- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аман от батковци
Значи момиче, добре разсъждаваш! Още наистина си малка за подобен акт (лично мое мнение), като го гледам тоя твой "батко" и е бил с толкова МНОГО момичета, леле покъртително... Истината е, че го друса хормона и то нормално на 16 години етака че не му се връзвай, малка си още изчакай още някоя годинка, ще се запознаеш с някой, който ще си струва повече
![]()
Първоначално написано от Paramour
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
той иска секс и след като ти си му казала,че не искаш,той е решил да те зареже,а сега се опитва отново да те оплете за да може след 3 месеца да го направите
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
на момчето просто му се е доебало (с извинение) и ти си му била "удобна" и решил да пробва да види дали ще вържеш ..а ти мила много гадно си се минала ...защото си си имала връзка с момче...и за някво мимолетно привличане заебаваш всичко,което имаш и тръгваш с друг... зарежи този "батко" и си гледай живота-осъзнай се малко и недей толкова да се вживяваш и да вярваш на всяка негова дума..колко още ще има така да те лъжат и мамят ти е бедна фантазията...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
+ Е т'ва еПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Първоначално написано от Amorrous
![]()
![]()
![]()
а после ме питат защо съм правила момчетата на луди ... именно затова.Искат лесно да получат това към което се стремят,а после пък бързо им омръзвало...Махни го тоя.Може би приказките,с които ти е пълнил главата,че искал да спи с тебе защото си специална дрън дрън,са една измислица да те вкара в леглото.И най-малкото,ако наистина те имаше за такава щеше да изчака моментът,в който ще си готова за това.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Първоначално написано от honeybabe
той ако я искаше за друго,освен за еднотото му ебане ..въобще картинката нямаше да е такава!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
honeybabe, не си си намерила майстора. Голяма хапка лапни, голяма дума не казвай, че от високо паднеш ли, много боли, да знаеш...![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не си струва да се занимаваш с то'я!!!
Той те гледа като сексуален обект и нищо повече...Жалко ,че такива момчета като пораснат тяхните възгледи не се променят!
Просто си намери някой друг!
сигурен/на ли си,че не съм си го намиралаПървоначално написано от notlike
точно заради такива като него станах такава,но поне тези,които си го заслужават си го получават точно от мен ...както и да е аз си знам какво съм преживяла
по-добре летейки нависоко,отколкото ниско,но отъпквана от всички
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Какъв батко ти е като са само 2 години разлика?Иначе...спри да казваш "ще правя секс макс след 3-4 години" щото няма да е вярно и лъжеш себе си само,че още не си го осъзнала.Когато едно момче ти каже,че иска да спи с теб трябва да му кажеш,че не си готова все още,а не че ще правиш секс чак еди си кога.Човек никога не знае какво ще му се случи на другия ден та камоли до 3-4 години,нали?Това прави лошо впечатление на много хора...и въобще не показва колко си сериозна и зряла(ако си такава въобще).Нормално е на него да му се иска секс и е нормално ти да не си готова,но той ако иска да скъсате е по-добре така,от колкото да се опитва всячески да те накара да спиш с него.Вярно е че сексът не е най-важното когато си на 14/16 ,но всеки се развива по различен начин и живее по различен начин.Той може би вече чувства,че е готов да направи сефтето и просто не иска да те накара да направиш грешка за себе си.Според мен цялата тази ваша връзка е изградена на флирт и привличане.Помисли си добре какво ти дава той и какво искаш ти от една връзка,защото според мен той е прав.Объркан е,понеже иска да е с теб,но ако трябва да сме честни може би не му даваш достатъчно,извинявай че съм толкова директна.Попитай го какво очаква той от една връзка и си поговорете спокойно.Мисли,а не действай според чувствата си...Първоначално написано от viqnkababyy
SuNsEt е права.
Аз донякъде разбирам момчето.Найстина тва не е трябвало да ти го казва,че ще те кани след 3-4 месеца у тях,но когато започваш връзка трябва да знаеш,че сексът идва рано или късноЕ и на мен ако някой ми каже,че няма да прави секс 3-4 години и аз едва ли ще съм с него
Друг е въпросът,че няма смисъл да го казваш така,сама ще разбереш,че няма да са 4 години
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
И това го казва човек,който прави свирки на първа срещаПървоначално написано от gabsit000
![]()
![]()
![]()
За любопитните ======> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=361153
По темата:Няма да му пуснеш ===> Не си му интересна...
Вика те след 2 години,защото се надява до тогава да се "отвориш" и да те "мине"(А я те помни тогава,я не![]()
![]()
![]()
)
На 16 години никакъв батко не е,а разгзонен и незадоволен пубертет,който чака малолетни к**вички да му се навиват на акъла и да му пускат...
Съвет:Не се занимавай с такива "батковци",а си намери едно свястно момче,което да те оцени заради вътрешната ти красота,а не да те иска само за секс-играчка
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Това с линка към темата на gabsit000 беше малко жестоко, не мислиш ли? Показвай остроумието си без да бъркаш в раните на другите.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Кой по-добре от нея може да го каже, след като вече се е опарила?
Кви съвети искаш, кво умираш? Сама си си го написала в заглавието, кво повече да ти кажем, фащай момче на твойта възраст и не се занимавай с големи.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Не,не мисля.Щеше да е жестоко,ако го беше писала лично до мен и аз да го издам или нещо от сорта.А темата и е пусната във форума и всеки може свободно да я прочете и да види дори и моето мнение...И не се правя на остроумна,а просто изказвам мнение.И чак пък рани-тя сама казва,че не иска съвети,окуражавания и т.н...За такава ситуация може да се даде и правилно мнение без да си се опарил,не е толкова сложно,стига да познаваш мъжете и да се интересуваш от психология и отношения м/у хоратаПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Съгласна съм, че всеки може да прочете темата. Само че не е никак човечно да размахваме личните драми на хората в такъв контекст - за да ги унижим или омаловажим мнението им.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Това, че момичето не иска съвети и окуражавания, по никакъв начин не означава, че не я боли.
Относно последната част от поста ти - "не питай старило, питай патило!"
PyCoKoCkA93 е напълно права !!!!!!!!! перат го хороните отвсякъде намери си свястно момче което да те обича и цени и да не бъде с теб само заради секса![]()
о л и г о ф р е н и я
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Сега видях и темата ти в раздел СЕКС... ====>http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=360145
И оттук си направи изводите какво си за него...Защо ли не видях по-рано темата,вместо да пиша романи тук...![]()