- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една случайна гей любов...
1.Аз съм от Пловдив и ей сега дотичах в София заради гей-парадаПървоначално написано от cherinka
2.Аз съм широко скроен човек и приемам хората такива каквито са...Не смятам,че е нужно тук да се правя на "приятелка",а всъщност да съм хомофобка...Това е за лицемерните индивиди...
3.Не,момчето не ми е приятел,но в някаква степен ме е грижа за него и се опитвам да му помогна като му кажа мнението си по въпроса...А дали това за него ще е помощ или не аз не мога да кажа...Още нещо интересува ли те?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
"Една случайна гей любов...", толкова ли не разбрахте, че тоя си прай ташак, че чак тръгнахте съвети да му давате да тръгвал с момче? Явно не му обръщат достатъчно внимание и решил да постне глупава тема във форум..
МОМЧЕ
1. То и тя е от ПловдивПървоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
2. Няма шанс да обедиш някой че не те погнусява като 2-ма педали се държът за ръце пред тебе!
3. Грижа те е за него?![]()
![]()
![]()
А ти как точно го разбра? [това, че "си прай ташак"]Първоначално написано от dunce
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Къде го пише това, аз такова нещо не съм чувала и виждала?! В голяма грешка си и всички, които си мислите, че не може. Това, че вие сте неспособни и не ви се е случвало, не означава, че не може да обичаш, въпреки че не си виждал човека лице в лице. Та все едно като го видиш, тогава го обикваш заради външния му вид на живо. Ако го познаваш достатъчно добре и без да си го виждал пряко, това е достатъчно. Обликът не е всичкоПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Сигурен ли си, че това не е просто временно увлечение, което е плод на депресия или разочарование. Ако отговорът е не, то тогава действай.
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
1.Еми ОК съгражданки смеПървоначално написано от Nakadah
2.Дали ще го убедя или не няма особено значение-аз казвам мнение,който не е съгласен с мен може да си кажеИ да-НЕ ме погнусяват,защото любовта е всестранно понятие.Едни обичат противоположният пол,други своя,а трети предимно себе си
Аз също съм имала приятели гейове и мога да ти кажа,че по нищо не се различават от "нормалните" хора
3.Именно затова казах "в някаква степен".
ПС:Пише се Убедиш,не Обедиш![]()
И аз не разбирам къде е проблемът?! И между другото щом ви е яко на вас двамата изобщо не обръщай внимание на хорското мнение. Успех.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Имаше доста интересен филм, за съжаление му забравих името, та в него се разказваше за такива "ШИРОКО СКРОЕНИ" хора като тебе, които подкрепяха гей обществото, но когато синът им стана гей нещата се преобърнаха на 160
Това се опитвам да ти кажа.
А и не само.
Жалко, че не ме разбираш, а и си позволяваш да намесваш името на любовта в такива ситуации.
Не ме ебе дали темата е ебавка или не. Гледам ви "широко скроените" мнения...
Това "Една случайна гей любов..." неслучайно съм го написал в кавичкиПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Само като прочетох заглавието и после коментарите му ми стана ясно за какво става дума - или се ебава яко с вас, или е някой лигльо, който не знае сърби ли го боли ли го, обаче вече е готов да става хомосексуален. Това явно е нов етап след гейските прически и начин на обличане.
МОМЧЕ
Дори детето ми,независимо дали ще е момиче или момче стане гей ще го приема такъв/а,какъвто/каквато е...Наистина няма да ми е приятно,но щом той/тя е избрал/а така,не съм аз тази,която ще заповядва на сърцето муНасила хубост не става-предпочитам добри отношения с децата си,отколкото да разруша връзката си с тях,защото съм снобка и искам да си наложа мнението
![]()
като те гледам кви дрънкаш оставам с впечатлението че си сред тези среди и ги знаеш нещата много добреПървоначално написано от dunce
![]()
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Противоречиш си.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
А и мислиш ли, че както и ти го нарече "детето" ми на такава възраст би могло да вземе такова решение САМ, касаещ наистина целия му бъдещ живот? Риториен въпрос е.
Говорим си сега само. Да не помислиш, че се заяждам нещо.![]()
Ами ако продължаваш със смешните си коментари може и да те направя гейПървоначално написано от Nakadah
Сбъркал си човекa, с когото да се заяждаш, въшка.
МОМЧЕ
И трябваше да се смея къде?Първоначално написано от dunce
![]()
Интересно как би могла да те направи гей.![]()
Интересно ти сляпа ли си или не можеш да четеш, виж какво ми пише в подписа, относно пола ми.Първоначално написано от cherinka
Nakadah, ти си сбъркан мой човек, това което написах беше с друга цел.
МОМЧЕ
ти си за газова камера!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
МОМЧЕ
Ти какво знаешПървоначално написано от cherinka
![]()
VooDoo![]()
![]()
![]()
нещо не ти се получиПървоначално написано от Nakadah
смяятъй, награда искаш ли за тая работа?Първоначално написано от cherinka
МОМЧЕ
А .. тва е гадно и извратено .. просто не си намерил правилното момиче..
Предлагам да не обръщаш голямо внимание на негативните мнения.![]()
Прави това което ти решиш..
Излезте опознайте се още по-добре и виж дали ще стане нещо, чак тогава прецени дали наистина го обичаш или не..
Бургас
![]()
само по аватара ти се разбира че биеш на ляво ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...