- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам/Чест
Прочети отново поста ми.Едит-нах нещо.Първоначално написано от OneGuy
Не навлизам в критическата и спокойно,не съм "недоебана".За какво да ми завиждам?Че са на 13 и са ги праскали по всички възможни дупки ли?
Everything changes, but beauty remains ...
Тесногръда си ... това че 10 момиченца на 14 годишна възраст не знаят какво как що кога ... не значи че останалите не знаят и не четат ... както виждаш мацката посещава често форума ... чете обменя идеи ...опит ако щеш ...
Ох,само 10 да бяха...не съм тесногръда изобщо.Въпросната "мацка" дори не искам да я обсъждам повече.Първоначално написано от OneGuy
И си момче,нали?Мисля,че въобще не ти отива да обиждаш момиче.![]()
Тя може и да не иска ... ама ние не обсъждаме специално нея ... ами като цяло секса на 14 ...Първоначално написано от PullMeCloser
Не ми отива, ама ти си инат ... изпуснах си нервите, съжалявам.
Ти повдигна темата за нея.
На 13 години са деца.Точка.Рано им е за секс.Това е моето мнение.Може да те дразни,както мен ме дразни твоето изказване,че било срамно на 18-19 да си девствен.
Да, но темата се пренеси в по мащабен спор, като не се говореше само за нея ами като цяло за 14 ... стига писа 13 ... от 13 до 14 има 1 година разлика която като време е малко, само дето при тиинейджърите понякога се оказва много, може би период на осъзнаване,мислене.съзрява не ....щом тя го иска ... ме се чувства дете ... ако беше от любопитство щеше да го направи 1 път и да си седне на задника е да ама не, значи изключваме факта че може да е заради това ... Да се прави на модерна?Че защо?Пред кой?По модерно е да пушиш цигари ...да пушиш трева и такива щуротии ... докато да правиш секс ... какво му е модерното ... в на кой очите ще се вдигнеш ?
Ох,12-13-14-няма значение.Първоначално написано от OneGuy
Ти сериозно ли не си чувал за случаи,в които момиче прави секс,защото "приятелките" й и се подиграват?
Не, това съм го чувал при момчетата .... и се смята за смотан щом не е правил секс до 16 ... момичетата какво има да им се смеят ... при нас е нещо като мерене на пишки ... колкото повече толкова повече ... ама при момичетата не виждам никаква логика и мисъл ..
И аз не виждам логика.Но е така.Не е само при момчетата,повярвай ми.Първоначално написано от OneGuy
АБе аман вече от морални кифли и кифльовци!!!
На 13-14 били деца ,на тва толкоз,такива онакива...Abe ей тва е тий форум ,чудно ми е ,че ако не сте тий кво правите тук и ръсите акъл а?
Вива канари...!!
Ами като съзряват по-рано как другояче да е ? По на 13-14 имат гърди по-големи от моите...и са ги показали във всички възможни сайтове за запознанства. Аз лично съм против всичко това, но такова е поколението ! Форумът ясно показва колко са информирани тийновете. Само едно нещо ми е интересно, щом са достатъчно големи за секс, дали са достатъчни големи и за да дундуркат бебе ? Все пак "гафа" винаги може да стане и по-голямата част няма как да поемат отговорност върху това. Така, че не е въпрос на срам или чест, ами на отговорност. Човек трябва да мисли за последствията от действията си.
Правете каквото мислите за правилно и тфа е.. ;p![]()
Никакъв смисъл не открих ... 3 пъти четох и пак не можах да го асимилирам ... какво искаш да кажеш сПървоначално написано от Rebirthing
Само едно нещо ми е интересно, щом са достатъчно големи за секс, дали са достатъчни големи и за да дундуркат бебе ?
Че дали ще правиш секс на 18 ... или на 14 е се тая ... на 18 също не можеш да го "дундуркаш" понеже имаш още учене и тепърва да си стъпваш на краката ... това значи ли, че сефтето ти трябва да е на 28, защото тогава ще си платежоспособен да "дундуркаш" бебе?В крайна сметка 28 години от живота ти да минат в учене и работа, без да имаш време за удоволствието, защото не си дорасъл да гледаш бебе....
12-13-14 просто ужас... даже и 15 ми звучи гадно.... гнусно е бе хора...
аз имах 16 и 6-7 месеца и определено не се срамувам, съжелявам и прочие, че изчаках. Вие си преценяте ама за мен е отврат пълна това, което стават децата днес...
Хммм...странно,аз пък си мислех,че си "тийн" от 13 до 19 годиниПървоначално написано от KokoDjambo
![]()
Иначе имам един въпрос,от тук присъстващите има ли някой,който не е на 13 или 14 и който мисли,че е редно на тази възраст да водиш полов живот?Просто ми е интересно.
Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш
Аз .Първоначално написано от miss_anji
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
И аз...Първоначално написано от YouDontKnowMe
Те хората си мислят, че всички като тях трябва да мислим и разсъждаваме ...
Ше ви е*а и комплексарите.... всеки да прави квот си иска.Няма да промените никой с тая тема или ''умните'' ви мнения.
Прав си. Всеки има глава на раменете... ако иска на 10 да се ч*ка.. да гледа бебе на 13 и да се развежда/жени 10 пъти докато стигне 40 годишна възраст... ииии да е оставил няколко дечица в дом за сирачета. Всеки си има право на собствено мнение и решава какво да прави с живота сиПървоначално написано от Slamdancer
![]()
Въпрос на морал.Първоначално написано от viqnkababyy
![]()
Имам познати, които на 13 го правиха за първи път. Вече не поддържам контакт с нито една от тях, защото знам колко им е умственият багаж.
Относно това, че само комплексираните момичета мислят като мен, не бих нарекла себе си комплексирана, особено с толкова мъжко внимание.
Към авторката: модел не се става с единия договор с модна агенция (особено с тези загубените в България), нито пък с няколко фотосесии. Модел е жена, която като видиш (на живо или на снимка), ахваш. Иначе да се наричаш модел, само защото си в някоя агенция, е незряло, защото, както знаем, в българските модни агенции се приемат всякакви жени/момичета, не е нужно да имат потенциал. Така че коментарът ти беше излишен.![]()
И аз,и азПървоначално написано от OneGuy
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!