- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 15 септември
Hii,значи аз искам да ви попитам за съвет.Каква причекска да си направя на 15 септември.Вие каква ще си правите.Темата е само за момичета.
П.С. ЗНАМ , ЧЕ ЩЕ ИМА ХОРА , КОИТО ЩЕ КАЖАТ НЕЩО ОТ СОРТА 'ВИЕ ПЪК С ТОЗИ 15 ' , ' КАКВО ТОЛКОВА СЕ ШАШКАТЕ' ТЕЗИ МОМИЧЕТА ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ПИШАТ..![]()
Ше кажеш, че някой ще те гледа![]()
Ако е хубаво времето, изправяш косата, топираш и туи то
ако е гадно, къдриш с пяна![]()
Ако дотогава си купя някоя маша за коса,
ще се накъдря с нея..
Ако не - ще се направя на вълнички или ще си
начупя косата с пяна..
Ама дай малко информация каква ти е косата,
колко дълга и т.н.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми почти както обикновенно - изправена,малко вафлички в корените и бритончето настрани![]()
Боже, 15 септември - един най - обикновен ден вие прическа ще си правите, а днес, денят на съединението - един велик български ден защо никой не си направи прическа, а?![]()
Иначе ако не ме мързи ще си я изправя, а ако ме мързи ще си я въжа.
Аз мисля само да се изправя с пресата и да придам обем в корените.![]()
+Първоначално написано от xxYOxx
![]()
There is a princess in every girl
Никаква. Не заслужават и да се среша за тях, ама ще го направя.
И аз такаПървоначално написано от xxYOxx
![]()
нима мислиш,че на днешния празник ще е по-добре ако всяка втора започне с "о днес е Съединението на България,защо не си направя прическа да ме видят всички" о да,е**ти почитта на празника,по-добре без неяПървоначално написано от Djuff
![]()
![]()
За да не съм офтопик - отиди на фризьор като искаш прическа за 15-20 лв ще ти направят някоя хубава вместо да киснеш 2 часа пред огледалото за да станеш поредното копие на стадото от изправени и тупирани момичета![]()
Ами ако дотогава си купя преса ще си изправа косата и и обем. Или пък ако не успея до 15 да си купя преса сиг ще се сплета на плитки или според настроението ми и фантазията ми на 15 септември сутринта![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
За какво ти е специална прическа?
Аз ще се изправя,ама то това е обичайно при мен.. не е нищо специално.
Ще си направя косата на вълнички с пресата.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
както обикновено
с изправена коса,вафлички в корените и малко тупирана
Ще я начупя с пяна или бира нещо такова да стане
http://store.picbg.net/pubpic/10/8E/...1b48ab108e.jpg![]()
Както всеки ден. Ще стана, ще се среша и тръгвам![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
ще се изправя, ще си топирам бретона и ще го дигна ( получава се много яко) може и вафлички в коренитее .. не знам все още има време.. мисля да се пострига като rihanna от едната страна късо, от другата дълго, но все ощее се чудя
![]()
аз ще съм пресирана ..... но ти можеш да си направиш всякаква каквато искаш : ))
`only God can judge me!
Йес, бе!Първоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
![]()
Хабсолютно си права.
И все пак аз съм суетно същество и ще измисля там нещо, колкото аз да се харесвам (както правя всеки ден). Ама, като имате предвид, че нямам нито преса, нито маша, си правете изводите каква велика прическа ще бъде.![]()
Ще се накъдря с машата..![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Ако се сабудя навреме изобщо да отида, ще си вържа необозданата ми къдрава коса на топка отзад и ще пусна някои небрежен кичур отстрани, ежедневната ми прическа.. олигофрен от класа![]()
![]()