията от действията си.

..

Правете каквото мислите за правилно и тфа е.. ;p

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ами като съзряват по-рано как другояче да е ? По на 13-14 имат гърди по-големи от моите...и са ги показали във всички възможни сайтове за запознанства. Аз лично съм против всичко това, но такова е поколението ! Форумът ясно показва колко са информирани тийновете. Само едно нещо ми е интересно, щом са достатъчно големи за секс, дали са достатъчни големи и за да дундуркат бебе ? Все пак "гафа" винаги може да стане и по-голямата част няма как да поемат отговорност върху това. Така, че не е въпрос на срам или чест, ами на отговорност. Човек трябва да мисли за последствията от действията си.
    Никакъв смисъл не открих ... 3 пъти четох и пак не можах да го асимилирам ... какво искаш да кажеш с

Само едно нещо ми е интересно, щом са достатъчно големи за секс, дали са достатъчни големи и за да дундуркат бебе ?

Че дали ще правиш секс на 18 ... или на 14 е се тая ... на 18 също не можеш да го "дундуркаш" понеже имаш още учене и тепърва да си стъпваш на краката ... това значи ли, че сефтето ти трябва да е на 28, защото тогава ще си платежоспособен да "дундуркаш" бебе?В крайна сметка 28 години от живота ти да минат в учене и работа, без да имаш време за удоволствието, защото не си дорасъл да гледаш бебе....

Град
    София
    OneGuy разликата е огромна. Познавам момичета които са станали майки рано, на 17-18, но са се справили и с бременност и с учене и с всичко.
    За едно 14 годишно момиче едно бебе ще му съсипе живота. Не е нормално дете да гледа дете.

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Разликата наистина си е голяма.. стана ми чудно как така ги сравни

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    12-13-14 просто ужас... даже и 15 ми звучи гадно.... гнусно е бе хора...
    аз имах 16 и 6-7 месеца и определено не се срамувам, съжелявам и прочие, че изчаках. Вие си преценяте ама за мен е отврат пълна това, което стават децата днес...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    16-17 си е добра възраст за начало на тея дейности.

Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo
    На 13-14 били деца ,на тва толкоз,такива онакива...Abe ей тва е тий форум ,чудно ми е ,че ако не сте тий кво правите тук и ръсите акъл а?
    Хммм...странно,аз пък си мислех,че си "тийн" от 13 до 19 години

Иначе имам един въпрос,от тук присъстващите има ли някой,който не е на 13 или 14 и който мисли,че е редно на тази възраст да водиш полов живот?Просто ми е интересно.
    Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от miss_anji

Иначе имам един въпрос,от тук присъстващите има ли някой,който не е на 13 или 14 и който мисли,че е редно на тази възраст да водиш полов живот?Просто ми е интересно.
    Аз .

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe

Аз .
    И аз...

Те хората си мислят, че всички като тях трябва да мислим и разсъждаваме ...

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Ше ви е*а и комплексарите.... всеки да прави квот си иска.Няма да промените никой с тая тема или ''умните'' ви мнения.

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    Ше ви е*а и комплексарите.... всеки да прави квот си иска.Няма да промените никой с тая тема или ''умните'' ви мнения.
    Прав си. Всеки има глава на раменете... ако иска на 10 да се ч*ка.. да гледа бебе на 13 и да се развежда/жени 10 пъти докато стигне 40 годишна възраст... ииии да е оставил няколко дечица в дом за сирачета. Всеки си има право на собствено мнение и решава какво да прави с живота си

Re: Срам/Чест

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Всеки на 14-15 в е правил секс не 1 път ..
    Въпрос на морал.
    Имам познати, които на 13 го правиха за първи път. Вече не поддържам контакт с нито една от тях, защото знам колко им е умственият багаж.

Относно това, че само комплексираните момичета мислят като мен, не бих нарекла себе си комплексирана, особено с толкова мъжко внимание.

Към авторката: модел не се става с единия договор с модна агенция (особено с тези загубените в България), нито пък с няколко фотосесии. Модел е жена, която като видиш (на живо или на снимка), ахваш. Иначе да се наричаш модел, само защото си в някоя агенция, е незряло, защото, както знаем, в българските модни агенции се приемат всякакви жени/момичета, не е нужно да имат потенциал. Така че коментарът ти беше излишен.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe

Аз .
    И аз...

Те хората си мислят, че всички като тях трябва да мислим и разсъждаваме ...
    И аз,и аз
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    София

Трябваше да питаш и защо мислят така .
    По-нагоре писах, че днешната младеж физически по-бързо съзрява, така, че това е до някъде нормално за тях, въпреки, че ние не го приемаме. То е ясно, че винаги ще има две мнение по въпроса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си