- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една случайна гей любов...
Само педали липсваха в тоя форум...![]()
Какъв съвет искаш?Чудиш се дали си гей?Абе според мен няма нищо лошо да обичаш човек от същия пол.Колкото и да се опитва човек да застане срещу себе си,толкова повече не се получава.Това е нещо ново за теб...бъди готов да преживееш много неща-както обиди и лоши неща,така и разбиране и хубави моменти.
както казва едно моя приятелка: няма обратни хора, има просто хора които не са намерили половинката до себе си ! като теб ;pp![]()
Ати тъпичка моя,ако беше по-образована и ако беше чела и се беше интересувала,щеше да знаеш,че и в природата има хомосексуализъм,ама понеже всички в този форум сте много умни,и си знаете всичко по природа,не ви трябва да четете.Първоначално написано от cherinka
Това па как става?Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
ти си педераст
ти си гей
ти си хомосексуалист
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Айде бе, обзалагаме ли се?Първоначално написано от djipsito
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Наистина може да ти се струва малко странно, но пък какво толкова лошо има в това? Сигурно си се разочаровал от момичетата.Пробвай с момчето щом сте толкова близки и след известно време ни разкажи развръзката![]()
Щом харесваш човек от твоя пол не трябва да се притесняваш!!!
Това е нещо нормално!!!
Много ти пука какво мислят другите!
Това е твоят живот и може да правиш каквото си искаш!!!
Само фейсбук може да направи така, че Фейс да не види Бук
Тоя Скайп не само, че ви вкарва в яки филми, ами взе и да ви изпедерастява...![]()
all day... all night... what the fuck?!
Няма се правя на мила и на лицемерна.Не харесвам педалите.Духай супата,пич ! Не ни занимавай с глупостите си.
не не вече света отива на бунището разбирам че си различен ама сигурен ли си имал съм случай който съм харесвал тялото на момче ама само защото и аз искам такова![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Тва е от септември е шматки.
Temet Nosce
벨야카
Вземи сребърен куршум и скалидка чесън и действай!!!
В днешно време над 80% от хората стремят към същия полНай-добрия ми приятел също е на 17 и е би .. от 1 години не сме спряли да споделяме интивните си връски ии тнт .. Моя съвет е такъв: Вижте се, бъди себе си - най вече ! Не се притеснявай, защото тогава ще се представиш много глупаво .. Докажи му, че наистина го 0бичаш и дай всичко от себе си той да се чувства добре с теб, след това нещата ще потръгнат от себе си ..
Успех надявам се да съм помогнала с нещо макар и малко ако искаш още помощ или имаш въпроси пиши ми на лично ще се радвам да помогна
![]()
Удари един коментар и ни разкажи кой е мъжа във връзката ви![]()
God is an idiot, I have DNA...
Не знам какви наркотици взимаш, но определено са добриПървоначално написано от misery
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Моя съвет към тебе е да вземеш един хубав магнум след това един хубав куршум и да се гръмнеш![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
ЗЕЕЕЕЕЕЕЕМИИИИИИИИИИИИИ ше лапаш пишки ми се струва![]()
кажи на кво имат вкус?![]()
![]()
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last