Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Цитирай Първоначално написано от gabsit000
на момчето просто му се е доебало (с извинение) и ти си му била "удобна" и решил да пробва да види дали ще вържеш ..а ти мила много гадно си се минала ...защото си си имала връзка с момче...и за някво мимолетно привличане заебаваш всичко,което имаш и тръгваш с друг... зарежи този "батко" и си гледай живота-осъзнай се малко и недей толкова да се вживяваш и да вярваш на всяка негова дума..колко още ще има така да те лъжат и мамят ти е бедна фантазията...
И това го казва човек,който прави свирки на първа среща
За любопитните ======> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=361153

По темата:Няма да му пуснеш ===> Не си му интересна...
Вика те след 2 години,защото се надява до тогава да се "отвориш" и да те "мине"(А я те помни тогава,я не )
На 16 години никакъв батко не е,а разгзонен и незадоволен пубертет,който чака малолетни к**вички да му се навиват на акъла и да му пускат...
Съвет:Не се занимавай с такива "батковци",а си намери едно свястно момче,което да те оцени заради вътрешната ти красота,а не да те иска само за секс-играчка
Това с линка към темата на gabsit000 беше малко жестоко, не мислиш ли? Показвай остроумието си без да бъркаш в раните на другите.
Кой по-добре от нея може да го каже, след като вече се е опарила?
Не,не мисля.Щеше да е жестоко,ако го беше писала лично до мен и аз да го издам или нещо от сорта.А темата и е пусната във форума и всеки може свободно да я прочете и да види дори и моето мнение...И не се правя на остроумна,а просто изказвам мнение.И чак пък рани-тя сама казва,че не иска съвети,окуражавания и т.н...За такава ситуация може да се даде и правилно мнение без да си се опарил,не е толкова сложно,стига да познаваш мъжете и да се интересуваш от психология и отношения м/у хората