.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Супер фен Аватара на FancyGirl

1000 стипендии

Сигурна съм, че имаше такива теми но не ги намерих. Та минах първи кръг и съм класирана за 2ри.. интервюто ми е насрочено за 14 -ти от 16:00 часа, с литература съм и се притеснявам какви въпроси ще ми зададат горе долу. Ако някой знае нещо по въпроса ще съм благодарна да сподели..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Аз минах днес мина супер чакам резултатите....
    пожелавам ти успех

Въпросите няма да ти ги кажа, защото най-малкото няма да е коректно... Гледай просто да не се панираш... Покажи им каквото знаеш и това е

Успех още веднъж

П.С. Прочети си есето да си припомниш какво си написала...

не се паникьосвай - като мине ще се чувстваш свежа като краставичка
    Getting ready to rock
    Getting ready to roll
    I'm gonna turn up the heat
    I'm gonna fire up the coal
    I gotta keep that motor turning
    I gotta keep that engine clean
    I gotta keep those tires burning
    I've got the best you've ever seen

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Казвали са ми, че питат неща около есето, но също и такива от сорта на какво ще правиш със стипендията. Може да има и от обща култура, например за известни литературни автори и произведения. Но най- важното разбира се е да не си връзваш езика. Успех!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    А сега да питам, някой запознат ли е дали има от 1000 стипендии такива за Английски или Немски език? И в какво се състои?
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

И аз участвах тази година,но не минах първи кръг.Ако иска някой да види какво съм написал,да драсне едно личноС.

Моето интервю е насрочено за 6-ти октомври. Ще видим какво ще стане... Не знам какви забиващи въпроси могат да ми зададат (по-точно прекалено много са, така че ми е трудно да се ориентирам...) - с химия съм. Но ако е най-вече по есето и за това за какво ще използвам парите, всичко ще е супер. Като мине, ще пиша какво е станало. И успех на всички с предстоящи интервюта...
    Edit: FlowerPower, доколкото знам може да се кандидатства с езикознание, но то е различно от просто учене на някакъв чужд език. Ето какво пишат в сайта си:
    Езикознание
    Всички, които желаят да кандидатстват в област езикознание, трябва да имат предвид, че езикознание означава знание за езика. Това е различно от знание (или още по-неточно знаЕне) на езици.
    Езикознанието (или лингвистиката) е наука, която се занимава със структурата, граматиката и историята на даден език.
    В този смисъл, ако под дисциплината езикознание заявите интереса си към чужди езици, то той ще бъде приет в случаите, когато е насочен към самия чужд език като система и е цел на бъдещо индивидуално и професионално развитие, а не инструмент за постигането на друга цел. (напр. не се приема „уча английски, за да отида в Англия и да работя като лекар”).
    Препоръчително е кандидатите в област езикознание да демонстрират задълбочени знания за фонетиката, морфологията, синтаксиса, лексикологията, стилистиката, диалектологията и историята на избрания от тях език, както и за езика като система.
    Edit 2 Уф, мина. Беше гадно.
    Аз й викам, че от етан с хлор при разсеяна светлина се стига до хлороетан, оная ми вика "Ама при всякакви условия ли".... И почвам да се вкарвам във филм какви други условия има.
    После, коя част от химията била неоткрита....
    И ако съм започнела мое изследване, кой щял да бъде обектът на изследването ми...
    Чувствам се изнасилена.
    Aма поне мина цялото нещо. Чакаме резултати в началото на ноември.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си