Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
Той: След 4 месеца ще те каня в къщи.
Аз: За ?
Той: Ще искам да правим секс.
Аз: Секс няма да правя макс 3-4 години .. Принципи
Той: Аха, тва ми е пределно ясно ..
След 3 Часа
Той: Онзи ден си мислех нещо ..
Аз: Какво ?
ТОй: Не е от значение
Аз: Кажи ми ..
Той: Да си останем приятели, защото и двамата незнаем какво искаме.
Да си поддържаме връзка и след 2 години, когато сме зрели да видим какво ще стане ..
Аз: Само заради секса ли ?
ТОй: Не, не, тва няма нищо общоо ..
[/b][/size]
Какъв батко ти е като са само 2 години разлика?Иначе...спри да казваш "ще правя секс макс след 3-4 години" щото няма да е вярно и лъжеш себе си само,че още не си го осъзнала.Когато едно момче ти каже,че иска да спи с теб трябва да му кажеш,че не си готова все още,а не че ще правиш секс чак еди си кога.Човек никога не знае какво ще му се случи на другия ден та камоли до 3-4 години,нали?Това прави лошо впечатление на много хора...и въобще не показва колко си сериозна и зряла(ако си такава въобще).Нормално е на него да му се иска секс и е нормално ти да не си готова,но той ако иска да скъсате е по-добре така,от колкото да се опитва всячески да те накара да спиш с него.Вярно е че сексът не е най-важното когато си на 14/16 ,но всеки се развива по различен начин и живее по различен начин.Той може би вече чувства,че е готов да направи сефтето и просто не иска да те накара да направиш грешка за себе си.Според мен цялата тази ваша връзка е изградена на флирт и привличане.Помисли си добре какво ти дава той и какво искаш ти от една връзка,защото според мен той е прав.Объркан е,понеже иска да е с теб,но ако трябва да сме честни може би не му даваш достатъчно,извинявай че съм толкова директна.Попитай го какво очаква той от една връзка и си поговорете спокойно.Мисли,а не действай според чувствата си...